Перегляд одного допису
Старий 07.06.2013, 09:55   #155
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Вчора отримав такий буклет у свого постачальника у Львові
Цитата:
З'явився шедевр невідомого автора у вигляді такого собі буклету чи флаєра , хз

запитання а де список каналів ?
головне щоб конвертор був " о РИГІНАЛЬНИЙ "
власна секретна розробка ...
Яка в 3,14зду власна розробка, ті дибіли з Ле-бляді понабирали дешевих універсальних конверторів лінійної поляризації, понапихали дятли деполяризаційних пластин та по-наклеювали нашвидкоруч власних етикеток десь у підвалі. Навіть страшно таке одоробало пропонувати клієнтові... Ось на паралельному форумі була представлена така ж розробка від Ле-бляді
Цитата:
Если для стабильного приёма не 1.2 А кто его проверял на этом транспондере? Одни догадки.
Но, в этом самое обидное и неприятное, что вводят людей в заблуждение и занимаются подменой и переклеиванием этикеток: сдирают заводские ку или прямо поверх на кустарно-переделанные Евроскай 3110А наклеивают свои, где уже указан ку+циркуляр. И это выдают за фабричное изделие с заявленными заводом-производителем в стоке параметрами. Обман покупателя чистой воды:
А карта покриття намальована в тому буклеті взагалі шедевр, таке враження що супутник розуміє територіальний поділ України, при тому судячи з усього намалювали покриття маскальського променя (верхній піддіапазон), а наскільки мені відомо весь (3ТР) або більша частина пакету (2ТР) буде у нижньому піддіапазоні перенаціленого променя і перенацілити його з максимальним покриттям території України у Елтелсату не буде проблем. Але все ж таки навіть у такому випадку для прийому DVB-S2 ТР я б рекомендував брати антену 0,95-1,15м...
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

Востаннє редагував slavon: 07.06.2013 о 11:44.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням