![]() |
|
|
#1011 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
2 березня в Обертілліаху (Австрія), де проходить молодіжний чемпіонат світу з біатлону, відбудуться спринтерські гонки у юніорок і юніорів.
У гонці юніорок Україну представлять Христина Дмитренко, Юлія Городна, Оксана Москаленко і Любов Кіпяченкова. Вона розпочнеться о 12:00 за Києвом. У гонці юніорів візьмуть участь українці Владислав Романчич, Роман Боровик, Арсен Бочок і Дмитро Грущак. Початок о 15:15. Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати |
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Moderator
|
Сьогодні, 4 березня, в чеському Нове-Мєсто відбудеться жіноча естафета в рамках восьмого етапу Кубка світу.
Збірну України представлять Дар'я Блашко, Юлія Джима, Анастасія Меркушина та Олена Підгрушна. Нагадаємо, цим же складом Україна завоювала бронзову медаль на минулому чемпіонаті світу в словенській Поклюці. Однак одна зміна все ж є: тоді стартером була Анастасія Меркушина, а Дар'я Блашко бігла третій етап. |
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Moderator
|
У четвер, 4 березня, в чеському Нове-Мєсто відбулася жіноча естафета в рамках восьмого етапу Кубка світу.
Збірна України до екватора гонки була серед претендентів як на медалі, так і на перемогу, завдяки відмінним етапам у виконанні Дар'ї Блашко і Юлії Джими. Однак після другого етапу Джима з першої спроби не торкнулася Анастасії Меркушиної, а з другої передала естафету вже за межами відведеного для цього коридору. Меркушина на третьому етапі заробила коло штрафу, після чого поборотися за перемогу було складно. Та й в цьому не було ніякого сенсу, оскільки в результаті збірну України дискваліфікували. Зусилля Олени Підгрушної, яка на фінішному колі зуміла вирвати високе четверте місце, виявилися марними. Четверте місце після дискваліфікації України дісталося збірній Норвегії. Як і годиться фаворитам, на третьому етапі норвежки одноосібно лідирували, але потім Іда Ліен стала антигероєм гонки для своєї команди. Мало того, що вона стріляла дуже довго, так ще й заробила коло штрафу. Марте Ройселанд на останньому етапі зробити диво не змогла. Найкраще скористалися помилками суперниць команди Швеції та Білорусі. Саме вони розіграли золоті та срібні медалі на останньому колі, а точніше, Ельвіра Еберг і Олена Кручінкіна. У фінішному спурті Ельвіра випередила білоруску, принісши своїй команді перемогу. Третє місце посіли француженки. Оновлення. Після фінішу збірна України подала протест, який був задоволений. Нашій команді повернули четверте місце. Результати гонки: 1. Швеция Швеція (0+6) 1:03:26,6 2. Беларусь Білорусь (0+9) +1,2 3. Франция Франція (1+8) +27,8 4. Украина Україна (1+10) +28,7 5. Норвегия Норвегія (1+10) +40,0 6. США США (0+7) +40,1 Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Moderator
|
У п'ятницю, 5 березня, в чеському Нове-Мєсто відбулася чоловіча естафета в рамках восьмого етапу Кубка світу.
Збірну України представляли Артем Тищенко, Дмитро Підручний, Антон Дудченко та Богдан Цимбал. Після перших двох етапів, завдяки ідеальному виступу від Дмитра Підручного, українці були в трійці лідерів, проте в подальшому гонка для підопічних Юрая Санітри склалася не кращим чином. Антон Дудченко та Богдан Цимбал не впоралися зі стрільбою, через що їм довелося зазирнути на штрафні кола. У підсумку українці посіли дев'яте місце. Але проблеми зі стрільбою мали багато команд, і одні з фаворитів, шведи, взагалі стали 11-ми. Перемогу здобули німці, які на чотирьох використали всього п'ять запасних патронів, ставши кращими снайперами гонки. Росія посіла друге місце, а норвежці, котрі вважалися головними претендентами на перемогу, через три кола штрафу лише замкнули трійку призерів. Результати гонки: 1. Германия Німеччина (0+5) 1:12:28,1 2. Россия Росія (0+8) +1:21,7 3. Норвегия Норвегія (3+9) +1:33,2 4. Словения Словенія (0+8) +2:13,2 5. Франция Франція (4+9) +2:14,7 6. Австрия Австрія (0+5) +2:17,0 ... 9. Украина Україна (3+12) +4:03,3 Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Moderator
|
Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував 9 місце в гонці переслідування на восьмому етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.
