Перегляд одного допису
Старий 30.01.2014, 21:44   #2
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Бубка: «Прапороносця хлопці виберуть самі»

Хто понесе прапор України на церемонії відкриття Олімпіади, спортсмени визначать вже в Сочі.

На церемонії проводів олімпійців у Сочі президент НОК України Сергій Бубка був у піднесеному настрої і висловив надію, що виступи наших спортсменів на Олімпіаді принесуть радість усім шанувальникам спорту.

«Змагання в Сочі будуть дуже складні. Те, що наші хлопці отримали олімпійські ліцензії вже велика перемога. Я хотів би побажати їм удачі і щоб все, що вони планують, про що мріють, обов'язково здійснилося.

У цілому зроблено все для того, щоб не було ніяких проблем. Грошових питань на сьогоднішній день немає. Є підтримка, є взаєморозуміння, є фінанси, тому хотілося, щоб вони були здорові і контролювали свої емоції, які дозволять їм показати свої найкращі досягнення.

Відверто кажучи, ми не зимова країна і в зимових видах спорту нам ще дуже багато треба зробити. Тому ми дуже позитивно реагуємо на подачу заявки Львовом на Олімпіаду-2022. Це нам дуже потрібно.

Що стосується знаменоносца, то ми вирішили дати право нашим олімпійцям вибрати свого капітана. Тому почекаємо і я, думаю, що в Сочі ми це зробимо і офіційно проінформуємо».