Перегляд одного допису
Старий 16.03.2014, 11:31   #470
RATVOD
Новачок

Вік: 65
Дописи: 33
Ukraine
Типово

У Криму дають голосувати і громадянам Росії

У Криму на виборчих дільницях видають бюлетені тим, кого немає в списках, у тому числі громадянам іншої країни.

Про це у своєму Facebook написала журналістка Катерина Сергацкова..

"Референдум вважати відкритим! Я, громадянка Росії, з пропискою в Сімферополі, отримала бюлетень зі словами: "Ну, раз ви тут живете, тож, можете голосувати" , - написала вона.

"Тітонька, не знайшовши мене в списках, просто вписала моє прізвище в іншій список" , - розповіла Сергацкова.

Інший очевидець - Леонід Колесніков - повідомляє, що на кожній дільниці по 5-6 "дружинників".

"Відвідав 2 дільниці. На кожному біля входу 5-6 дружинників. Ще стільки ж всередині. Плюс один міліціонер. Людей багато. Багатьох немає в списках, але це не проблема. Одразу на місці роблять ксерокс паспорта та вносять в додаткові списки, і можна голосувати" , - написав він у своєму Facebook.

Журналіст Анастасія Береза теж повідомляє, що взяти участь у псевдореферендумі можна навіть без українського громадянства, а таксистам бюлетені для голосування "приносять прямо в машини".

Неділя, 16 березня 2014, 09:23
Українська правда

P.S. Ось так проходить голосування "вільних людей під дулом автомата" братньої країни ""
Мініатюри долучень
журналістка Катерина Сергацкова..jpg   очевидець - Леонід Колесніков.jpg   Журналист Анастасия Береза.jpg   Референдум - собака.jpg  

Думай! Твори! Випробовуй !!!

Востаннє редагував RATVOD: 16.03.2014 о 14:06.
RATVOD зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням