![]() |
|
|
#715 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Будівництво. Бетонна плита зривається з крана, падає на
перекриття, зносить несучу балку після чого два поверхи будівлі обвалюються. Виконроб дивиться на цю справу і каже: - Ништяк тетріс. Одеса. Крик з балкона: - Аркаша, додому! Хлопчик піднімає очі: - Я що, змерз? - Ні, ти хочеш їсти! Чоловіча логіка: - Ну і що, що у вушанці, тілогрійці та валянках. Зате тепло! Жіноча логіка: - Подумаєш - мізки і жопу відморозила. Зате красиво! Погано розкреслена траса стала причиною перестрілки біатлоністів і прикордонників. Біатлоністи відстрілялися на відмінно. В аптеці: - У вас активоване вугілля є? - У нас тільки неактивоване. Але ви можете відправити СМС на короткий номер 8888. У відповідь прийде код активації. |
|
|
|
|
|
#716 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Що це в вас за етикетка від вина тут вклеїна?
- Це віза в Молдавію.
|
|
|
#717 |
|
Administrator
Ukraine
|
В школі йде урок Закон Божий.
Батюшка в Івасика питає домашнє завдання. Батюшка: Скажи раб Божий Івасику, чи може при житті душа відділятися від тіла? Івасик: Може. Батюшка: Свят свят свят!!! (несамовито хреститься) Що то ти таке Івасику кажеш? Душа при житті не може відділятися від тіла!!! Івасик: А я вчора вночі йшов по при Вашу, батюшка, хату і на власні вуха чув, з вашого вікна, як Ви казали... А тепер душа моя, одягайся, і ось туди городами....городами....
|
|
|
#718 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Старі паперові купюри. Майже в кожній знаходиться маса цікавих деталей, вказівок на епоху. Якісь папірці здаються зайво химерними, якісь надмірно простими.
Самий фундаментальний рубль був випущений в 1898 року, а найкрасивіший рубль (ІМХО) видрукуваний в 1938 році. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 08.10.2010 о 15:54. |
|
|
|
|
|
#719 |
|
Administrator
Ukraine
|
Візьми це у рот... Ні, ні, ні, тільки не випльовуй... Відчуваєш бульбашки? Це КАРБІД...
|
|
|
#720 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Не розумію, як може одна людина зробити стільки помилок в домашньому завданні? - Говорить вчитель.
- Це не одна людина, - виправдовується Вовочка. - Мені допомагав тато.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |