GrayWolf,Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т (ось тільки не знаю чи транспортний потік в mpeg2 чи 4. У Львові і області приймаэться в деяких місцях, де напрям на передавачі нічого не закриває
Цитата:
В рясне-2 на звичайну сітку без підсилювача показує 21 канал, на трьох каналах 29,48,61
самий сильніший сигнал на 48, самий слабший сигнал на 29(деколи взагалі нема сигналу)
|
Цитата:
Вчора знайомий з районного Миколаєва налаштовував DVB-T2 і випадково просканував пакет польських телеканалів Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV6, Polsat Sport News... Судячи з карти сигнал приймається з Перемишля.
Цікавить інформація від наших форумчан що саме приймається, на яких частотах, сила сигналу?
|
Взято тут
Цитата:
|
У родичів стоять зовнішні "польські" антени з підсилювачами, ті що використовувались для аналогового ТБ. Сигнал був нормальний - інколи 4-5 аналогових каналів ловило. Чи нормально буде купити якийсь DVB-T тюнер (вони ж тепер мають бути не дорогі; а телевізор у родичів - старенький, без тюнера) і без переорієнтації антен, просто "впхавши" по дорозі такий тюнер дивитись польське цифрове ТБ? Я правильно зрозумів, що у поляків звичайне Т, а не Т2, як у нас? І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?
|
Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.. Прийом буде... З гарантією прийому справа гірша:
1. це далекий і наддалекий прийом
2. немає ніякої грантії що наші 3,14дераси і гандураси не вліплять на сусідньому каналі якийсь 100-200Вт Т2 передавач і як наслідок прийом польських каналів стане неможливим...
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!
Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!
Востаннє редагував slavon: 21.06.2013 о 12:43.
|