Перегляд одного допису
Старий 17.11.2013, 18:53   #9
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Дідьє Дешам: "У Парижі ми чекаємо на таку ж важку гру"

"Для мене цей рахунок став ударом. Я не чекав такого натиску від збірної України"

Гучною овацією вітали наставника збірної України Михайла Фоменка на післяматчевій прес-конференції. Головний тренер команди заслужив на ці оплески, констатує ICTV.

Очоливши збірну України наприкінці минулого року як аутсайдера своєї відбірної групи, Михайло Фоменко створив команду, яка після домашньої перемоги над французами - за крок до фінальної частини Чемпіонату світу. А гол Романа Зозулі та реалізоване Андрієм Ярмоленком пенальті зробили Україну фаворитом протистояння з Францією.

«Спасибі хлопцям, що вони зрозуміли: психологія сьогодні буде вирішальним моментом. У підсумку, вони проявили себе забитими м'ячами і виграли», - заявив головний тренер збірної України Михайло Фоменко.

Шокованим поразкою 0:2 виглядав наставник французів, легендарний капітан збірної чемпіонів світу Дідьє Дешам. Маючи у складі зірок світового футболу, серед яких головний претендент на звання найкращого футболіста Європи Франк Рібері, такого результату в Києві тренер не чекав. «Для мене цей рахунок став ударом. Я не чекав такого натиску від збірної України. Суперник зіграв дуже агресивно, що і стало запорукою його перемоги. У Парижі ми чекаємо на таку ж важку гру», - зазначив головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам. Важливість матчу в Парижі гравці нашої збірної усвідомлюють. «Ніякої ейфорії не повинно бути. Спокійно готуватися. І, звісно, потрібно думати про ту ж гру, її прокручувати в голові. Буде дуже важкий матч», - заявив капітан збірної України Руслан Ротань. «Один тайм ми, можна сказати, довели. Другий потрібно так само довести. Ми ще розуміємо, що сенсу радіти поки немає», - каже воротар збірної України Андрій П’ятов. Тож поки що залишається радіти, що у цьому матчі ми були сильніші за французів. А перемога додала нашим футболістам впевненості у власних силах.

Читайте більше тут: