SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 06.07.2020, 06:36   #951
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою участь на змаганнях в США.

«Зараз я продовжую стежити за ситуацією в США і які можуть бути ризики. Коли ти бачиш дані про кількість інфікованих в США, то стає трохи страшно, - розповіла Світоліна в інтерв'ю швейцарській пресі. - Я розумію, що в Нью-Йорку ситуація стабілізувалася, але становище інших штатів послаблює всю країну.

І все одно існує ще багато невизначеності: про очки в рейтингу, про умови перебування, про тести. Складно це все собі уявити. Також, наскільки справедливо проводити турнір, якщо не всі мають можливість залишити свою країну? Так, в цілому все дуже заплутано. Загалом, я буду вирішувати в останній момент.

Хто з гравців швидше вийде на свій рівень після паузи: досвідчені або молоді? Дуже складно робити які-небудь прогнози, хто буде відчувати себе краще після повернення. Тому що ситуація важка і безпрецедентна для кожного.

Як я вважаю, тут неможливо узагальнювати гравців (за віковим критерієм), усе буде індивідуально. Подивимося, як кожен впорається з дискомфортом, який виникне на турнірах», - сказала Світоліна.

Нагадаємо, раніше Світоліна завершила виступи на турнірі в Швейцарії.
Мініатюри долучень
orig_494022.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.07.2020, 07:08   #952
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Асоціація тенісистів-професіоналів (ATP) опублікувала правила ведення рейтингу після відновлення туру.

Основні моменти:

Замість річного рейтингу підрахунок буде вестися від березня 2019 року по грудень 2020-го.
Будуть враховуватися 18 найкращих результатів на турнірах за цей період, але тільки один раз за конкретні змагання (кращий з двох результатів).
Очки, додані в рейтинг гравця в 2020 році, будуть в його заліку протягом 52-х тижнів або ж поки турнір не буде зіграний в 2021.
Це означає, що поточну кількість очок в рейтингу можна буде тільки збільшити, якщо краще виступити на якомусь турнірі в порівнянні з попереднім сезоном. Очки будуть зняті лише раз - за Підсумковий турнір (9 листопада).

Що стосується посіву, то в перші 2 тижні буде заморожений рейтинг (за 16 березня), далі за оновленим.
Мініатюри долучень
orig_494148.jpg  
Старий 08.07.2020, 07:54   #953
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Рафаель Надаль підтвердив свою участь в престижному грунтовому турнірі в Мадриді, який був перенесений з травня на вересень через карантин.
Мініатюри долучень
orig_494250.jpg  
Старий 09.07.2020, 08:02   #954
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Раніше відомий сербський тенісист Новак Джокович організував виставковий турнір Adria Tour, проте багатьох обурили слабкі правила безпеки стосовно коронавірусу.

Спортсмени не дотримались соціальної дистанції, а також влаштовували вечірки. В результаті ряд гравців, включаючи Джоковича, підхопили коронавірус, а самого спортсмена звинувачують у недбалому ставленні до пандемії.

«Почалася якесь полювання на відьом. Зла критика постійно в мою сторону. І це не просто критика, а бажання знайти одного винного, когось відомого».

«Я просто хотів організувати турнір для спортсменів, яким не вистачає практики. Ми все робили за законом, але свої уроки я вивчив», - сказав Джокович.

Крім того, Новак не підтвердив, що поїде на US Open в кінці літа.
Мініатюри долучень
orig_494415.jpg  
Старий 10.07.2020, 08:06   #955
yyyyyhhh
Moderator

Типово

оджер Федерер відповів на питання про те, коли планує завершити свою кар'єру:

«Цей процес незворотній, все трапиться вже скоро. Буду дуже сумувати за тенісом. Найпростіше було б закінчити прямо зараз, але ні! Я ще отримую задоволення від гри».

Раніше Федерер заявив, що планує виступити на Вімблдоні-2021.
Мініатюри долучень
orig_494559.jpg  
Старий 11.07.2020, 09:39   #956
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Жіноча тенісна асоціація (WTA) представила тимчасові зміни в рейтинговій системі через паузу в турі, пов'язану з пандемією коронавірусу.

