Антон купує собі новенький, сяючий хромом автомобіль. Продавець дає йому пораду:
- Перш ніж піде дощ, ви повинні завжди заздалегідь намазати хромовані частини вазеліном. Таким чином ви збережете його блиск надовго, і іржа вам не страшна! Я даю вам пляшечку з вазеліном безкоштовно в якості подарунка від фірми!
«Чудово! »- Думає Антон. На новій машині він їде тут же до нової подруги, яка запросила його на обід, щоб познайомити з родиною. Все проходить просто відмінно, у батьків подруги залишилося відмінне враження від нового друга дочки. Перед самим десертом каже донька Антону:
- У нас в сім'ї є один кумедний звичай ми визначаємо, хто повинен мити весь посуд. Після того, як буде з'їдений останній шматок, за столом починається мовчання. Хто перший скаже хоч одне слово, той і повинен мити весь посуд.
- Прийнято, - говорить Антон, - я беру участь у грі.
Коли всі поїли, за столом встановилося крижане мовчання.
5 хвилин, 10 хвилин проходять, у нашого друга стало вичерпуватися терпіння.
Щоб якось прискорити події і спровокувати реакцію у батьків подруги, він притягує до себе їх дочку і починає її дико тискати.
Ніхто не упускає ні звуку!
Він хапає дочку, кладе її на стіл і трахає від душі.
Знову тиша за столом!
Антон накадається на мати і трахає її у всіх на очах.
Всі мовчать!
Антон розгублено дивиться у вікно і зауважує, що ось-ось піде дощ.
Він відразу згадує свій автомобіль і його хромове покриття. «Необхідно змастити хромові частини вазеліном! »Думає Антон про себе.
Він бере свою куртку і дістає з кишені баночку з вазеліном.
Тут схоплюється батько і кричить:
- Гаразд, гаразд! Я помию весь посуд!
-Ось взяв собі путівку на
сафарі!
-Ну і як розцінки?
-Задовільно. Полювання з
дружиною на лева -500
баксів; полювання з левом на
дружину всього сотня!
|