![]() |
|
|
#1 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.10.2014
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Q-SAT ST-08
|
Доброго вечора, шановні форумчани.
Зіткнувся з незрозумілою для мене ситуацією. Мучуся вже не один місяць. Опишу покроково: 1) У людини в тюнері 4100с вибухнула мікросхема в БП. Сказав, що був спочатку писк БП на протязі декількох тижнів. Я замінив мікросхему. Робота тюнера нарікань не викликала. Повернув господареві. 2) Пройшов місяць і людина подзвонила зі скаргою, що знову через деякий час роботи тюнера знову чутний писк БП. Я взяв на перевірку - тюнер пропрацював пів дня. Писку не почув. Перевірив ємності в БП - все ОК. Повернув господареві. У людини на одній тарілці два тюнери. Порадив їх поміняти місцями для перевірки несправності тюнер / кабель. 3) Через тиждень людина подзвонила - сказав, що знову тюнер пищить + сипле сигнал. При чому він поміняв тюнери місцями і дефект перемістився разом з ним. Дефект проявляється вже без прогріву тюнера - тобто відразу. Я не думаючи взяв у нього тюнер і підключив до своїй тарілці. Вже пів дня тюнер працює ідеально - ніяких проблем не бачу. Чому може бути така поведінка тюнера? Людина запевняє, що він перемістив тюнери місцями і дефект перемістився разом з тюнером (тобто він несправний). У мене він працює відмінно. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Программатор під флешку Globo 4100С | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 1 | 10.03.2025 11:39 |
| Глобо 4100С тріщить звук. | Igor1031 | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 3 | 13.12.2014 17:57 |
| GLOBO 4100с КЗ на материнцi | GLOBO810 | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 16 | 05.12.2012 11:20 |
| Як встановити перший національний на тюнері Євроскай? | Fizik | Провайдери платного ТБ | 3 | 08.06.2012 22:14 |
| Globo 4100С не запускається | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 6 | 24.01.2010 15:16 |