«На стрільбі була холоднокровність. Звичайно, перед останнім рубежем думав, що три нулі вже є, можна працювати і ще одну стрільбу на «нуль». Коли під’їжджав до останнього вогневого рубежу, був впевнений у собі, у своїй стрільбі. Сьогодні досить добре стрілялося, тому була впевненість, що я можу закрити всі мішені, і переживань не було, абсолютно», - сказав Підручний. |
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Moderator
|
Головний тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра поділився думкою про виступ Дар'ї Блашко в нинішньому сезоні.
«Загалом цьогоріч Дар‘я показала, що може бути хорошим членом жіночої команди на високому рівні. Старти на чемпіонаті світу та Кубку світу в Нове-Место підтвердили, що їй потрібно зробити багато роботи, але до Олімпійських ігор вона може бути добре готова, особливо для естафети. Мене радує те, що вона тримає хорошу позицію в загальному заліку Кубка світу. Вона добре пробігла тут естафету і два старти в топ-20, якщо порівнювати з попередніми сезонами, то це маленький сон», - сказав Санітра. Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати |
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Moderator
|
У четвер, 11 березня, в чеському Нове-Мєсто чоловічою спринтерською гонкою стартує дев'ятий етап Кубка світу з біатлону.
Україну представлять п'ять біатлоністів. Капітан збірної Дмитро Підручний вийде на старт під дев'ятим номером. 9. Дмитро Підручний 24. Артем Тищенко 37. Артем Прима 80. Богдан Цимбал 101. Антон Дудченко Читайте також: Нове-Мєсто-2021. Ключові гонки для жіночої збірної в боротьбі за топ-квоту |
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Moderator
|
Біатлоністка збірної Італії Доротея Вірер прокоментувала третє місце у спринті на дев'ятому етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.
«Думаю, зараз я в кращій формі, ніж на початку сезону. Чиста стрільба дала мені впевненість у своїх силах. У спринтах мені не часто вдається закрити всі мішені. Я провела хорошу гонку. Я почала сезон, перебуваючи далеко від оптимальної форми. Після стартів дуже втомлювалася, але прагнула до лідерства в загальному заліку, тому не хотіла пропускати гонки. Було дуже важко. Вже сьомий сезон я тримаюся в топ-10 Кубка світу, не дивно, що я трохи втомилася», - сказала Вірер. Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати |
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Moderator
|
У суботу, 13 березня, в чеському Нове-Мєсто відбувся жіночий персьют в рамках дев'ятого етапу Кубка світу.
Лідер загального заліку Кубка світу Тіріл Екгофф, яка виграла напередодні спринт, провела практично ідеальне переслідування. Вона лідирувала з першого і до останнього метра дистанції, а єдиний промах на другій стрільбі анітрохи не допоміг суперницям нав'язати їй боротьбу за золото. Для Екгофф це четверта перемога поспіль і 12-а в сезоні. Вона побила рекорд своєї співвітчизниці Тури Бергер, у якій було 11 перемог у сезоні 2012/13. Але набагато важливіше те, що Тіріл достроково виграла Великий кришталевий глобус! Компанію новоспеченій королеві біатлону на п'єдесталі пошани склали білоруска Дінара Алімбекова, що закрила всі мішені, і німкеня Франциска Пройсс. Лідер збірної України Юлія Джима після п'ятого місця у спринті програла відразу 10 позицій і фінішувала 15-ю. Дар'я Блашко посіла 25 місце, а Анастасію Меркушину сім промахів відкинули на 55-й рядок підсумкового протоколу. Результаты гонки: 1. Тіріл Екгофф (0+1+0+0) 27:13,6 2. Дінара Алімбекова (0+0+0+0) +34,6 3. Франциска Пройсс (0+1+0+1) +40,2 ... 15. Юлія Джима (0+2+1+0) +1:52,4 25. Дар'я Блашко (0+0+1+1) +2:41,1 55. Анастасія Меркушина (0+3+2+2) +5:03,8 Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Moderator
|
Директор Державного центру олімпійської підготовки з біатлону В’ячеслав Деркач прокоментував можливість проведення чемпіонату України з біатлону в Буковелі.
«Станом на сьогоднішній день, трасу у Буковелі протестували, вона уся готова. Але закрили туристичний комплекс Буковель, не працюють готелі та канатні дороги, тому ми очікуємо на рішення від Міністерства – чи скасовуватимуть змагання, чи, можливо, перенесуть на пізніше. Якщо чемпіонат відбуватиметься, то за три дні до його проведення усі учасники здадуть тест на COVID-19, а спортсмени та судді проживатимуть в одному місці. Тому можливий варіант провести змагання в закритому колі. Думаю, для цього жодних перешкод не буде, але очікуватимемо на рішення від Міністерства. Зараз мова про скасування чемпіонату України не йде», - сказав Деркач. Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|