![]() |
|
|
#1 | |||
|
Super Moderator
Дописи: 3.656
|
Amica PIE6541SU
Модель плати: GECO MG361.39 Два мікроконтролери: MKE02Z64 Стабілізатор напруги позитивної полярності: 78L33A (2 шт.) + LM358 ST239, G013136 — по 2 шт. Блок живлення на TNY277GN Хтось знає, що означає помилка E4 у цій моделі? На жаль, в інструкції немає чіткого пояснення. Симптоми дуже дивні: Час від часу плита перестає працювати (індикатори показують нормальну роботу, але конфорки не нагріваються). Іноді одна з конфорок перестає працювати, перемикаєшся на іншу — вона працює якийсь час, після чого знову з’являється помилка, повертаєшся до попередньої. Після перезавантаження живлення з’являється помилка E4; якщо перезавантажити ще раз — плита працює нормально. До сьогодні допомагало відкручування та повторне закріплення скляної поверхні ![]() Сьогодні відкрутив конфорки, заміряв датчики (приблизно 85 кОм без нагріву) — і плита на деякий час запрацювала. Вологи на платі немає, підключення трифазне. Amica — це клон Teka та Whirlpool. Далі: всюди пишуть про калібрування, є інструкції. Але в мене немає тих кнопок, які зазначені в інструкції — у мене інша сенсорна панель. Можливо, хтось знає, як це зробити саме для цієї версії? Втім, варіант з відсутністю конфігурації, думаю, малоймовірний (плита ж іноді працює нормально — не може ж конфігурація постійно “зникати”). Перечитав багато форумів, зокрема: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цитати: Цитата:
Цитата:
Цитата:
Також під конфоркою немає окремої плати, як у старих моделях. Від датчика йдуть лише два дроти, TNY288 відсутній. Можливо, хтось уже стикався з подібною проблемою? Плита чітко визначає наявність посуду. Пропаяв плату, замінив підозрілі конденсатори — результату немає. Чи є у когось ідеї, що ще можна перевірити або зробити? Фото плати та передньої панелі додаю. |
|||
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Наша маленька "СОНЯЧНА АВТОНОМНІСТЬ" !!! Як підключити? Скільки видає? | Igor1031 | Технічне спілкування | 2 | 18.02.2025 15:56 |
| Openbox X-800 - періодично зникає сигнал | sat78 | Openbox F300,X-800,820CI | 2 | 09.12.2015 12:32 |
| ELENBERG DVD 2415 періодично зависав | sat-prof | DVD | 0 | 28.07.2010 13:40 |