Цитата:
Допис від slavon
D-Misha,Зі сторони совітів у війні загинуло 30 мільйонів солдат і офіцерів, зі сторони німців та їх союзників на східному фронті близько 7 мільйонів. Так хто переміг у 2 Світовій ???
|
Цитата:
|
Ви ж знаєте при яких обставинах здобута Перемога! Дітьми гатили Дніпро. Посилали на передову не підготованих юнаків, який в житті рушниці не тримав у руках.
|
Почути слова жінки,( мого товариша з далекої Америки), яка присвятила своє життя, служінню Україні.
Цитата:
Міша! Ви є стійка людина. Просто так багато неправди навкруги і здається, що все пропало. На все свій час! мій дорогий друже! Бог знає коли і що треба зробити, коли перейти до слідуючого етапу. Зараз виховуймо молодь! Ось власне вони підіймуть останню заслону з нашої землі. Тягнибок молодий загонистий- мрійник. Та він вже потроху бачить що треба трохи притишити вогонь. Поменше ділити на ваших і наших Кличко починає вчитися і помалу ставати політиком. А буде ще більше молодих людей, які принесуть нові об'єднуючі ідеї Нам потрібен політик який зуміє промовляти до всіх, дбати за ріст укрїєнської економіки , піднімати культуру, яка захована не лише у вишитій сорочці і шараварах. Вже багато це розуміють. З пошаною до вас і вашого думання!
Наталя
|
Пісні, які дають мені сили прожити день......
Варта послухати цю пісню))))) Друже Ковалю.
Автор її музики і слів -- український повстанець Микола Матола,написана вона була у 1949 р., а вже потім, в 60-і роки, перекладена.
http://youtu.be/_nhDYNarJn4
P.S.Продовжити дискусію, мене спонукала вчорашня передача на Інтері з Савіком Шустером де його тема, була направлена на розкол України.