SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 17.08.2021, 09:46   #231
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Президент «Барселони» Жоан Лапорта не зміг стримати обіцянку, яку давав перед виборами на посаду з приводу перепідписання Ліонеля Мессі, але впевнений, що клуб вчинив правильно.

Каталонці через фінансові проблеми не зуміли зберегти лідера, який пішов у ПСЖ.

«Його презентація в ПСЖ виглядала дивно. Як і всі вболівальники «Барселони», я б вважав за краще бачити Мессі в нашій команді».

«Однак я впевнений, що ми все зробили правильно. «Барселона» понад усе. Бажаю Лео всього найкращого, він цього заслуговує», - сказав Лапорта.

Мессі підписав з ПСЖ дворічний контракт.
Мініатюри долучень
orig_550121.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.08.2021, 10:17   #232
yyyyyhhh
Moderator

Типово

17 серпня відбувся перший матч 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому грали «Шериф» і «Динамо» Загреб. Команда українського тренера Юрія Вернидуба створила велику сенсацію (3:0).

Ліга чемпіонів 2021/22

4-й раунд кваліфікації. Перший матч

Шериф (Молдова) – Динамо Загреб (Хорватія) – 3:0

Голи: Траоре, 45, 80, Коловос, 54.
Мініатюри долучень
orig_550227.jpg  
Старий 19.08.2021, 10:14   #233
yyyyyhhh
Moderator

Типово

28-річний бельгійський форвард Ромелу Лукаку прокоментував своє повернення в лондонський «Челсі».

«Приємно повернутися. Немає відчуття, що я переходжу в нову команду, тому що я вже виступав тут і знаю деяких гравців з того складу.

Я дійсно щасливий бути тут, і це приємне відчуття, адже я приєднуюся до чемпіонів Європи. Хлопці жадають більшого і хочуть перемагати. На вчорашньому тренуванні я побачив по-справжньому гарну інтенсивність, і всі були в хорошій формі », - зазначив Лукаку.
Мініатюри долучень
orig_550368.jpg  
Старий 20.08.2021, 10:35   #234
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Ліги Європи УЄФА. Кваліфікація. Плей-офф. Перший матч.

«Рапід» Відень – «Зоря» - 3:0

Фунтас, 29, Кара, 78, Грюлль, 85

Граймль, 52, Хофманн, 54 – Кабаєв, 37, Вернидуб, 39, Фаворов, 75

«Рапід» Відень: Штребінгер – Улльманн, Хофманн, Граймль, Стойковіч (Шик, 71) – Грюлль, Граховац (Шустер, 79), Любічіч (Петрович, 79), Аразе (Кітагава, 79) – Кара, Фунтас (Кнасмюлльнер, 60).

Запасні: Унгер, Гартлер, Віммер, Ауер, Зульцбахер.

«Зоря»: Шевченко – Жуніньо, Імереков (Цвек, 83), Вернидуб, Фаворов – Назарина – Булеца (Крістиан83), Кабаєв (Хомченовський, 76), Кочергін – Громов (Шахаб, 64), Аллахьяр (Фрімпонг, 83).

Запасні: Жилкін, Мацапура, Руфаті, Луньов, Гладкий.

Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія).

Стадіон: «Вестштадіон» (Відень, Австрія).
Мініатюри долучень
orig_550280.jpg  
Старий 22.08.2021, 10:25   #235
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь поділився думкою про 34-річного українського захисника Євгена Хачеріді, який тренується у складі команди і незабаром може підписати контракт із клубом.

«Євген Хачеріді поки тренується з нами. Це було його бажання попрацювати два-три тижні, щоб набрати форму. Женя сам хоче зрозуміти, чи може він виступати на серйозному рівні. До речі, цей час вже пройшов, так що найближчим часом буде прийнято спільне рішення.

Не було ніяких товариських матчів, тільки тренувальний процес. Моментами захисник виглядає дуже непогано, але іноді заняття йому давалися важко, все-таки Євген багато пропустив, в цьому році взагалі не грав. Але, думаю, Хачеріді ще не сказав свого останнього слова. Тому для мене в цьому питанні скоріше так, ніж ні», — вважає Рябоконь.
Мініатюри долучень
orig_550768.jpg  
Старий 23.08.2021, 12:26   #236
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Один з лідерів «Реала» Карім Бензема зіграв в матчі другого туру Ла Ліги проти «Леванте» (3:3).

Для 33-річного футболіста це вже 561-й матч у складі іспанського клубу. За цим показником Бензема зрівнявся з півзахисником Піррі і розділив з ним 9-те місце за кількістю матчів за «Реал».

Рекордсменом «королівського клубу» є Рауль (741), на другому місці Ікер Касільяс (725), замикає трійку Мануель Санчіс (710).

