Перегляд одного допису
Старий 25.12.2013, 19:20   #181
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Тимошенко радить Майдану чіткий план із трьох пунктів: мільйоном на Межигір’я - ЦВК - тимчасовий уряд...
25.12.2013 16:16

Юлія Тимошенко заявляє, що за побиття журналістки Тетяни Чорновол несе персональну відповідальність президент Віктор Янукович, і закликає пікетувати "Межигір’я" з вимогою відставки.

Про це повідомляє у Твіттері партія "Батьківщина".

"Хіба ми готові повірити, що побиття Чорновол, спалення машин активістів Майдану, напади - це випадковість!?", - цитують Тимошенко. "За криваве насилля над Чорновол за все, що відбувалося останні часи - несе персональну відповідальність Янукович", - переконана екс-прем’єр і одна з лідерів опозиції.

"Щодня на 19.00 – на Майдан. Мільйонною силою провести ходу в лігво тирана – Межигір’я – і вимагати відставки!", - закликає Тимошенко.

Відтак, вважає вона, потрібно "сформувати під мирним тиском Майдану ЦВК, тимчасовий технічний уряд, який буде до обрання нового президента".

Як відомо, журналістку й активістку Тетяну Чорновол сильно побили цієї ночі на трасі біля Борисполя, витягнувши її з власного автомобіля. Перед тим Чорновол їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останньої зйомки за нею слідкували "беркутівці". Також Чорновол ходила з активістами до резиденції президента у Межигір’ї.

http://expres.ua/news/2013/12/25/993...mezhygirya-cvk