Перегляд одного допису
Старий 17.07.2013, 00:44   #358
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

АТР Гамбург. Роджер Федерер: «У Гамбурзі я вперше увійшов до Топ-10»
Швейцарець Роджер Федерер зізнався, що завжди із задоволенням повертається на турнір в Гамбурзі, з яким у нього пов'язані приємні спогади.

Рішення виступити в Німеччині Федерер прийняв відразу після поразки від українця Сергія Стаховського у другому колі Вімблдону. «Я думав, що робити далі? Чи треба мені більше практикуватися? Чи необхідно проводити більше матчів? Що мені підкаже серце? І я дійсно захотів грати більше », - повідав Федерер, вперше приїхав до Гамбурга після того, як турнір перестав входити до числа« Мастерсів »і почав проводитися не в травні, а в липні.

«У Гамбурзі в 2002 році я вперше увійшов до Топ-10, - згадав Роджер. - Це щось таке, що не можна відібрати ні у цього турніру, ні в мене. Здійснилася моя мрія. Так що я завжди радий повертатися сюди і перемагати. На цьому турнірі у мене були пам'ятні успіхи, а також я багато чому тут навчився ».

Швейцарець перемагав у Гамбурзі чотири рази. Останній успіх датований 2007 роком, коли у фіналі був битий грунтовий король Рафаель Надаль - 2:6, 6:2, 6:0. Через рік іспанець взяв у Роджера реванш - 7:5, 6:7 (3), 6:3. З тих пір гамбурзький грунт Федерера не бачив.

«Зараз мені хочеться виграти якомога більше матчів, сподіваюся, вдасться перемогти на декількох турнірах, щоб придбати додаткову впевненість і з нею перейти на хард», - цитує Федерера офіційний сайт АТР.

Роджер також зізнався, що не дивився фінал Вімблдону, але привітав британця Енді Маррея з історичним тріумфом.

«Я нічого не бачив, але відправив Енді повідомлення. Радий за нього. Він довгий час послідовно рухався до мети. Минулий рік вийшов для Маррея особливим: перемога на Олімпіаді в Лондоні, фінал Вімблдону, тріумф на US Open. Після пропущеного «Ролан Гаррос» успіх на Вімблдоні - це щось неймовірне », - уклав легендарний швейцарець.