Цитата:
Допис від Zhora15
По перше,не у всіх клієнти "Лохи",є клієнти "бидло" які ще можуть морду набити і гроші забрати
|
Я від цього застрахований бо, в основному, ставив антени куплені самими клієнтами, а мої всі карточні тюнера..Так що бити мене не будуть..
Цитата:
Допис від slavon
а кому антену доставити на москалі ...
|
У нас буде повний піпець, поскільки село в ямі і крім 53*далі нічого не видко, за виключенням, пару хат...(в тому числі і моя)
На мою думку, перехід на платне ТБ(вимоги ЄС і інші комерційні рішення) не загорами і народ буде вишукувати різні альтернативні варіанти.Доречі, в селі вже є 2 Віасати, хтось підключить Extru, цифрове эфірне з 15року, якого в нашому селі ніколи небуде. Перехід на платну основу неминучий, бо за все треба платити і такої "халяви" як у нас, в нормальних країнах нема. З іншої сторони, чи не зарано? Ми одна з найбідніших країн світу, і з якої кишені платити? за таке задоволення, коли зарплатня і пенсії нижче плінтуса. Бачу як люди живуть, особливо пенсіонери(уривають все що можна: щоб залишити собі копійки на ліки і кусок хліба, по районі багато вже відказалося від стаціонарних телефонів, переходять на пічне опалення ....) Правильно
vimpelкаже, що краще заберуть, а "щось" залишиться, а те що є тепер мені стане, тай вихід знайду, в протилежному випадку. А як інші?Нещасна країна-бідний народ, а їхнє "покращення" з року в рік, веде державу у прірву..Ми, в корені, неготові до Європейських стандартів життя і перехід ТБ на платну основу-недоречний.