Перепрошую, що втрутився в розмову, але скажу своє слово, як рідкий відвідувач.
Що мова форуму виключно українська - великий плюс! Подяка усім причетним до цього рішення. На форумах колись взагалі не був а тепер до одного причетний. Слід визнати, що форуми програють соціальним мережам. Але і не слід за мережами ганятися. років 10 назад мереж (ФІДО до уваги брати не будемо) взагалі не було. І що? Де були сучасні учасники ВК і фейсбуків? Ними в неті і не пахло. Такий виток історії - почитати. пописати, викласти свої дані всім зацікавленим - це теж мине. (і на цьому попаляться - за один день з фейсбуку вийшло було близько мільйона користувачів). Погана новина - вони не підуть на форуми. Контингент тематичних форумів залишиться тим самим - приходять почитати те, що їх цікавить. Пишуть ті, кому тут зручно. І деякі продовжать писати, бо це їх дім.
Тепер про важливе. Відвідувачі приходять за новинами і допомогою (прошивки, таке інше). Гадаєте все пишеться лиш англійською або російською? Ха!
Є такий планшет W28. Найкраща прошивка - венгерська. Хтось знає венгерську? Я ні. Навіть не буду намагатися освоїти. Але більшість качає саме її. Так і в тюнерах - все написано в кодах, мова англійська, назви англійською. Кінцевому користувачу по барабану якою мовою коди. Якщо на цьому сайті прошивка з'явиться на другий день після появи в неті - всі будуть ходити сюди. І російськомовні і білоруси і навіть німці. Бо будуть знати, що саме ТУТ воно з'являється дуже швидко. А це під силу лиш фанатам - стягувати всю інформацію до купи. Гарно себе сайт Гуртом зарекомендував. Працює. Творить. Як є купка ідеалістів - до них приєднаються інші.
Що до платних пропозицій. На темі - як оживити HD9600? Знаєте, скажу про себе. Не спец в тюнерах. Але в цілому орієнтуюся що і до чого. Впадло вбивати 2 дні на вияснення що і до чого. Готовий дати 10 грн тому, чиє рішення допоможе оживити тюнер. Готовий перебрати кілька варіантів. Чий допоможе - тому дам 10 гривень в руки і подякую, бо зекономить мій час. Я не готовий віддавати 100 гривень за ремонт, бо мені легше його викинути (морально) а 10 дам. то ж на таких послугах можна будувати бізнес. І так гадаю в більшості. КОжен хоче зекономити, тим більше, якщо в чомусь та й розбирається вже (адже сюди не зовсім далекі від техніки приходять. Згодні?) Та й приходять, щоб трішки більше взнати (час зберегти). Хто ніц не знає союди не прийде. Віднесе тому чи іншому майстру і заплатить повну суму.
Як оживе тюнер - наступні 10 гр будуть за те, яку прошивку залити, щоб працював стабільно а не по 2 дні після прошивки.
Ще є 5 гр за те, хто розповість, як розбирається пульт до тюнера Аляйн? Готовий зняти відео про це і викласти в Ютюб. Як вам такі акції?
Ще є гора інформації про китайські тюнери (безбрендові). Теж можна замовляти і пробувати про них людям розповісти. Це ж просто. Ясно, що за місяць доставки він може морально застаріти. Але там теж люди живуть і випускають цікаву техніку.
Можна ще ввести рубрику - швидкі рішення. Можна на цих рішеннях побудувати структуру сайту і тюнерів а попри це просувати обговорення.
Вибачайте за гору тексту. Подяка тому, хто дочитав до кінця. З тими готовий говорити детальніше і по окремій темі.
І трішки лозунгів.
Нехай живе український Інтернет!
Краще трішки якості чим багато неясності.
|