SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Не знаєш, де написати? Пишем тут.

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 12.06.2011, 23:10   #1
Porter
Передовик

Вік: 45
Дописи: 493

Типово +++ Е36 гр. ТР 12073 Н, скаче сигнал.

Привіт. Недавно зіткнувся з цікавим дефектом у різних людей. Поки намагаюсь знайти причини і закономірності, за одно, поділюсь поміченим з форумчанами, мо хто щось подібне спостерігав чи щось про це знає.

Отже, у сусіда стоїть антена пару років і місяць тому почав стрибати сигнал на НТВ+ на транспондері 12073 Н (ХД кіно, ХД Лайф). Перша думка - збилась антена. АЛЕ антену ставив я і відповідаю за свою роботу. Крім того, сигнал скаче (20 - 60%) при хорошій погоді і ЛИШЕ на ТР 12073 Н. Усі інші ХД і СД транспондери стабільно тримають 70 - 80 сигнал - якість (Ортон 403 HD).
Знакомий доказує, що це проблема відома і винуватець - провайдер, мов проблема через зміни у системах кодування та запуск IPTV на +++.
Я не бачу звязку... Тимпаче, у мене (500 м.) від описаного вище місця подій, сигнал на ТР 12073 Н стабільний і ідентичний з іншими ХД транспондерами (ДВБ карта в компі).

Пару днів тому, ставив антену у Мурованому, офсет 85см + Ортон 403 HD і зіткнувся з аналогічною проблемою - все гаразд окрім ТР 12073 Н, на ньому скаче сигнал 20 - 60 %.
Завтра, чекаю тюнер на тест на своїй антені.

А поки, хочу поцікавитись у форумчан, чи не стикались з подібним нещодавно? Що це? брак заліза? Наводки від сторонній джерел (мітріс?)?
Чи проблема у проваййдера +++?
Буду вдячний за інформацію.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:48.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум