Директор по контенту «Триколор ТВ» залишає свою посаду
5 липня директор по контенту найбільшого оператора цифрового телебачення «Триколор ТВ» Юлія Шахманова покинула свій пост.
Юлія Шахманова залишає компанію за сімейними обставинами, рішення прийнято за згодою сторін. Компанія дякує Юлію за плідну співпрацю та численні досягнення «Триколор ТВ», що стали можливими за її безпосередньої участі. Останнім часом Юлія займалася розвитком важливого проекту «Триколор ТВ» - Першого HD-мультиплексу. Крім того, вона брала участь у запуску низки платних пакетів, останнім з яких став «Дитячий» пакет, доступний абонентам оператора з 1 червня 2013 року.
«Я прийшла в« Триколор ТВ », коли оператор тільки робив перші кроки на телеком-ринку. Але компанія стрімко розвивалася, і я росла разом з нею як фахівець, - говорить Юлія Шахманова. - Ми запустили пакет телеканалів високої чіткості в Першому HD-мультиплексі, поліпшили якість SD-телеканалів у Другому DV-мультиплексі, запустили унікальний для Росії супутниковий «радіопакет», провели першу в нашій країні публічну супутникову трансляцію фільму в форматі Ultra HD. Нам вдалося запустити повноцінний «Дитячий» пакет телеканалів, що для мене, не тільки співробітника компанії, але і мами, дуже важливо. Я горда тим, що брала участь в організації цих проектів, спрямованих на вдосконалення якості контенту в Росії. Але, в той же час, в прагненні до професійних вершин, була змушена жертвувати часом, який могла б проводити з сім'єю. Тому поки вирішила призупинити свою трудову діяльність на деякий час ».
У поточний момент претендент на посаду директора по контенту не визначений, компанія розглядає кандидатури.
Юлія Шахманова почала роботу в «Триколор ТВ» в 2008 роки на посаді заступника генерального директора по контенту та реклами. У зв'язку із змінами в організаційній структурі компанії в 2012 році посада стала називатися «директор по контенту». Основними завданнями Юлії в «Триколор ТВ», була розробка і впровадження тематичній політики у відповідності зі стратегічними цілями компанії.
|