Цитата:
Допис від Zhora15
пане ви несете ахінею,йому прийдеться з кожного тюнера через loop виводити кабеля до інших тюнерів,а це ще більший хаос чим підвести 4 кабеля до коробки і там їх зєднати...
|
Ніби не обов'язково так як ви пишете. Тут
http://remontantenn.ru/razvodka.html на 2-ій картинці якраз мій варіант. Просто, як я зрозумів, в моєму випадку треба взяти конвертер з H-поляризацією (а не H/V), в якій на Амосі й транслюються українські канали. Якщо так все буде працювати, то чим не альтернатива Т2 (принаймі до наступного ремонту)?
Цитата:
Допис від Zhora15
то підключайте діван тв і не мучайте людям дупу...
|
По-перше, тоді потрібно до 2 наявних ТВ докупляти плеєра (замість ресіверів у випадку САТ), по-друге буде загружатись трафік, по-третє :
Цитата:
Допис від Zhora15
а я так розумію ви людина не бідна
|
- не зовсім правильно розумієте. Тобто слава Богу на хліб вистачає та при теперішніх доходах готовий вкладати кошти в розумному розмірі і в основному разово. Мене ці абонплати за все вже дістали. Абонплата для мене допустима в сумі десь до 40-50 грн. в крайньому випадку, коли інших варіантів немає. У випадку діван тв, як на мене, вже Т2 краще взяти (не грузиться інтернет і немає абонплати).
А на рахунок поведінки як малолєтки ... Шкода, що Ви
slavon так вважаєте. Я прийшов сюди за порадою, а не обговорювати чиюсь поведінку. Для цього мабуть і існують такі форуми. А під ваш вислів я так розумію підпадають всі, хто не готовий тринькати гроші на вітер і стараються зекономити і отримати максимум користі.