![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Копіювання з тюнера на тюнер:
Копіювання повністю всього вмісту тюнера в іншій: Функція підходить для установників або людей тих, що не мають комп'ютера. Для даної операції необхідний нуль-модемний кабель, настроєний ресівер з відповідним ПЗ (надалі Master) і ”порожній” ресівер (надалі Slave), який безпосередньо і програмуватимемо. Весь процес ділиться на два етапи. На першому етапі відбувається копіювання ПЗ (разом з емулятором і ключами, якщо вони є), а на другому копіюються настройки. Примітка: Версії лоадерів у обох ресіверів повинні співпадати! Отже, етап перший. Копіювання ПЗ з Master-ресівера на Slave: 1. Сполучаємо обидва ресівери нуль-модемним кабелем. 2. Master-ресівер (з якого копіюватимемо) включаємо в мережу 220В. 3. Далі, переводимо ресівер в режим передачі ПЗ (направивши пульт на ресівер, набираємо наступну послідовність цифр: 74620), після чого на табло ресівера з'явиться напис "SOFT", що означає його готовність. 4. Після цього включаємо в мережу 220 В Slave-ресівер (у який копіюватимемо), на табло у якого, після включення, горять 88:88, а на Master-ресівері спостережуваний процес завантаження. 5. Як тільки на Master-ресівері висвічується "END", чекаємо коли на табло Slave-ресівера пропаде 88:88 і висвітиться або "LANG" або номер каналу. Якщо копіювати настройки вам не потрібно, то ресівери можна вимкнути і кабель від'єднати. Тепер етап другий. Копіюємо настройки. 1. Сполучаємо обидва ресівери нуль-модемним кабелем. 2. Обидва ресівери включаємо в мережу 220В і переводимо в режим StandBy (тобто вимикаємо ресівер червоної кнопкою пульта, або кнопкою Power на панелі ресівера). 3. Далі, переводиться Master ресівер в режим передачі настройок (направивши пульт на ресівер, набираємо наступну послідовність цифр: 74621), після чого на табло ресівера з'явиться напис "dAtA", що означає його готовність. Примітка: перед тим, як перейти до наступного пункту, переконаєтеся, що Master-ресівер не прийматиме команди з пульта. 4. Переводимо Slave-ресівер (у який копіюватимемо) в режим прийому настройок (направивши пульт на ресівер, набираємо наступну послідовність цифр: 24680), після чого повинна початися передача. При цьому на ресіверах спостережуваний процес передачі. 5. Як тільки на Master-ресівері висвічується "END", чекаємо коли на табло Slave-ресивера висвітиться номер каналу. 6. Відключаємо обидва ресівери від мережі і лише тоді від'єднуємо нуль-модемний кабель. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Привіт маю два тюнери на проці 3329С як залити прошивку з одного на другий ( №1-ewrosky №2-opticum 4050c) нульмод.кабель є , а сам процес роботи незнаю ( підкажіть БУДЬЛАААААСКА
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Який Евроскай конкретно ??? Системну інфу його викладіть ...
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Судячи з усього це один зі клонів глобо 4100С, як перезалити з ресу на рес написано Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! , пост #Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Але я Вам, дуже наполегливо, раджу перезаливати софт з допомою ПК, як це зробити - #Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! та #Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
[QUOTE=slavon;96152]Судячи з усього це один зі клонів глобо 4100С, як перезалити з ресу на рес написано...
[B]Але я Вам, дуже наполегливо, раджу перезаливати софт з допомою ПК, як це зробити... Я дуже Вам вдячний за допомогу, але таким чином чогось непрошивається(два тюнери просто включилися і все )процес прошиття невідбувається(( а через ПК неможу залити бо нема в мому ПК такого КОМ виходу. заказав юсб адаптор RS232 чекаю на посилку. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.11.2010
Дописи: 865
|
Цитата:
Тюнера не виключати до завершення прошивки - піспя залиття дампу йде ще процес стирання памяті і запис памяті.Виключення при двох останніх процедурах *вбиває* тюнер! Востаннє редагував duman: 24.12.2013 о 17:59. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
Любі друзі, величезне ВАМ дякую!!!!!!!! все нормально залив
як матиму якусь цікаву інфу, обовязково напишу її сюда,![]() P.S. Маю дрова аудіо ,до ноута HP PAVILION G6 для Windows XP,може кому треба то напишіть куда це кинути бо я ше не дуже рубаю шо куда заливати аби всі люди мали. Щиро Всім Вдячний за розуміння. Слава Україні !!!
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|