WTA не стала винаходити велосипед і послідувала прикладу ATP.

Таким чином, ключові зміни будуть такими:

Замість річного рейтингу підрахунок буде вестися від березня 2019 року по грудень 2020-го.
Будуть враховуватися 16 найкращих результатів на турнірах за цей період, але тільки один раз за конкретні змагання (кращий з двох результатів).
Очки, додані в рейтинг гравця в 2020 році, будуть в його заліку протягом 52-х тижнів або ж поки турнір не буде зіграний в 2021-му.
Що стосується кваліфікації на Підсумковий турнір, то в Чемпіонську гонку WTA будуть включені 16 найкращих результатів тенісисток в 2020 році.
Мініатюри долучень
orig_494627.jpg  
Старий 12.07.2020, 06:52   #957
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У Берліні відбулося жеребкування виставкового турніру «bett1Aces», учасницею якого є Світоліна. Еліна стартує з півфіналу.

Суперницею Світоліної стане переможниця пари Анастасія Севастова – Юлія Гергес. В іншому чвертьфіналі зійдуться Петра Квітова та Андреа Петкович. Переможниця цієї пари вийде на Кікі Бертенс.

Перша частина турніру пройде на траві. Тенісистки будуть змагатися на Центральному корті стадіону Steffi Graf. Там вони зіграють з 13 по 15 липня. Потім турнір продовжиться на хардовому корті, розташованому в ангарі берлінського аеропорту Темпельхоф. Друга частина змагань пройде з 17 по 19 липня.

Стосовно US Open Світоліна ще не прийняла остаточне рішення.
Мініатюри долучень
orig_494804.jpg  
Старий 13.07.2020, 07:58   #958
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Марта Костюк розповіла про свою патріотичну позицію:

«Ніколи не хотіла змінювати громадянство. Вважаю, такий крок невірним в житті, особливо, якщо ти відома людина або можеш потенційно нею стати і представляти країну в світі. Не хочу засуджувати дії інших, тому говорю за себе. Якщо говорити про матч у Росії, то можу сказати, що такі поїздки піддаються великій критиці з боку вболівальників.

Мене хвилює те, що робиться в Україні. Некоректно їхати на змагання в Росію, коли у нас з ними йдуть бойові дії. Патріотизм – позиція душі, коли байдуже, що говорять інші. Я завжди буду дотримуватися власної думки. На жаль, у нас багато «патріотів» на словах, але не на ділі».
Мініатюри долучень
orig_494958.jpg  
Старий 14.07.2020, 07:59   #959
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Раніше відбулося жеребкування турніру «bett1Aces» в Берліні, в якому Еліна Світоліна повинна стартувати з півфінальної стадії. Суперницею українки по 1/2 фіналу мала стати переможниця матчу Анастасія Севастова - Юлія Гергес.

Сьогодні Севастова обіграла Гергес в чвертьфінальному матчі. Латвійська тенісистка виграла перший сет 6:3, після чого Гергес відмовилася від продовження матчу за рахунку 3:4 у другій партії. Матч тривав 1 годину та 1 хвилину.

1/4 фіналу

Анастасія Севастова (Латвія) - Юлія Гергес (Німеччина) - 6:3, 4:3
Мініатюри долучень
orig_495095.jpg  
Старий 15.07.2020, 08:43   #960
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чешка Петра Квітова (№12 WTA) виграла у Кікі Бертенс з Нідерландів (№7 WTA) півфінальний матч виставкового турніру в Берліні. Зустріч тривала всього 50 хвилин.

Таким чином, у фіналі Квітова змагатиметься з українкою Еліною Світоліною, яка раніше переграла латвійку Анастасію Севастову.

Берлін. Півфінал
Петра Квітова (Чехія) - Кікі Бертенс (Нідерланди) - 6:3, 6:2

Відзначимо, що Квітова - одна з найбільш незручних суперниць для Світоліної. Чешка виграла 7 з 9 очних матчів, але останній поєдинок на рахунку українки (Підсумковий турнір-2018).
Мініатюри долучень
orig_495258.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:57.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум