Цитата:
Допис від slavon
Ще раніше по моєму, восени 2008 року , "приплюснуті" збільшили довжину CW-DW запитів до карти - нові версії ЕМУ для лінуксових вийшли через приблизно 24 години, а деякі власники софтових чекають нових софтів до сьогодні...
Відчуваєш різницю...
|
можливо... але я тоді вже шуру дивився, на опенах як робило так і робить, на жлобо 4100с теж чудово робить... Просто ми звикли хвалити що маємо.
slavon ДРУЖЕ, я вже кілька разів про це писав, валявся в мене аміко 8900, ну не бачу я тих перевах суттьевих, мені гі міні кращий, він скоріше переключає канали(навіть кодовані), 8900 не бачив сигналу на певних трансах, вмикається довго, при наборі каналу №1 видає "такої програми не існує", з шрифтом треба було возитися -так і не поставив нормальний, багатьох плагінів завантажуваних мною з флешки він не бачив, на ньому не вдалося налаштувати щоб працювала відмінно шура через ком-порт, погоджуюсь, можливо лінуксові і хороші реси але я їх поки що бачити не хочу! Буде необхідність в них-можлово дещо іншим буде а поки НЕХАЙ ВОНИ ВАМ.