Перегляд одного допису
Старий 17.01.2014, 19:25   #8
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Синоптики прогнозують нічні морози до мінус 20 наприкінці січня

Український гідрометеорологічний інститут прогнозує зниження температури до -15...-20 градусів вночі наприкінці січня - на початку лютого. Про це під час прес-конференції сказала завідувач відділення кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова.

"Починаючи із сьогоднішнього - завтрашнього дня ми йдемо до різкого похолодання... У самому кінці місяця (січня) і на початку лютого температура буде опускатися... Холод зараз формується, цей холод зараз до нас підступає. І я думаю, що ми в загальному одержимо "недогризки" того холоду, що зараз в Америці", - підкреслила завідувач.

Мартазінова зазначила, що зниження температури очікується з більшою ймовірністю до -15 градусів вночі й з меншою ймовірністю до -20 градусів і нижче.

З її слів, великого снігу не очікується, до того ж він буде не по всій території України, а місцями.

Вона зазначила, що в другій половині лютого також можливе похолодання, однак фахівці не виключають того, що температура не знижуватиметься.