Перегляд одного допису
Старий 31.05.2013, 19:10   #8
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

Справа була пізньою весною в студентському гуртожитку. Пацани закадрили трьох дівчат на вулиці і, як годиться, затарившись пивом-горілкою, потягнули їх до себе в общагу.
Треба сказати що "потягнули" в прямому сенсі цього слова - гуртожиток мав 9 поверхі, планування
у вигляді букви "П" і неприступні бабки-вахтерші ... Загалом хлопці піднялися до себе на 4 поверх і з балкона спустили коридорну килимову доріжку - типу, чіпляйтеся, дівки по черзі, будемо втягувати наверх! першу втягнули. Другу ... залишилася третя, остання. А в пацанів сили вже на кінець і ця що залишилася була троха повна. Тягнуть - тягнуть ... До третього поверху ледве-ледве доїхали. Дівчина висить мовчки, як мішок з лайном, думає "лише б не кинули, треба
було першою підніматися ". А на балконі навпроти кілька старшокурсників від нічого робити спостерігають
за всім, що відбувається. І тут один з них не витримав і крикнув: "Та киньте ви її на хуй! ВСЕ ОДНО НЕ ДАСТЬ НІКОМУ! "...
"Ескалатор" зрадницьки загальмував після цих слів ... чувіха секунд п'ять повисіла і як закричить:
"ДАМ! ДАМ! ВСІМ ДАМ!"

Чоловік з дружиною зібралися на курорт. Причому чоловік прибув на місце прямо з відрядження на день раніше благовірної. В номері готелю він виявив комп'ютер з доступом в мережу. І написав листа коханій. Але помилився в адресному рядку на одну букву. Послання пішло іншій пані, яка тільки що поховала чоловіка. Відкриває вона свою пошту, а там декілька повідомлень із співчуттями від друзів, серед яких бачить незнайомий адресу і тему листа:
"Моїй улюбленійй, яка ще вдома". Увійшовши в кімнату син застав сповзаючу зі стільця бліду матір і його погляд упав на екран.
Там був текст листа: "Кохана Ти, звичайно, здивуєшся, що я тобі пишу, але тепер і тут є комп'ютери. Я якраз благополучно прибув і зареєструвався. Бачу, що для твого прибуття завтра теж все готово. З нетерпінням чекаю зустрічі!... Сподіваюся, ти доберешся без пригод, як і я