Перегляд одного допису
Старий 22.10.2013, 18:26   #4
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Лебедєв: якщо люди домовляться , реванш з Джонсом відбудеться на початку 2014 року...

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBA Денис Лебедєв заявив , що не тримає зла на Гільєрмо Джонса за те , що той переміг росіянина за допомогою допінгу , і розраховує на матч -реванш на початку наступного року . Нагадаємо , 18 жовтня WBA підтвердила , що Джонс вживав допінг , і повернула Лебедєву чемпіонський пояс." Після бою з Гільєрмо Джонсом , який пройшов 17 травня, я сам наполягав на тому , щоб були проведені допінг -тести , і сам звертався в WBА . І коли взяли пробу " А " після бою , ніхто пробу " B "і не приховував. і неможливо , щоб при позитивній пробі "А" була негативна проба "В". Якщо ця показала пробу , то і та теж покаже 100 відсотків. Що тоді і сталося . Ось так все і прояснилося .При зустрічі я потисну йому руку. Я зла не тримаю на Гільєрмо Джонса , я зла не пам'ятаю , але при цьому пам'ять у мене хороша , як хочете , так і розумійте . І якщо люди домовляться , то матч відбудеться десь на початку наступного року " , - цитує Лебедєва Lifenews.