Мені дуже сподобався допис однієї людини з іншого ресурсу:
Блін, прикольно читати деякі теми на сатсат вечорами після дебільних витівок трико - дві сторінки ніпрощо!
дійсно пробував розібратися, що саме ці бовдури творять? Це моє ИМНО -
ЩО ЗАРАЗ РОБИТЬ ТРИПЕР?!!!!!
1. Звичайні модулі mpeg - 2 і mpeg - 4(не NKE) викинуті зі списку рекомендованого.
2. Учора трипер в цілях боротьби з эмулем і ліквідації DRE - 2 вводить додаткове шифрування ADEC( для гусей і модулів відс. NKE-, що мають, починаючи з 8302), крім того, заздалегідь було зроблено оновлення парку старих гусей 8300, 8300М, 8300N, і з останніми прошками вони 12111 і 11843 відкривають, а ось старі модулі(не NKE) залишилися неоновленими і в прольоті( не заздрю дилерам трико які їх наставили -готовьтесь до "винесення мозку клієнтами").
3. Kolosok _ EV, давно, коли дезасемблировал 3.0.64 для дрилів виявив їх можливість роботи по новому CAID 7ВЕ0 - там походу теж саме - тільки з поправкою на ще новіший CAID - 7be1: 000016 - старих гусей софтого змусили працювати на 12111 і 11843 по іншому CAID ігноруючи 4АЕ1.
І ще раз Цитата:
привіт вельмишановній КЛАРІ ЗАХАРОВНЕ !!!
Цитата:
Що те те мутить трикоша знову, пакет DV заткнувся, pid ы помінялися але все одно не йде.
на оптиум пиды теж подобовлялись.
Ось ще яка новина тільки не знаю до чого це приведе тільки.
З 07 липня 2013 року набуває чинності нова редакція Умов надання послуг "Триколор ТБ". Зміни торкнулися п. 6.1., 6.1.2., 6.2., 6.3., 6.6. а також Додатки №1 і Додатки №2 до Умов надання послуг "Триколор ТБ".
Зокрема:
1. "Триколор ТБ" припинив надання послуг "ТБ-пошта" і "ТБ-газета".
2. Вводиться новий тарифний план по акції "Триколор Full HD в кожен будинок".
C 12111 канали не йдуть.
Не по класу не по пид не йде на 23 карті ... і ніяких повідомлень на їх гавневам сайті.
по pid спробував ніби як found а картинки німа.
Підтверджую 24 карта теж не "кодит" з транспондера 12111.
Голда заткнулася . Малевич на будь-якій прошивці
Так я дивлюся і на екранах пиды замінили теж.
12111 мовчить на всьому що ми маємо(голды, фани, эму.шарик...).
Тимчасово пересканував на 12226, тама все гуд\поки
Тільки що стало. Аналогічний як у всіх...цікаво...
на нові пиды від dv і екранів мабуть ще потік незапустили ....як те так.
вони вже достали за 3 місяці двічі вже змінили,те добавляли 7be0 на ці пакети на 23-24 карти а тепер поубирали, залишився тільки з dv
з hd теж прибрали 7be0 для 23-24 карт тепер нова карта в потоці вже давно гуляє 7be1: 16
Що мутять розуму непостежимо тільки здогадуватися можна
Т.Е.- підіб'ємо бабки
Старі модулі на 2-х трансах лежать і скоро скоріш всього остаточно здохнуть.
Увесь інший мотлох трико на цих трансах працює. На черзі старі ГУСИ- тому що.........
Як мені подобається читати "ОРАКУЛІВ", як місцевих так і з трипера - Все ж то вони знають.......
Цитата:
Повідомлення від buda5
ось вам і трико. піратам ніс утре на довго.
Цитата:
Повідомлення від buda5
а ось шарики і білки із стрілками в літу будуть
Цитата:
Повідомлення від krio
пыраты посилено колупають дамп від 8300
Чого колупають? Пора прокинутися)))))) Все давно расколупали))))) Просто напевно чекають коли в цій дибильной шарашці напад дибілізма закінчиться щоб поправити софти.
Востаннє редагував arki: 03.07.2013 о 16:04.
|