Перегляд одного допису
Старий 21.11.2013, 21:45   #145
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Цитата:
Допис від arki Переглянути допис
Доволі не приємна ситуація складається останнім часом з київстаром...
Справа в тому що київстар краде гроші в своїх абонентів а коли людина звертається до оператора підтрики то вони повідомляють що був доступ до інтернету. Сьогодні один знайомий зателефонував і повідомив що вчора таким чином зникло 2грн з рахунку а що саме цікаве то це те що гроші зникають навіть з тих телефонів які навіть не підтримують пакетних даних та ммс. Вчора звернулася одна знайома з проханням щось зробити з її телефоном адже щодня не стає з рахунку більше 2х грн, при тому стверджує що інтернетом ніхто не користується. Я їй відключив на телефоні пакетні дані та ммс... І що думаєте... сьогодні вранці телефонує і каже що знову було знято з рахунку більше 2х грн. Тому слідкуймо за станом свого рахунку!
Я це замітив десь рік назад, маю дві сімки, київстар та лайф, на київстар не поповнюю рахунок вже майже рік, принципіально, тримаю тільки щоб звонили мені, а користуюся лайфом, задоволений повністю всім.