20.08.2013, 15:55
|
|
|
Передовик
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Цитата:
Допис від Babangida
Всім доброго дня! Таке питання ,чиможна головкою amos4w зловити tor0.8w,якщо можна тояк це зробити?
|
Цитата:
|
Таке я накрутив собі і тещі, вона словацьке телебачення полюбляє. Трохи морочно, якщо без допомоги, а особливо ще й за комір зі стріхи капає Але варте того, там купа каналів мені до вподоби, практично є все, що треба людині, на всі смаки.Правда, на українській та російській мовах нема нічого, але мені то якось все рівно.В себе дивлюсь на піонері 1430, теща має Глобо 4100, то превельми задоволена.Варіант цікавий, бо на одну й ту ж саму голову можна лапати Амос і Тор. Особисто рекомендую для полегшення роботи, якщо телевізор не під боком, користуватися чимось типу Супер МТС, радикально полегшує настройку антени Обов"язково настроювати треба на найслабших за рівнем сигналу каналах, я вибрав на Амосі УБР, на Торі - канал Маркіза, от між ними й треба знайти золоту середину за рівнем сигналу, все інше піде само собою.Первірено, валить все, що має, на малих антенах в дощ чи сильний сніг сигнал на тому супутнику, котрий настроєний не так точно, буде йти квадратиками, в ясну погоду все ОК. Дайсек виставити треба той же, що і для Амоса, голова ж одна й та ж ;D
|
-------------------------------------------------------------------------------
Цитата:
|
В суботу я нарешті спробував настроїти Thor. Все получилось пучком, Амос трішки повернув блище до Сіріуса, сигнал на 1+1 впав з 70% до 55% (погода була пасмурна), якість Thor в залежності від транспондерів від 35% до 80%. Зате зявилась ціла купа спортивних каналів, Дискавері, N.G.... roma
|
|