Нагадаємо, що 20 серпня Бензема продовжив контракт з «Реалом». Француз виступає за мадридський клуб з 2009 року.
Мініатюри долучень
orig_550900.jpg  
Старий 24.08.2021, 11:17   #237
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков поділився спогадами про тріумф на молодіжному ЧС-2019 серед команд U-20.

«Я не конфліктна людина. Всі ж люди різні, якщо я у свої 64 роки почну перероблятися - це буде вже не Саша Петраков. Я вже забув тріумф на молодіжному Чемпіонаті світу. Це минуле. Я не хочу повертатися. Я не хочу це навіть згадувати. Це було і пройшло. Якщо будеш пам'ятати, жити на цьому багажі - нічого не вийде далі. Я перегорнув сторінку - рухаюся далі. Якщо я б це говорив, що виграю Чемпіонат світу - я б нічого не виграв. Ми виграли. Команда виграла.

Хлопці, в першу чергу, мій тренерсько-адміністративний штаб, керівництво УАФ, керівництво всіх клубів, президенти клубів, тренери всіх клубів. Це спільна перемога всього нашого футболу. Це не моя. Я говорю щиро і чесно. Знаєте, інший сидить і говорить: «Я-я!» Ні, цього б нічого не було, тільки було Ми», - сказав фахівець.

Читайте також: Олександр ПЕТРАКОВ: «Просто так в збірну України більше ніхто не потрапить»
Мініатюри долучень
orig_551003.jpg  
Старий 25.08.2021, 10:16   #238
yyyyyhhh
Moderator

Типово

27-річний австрійський центральний півзахисник «Лейпцига» Марсель Забітцер найближчим часом перебереться в «Баварію».

Як повідомляє інсайдер Ніколо Скіра, хавбек погодив п'ятирічний контракт із мюнхенським клубом. Відзначається, що за Забітцера «Баварія» заплатить 15 млн євро + бонуси.

Поточний контракт футболіста з «Лейпцигом» закінчується влітку 2022 року.

Нагадаємо, що цього літа Забітцер сам повідомив, що хоче покинути «Лейпциг».

У минулому сезоні Забітцер провів за «Лейпциг» 39 матчів у всіх турнірах, де забив 9 м'ячів і віддав 7 результативних передач.
Мініатюри долучень
orig_551106.jpg  
Старий 26.08.2021, 09:43   #239
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер «Монако» Ніко Ковач – щодо матчу-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів із «Шахтарем» (2:2).

– Що заважало команді грати в такий самий футбол у домашньому матчі? Як ви ставитесь до скасування правила виїзного гола?
– Стосовно правила виїзного гола можу сказати, що рішення вже ухвалено і немає сенсу щось коментувати. Що стосується якості гри, то із загальних 210 хвилин ми домінували 190 хвилин, погодьтеся. Проте нам не вдалися 30 хвилин першого тайму. Футбол жорстокий, так буває, але я пишаюся своїми гравцями, вони змусили «Шахтар» зіграти у невластивий для них футбол. Суперник використовував довгі передачі, було мало короткого паса. Я вдоволений тією грою, що ми продемонстрували.

– Чим було спричинено подвійну заміну Головіна та Бен-Єддера? Здалося, після цього гра команди в атаці послабшала.
– Я не зовсім з вами згоден, тому що Бен-Єддер зіграв 75 хвилин і зробив усе що міг. Головін також підійшов і сказав, що ще кілька хвилин і йому потрібен відпочинок. Я з вами не згоден, плюс у Кевіна були непогані шанси в атаці, проте феноменально грав Пятов. Заміни мали бути, адже був потужний ритм гри з нашого боку і треба було щось змінювати, аби його підтримувати. Ми самі винні, що не змогли вирішити на свою користь цей матч у першому таймі. Були моменти, вихід сам на сам, але завадили чудові сейви Пятова. Навіть якщо подивитися за статистикою, то в «Шахтаря» лише один удар у площину воріт і два голи. Може, це й нечесно, однак життя триває.

– Емоції були не лише на полі, а й за його межами. Що ви не поділили з Де Дзербі?
– Нічого особливого не було.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_551226.jpg  
Старий 27.08.2021, 10:11   #240
yyyyyhhh
Moderator

Типово

ПСЖ зацікавлений в послугах нападника «Манчестер Сіті» Габріеля Жезуса. Як повідомляє Globo Esporte, англійський клуб відмовився вести переговори про продаж свого форварда.

Відзначається, що парижани розглядають Жезуса в якості заміни Кіліану Мбаппе, який, швидше за все, покине клуб.

24-річний Жезус в цьому сезоні відзначився двома гольовими передачами в двох матчах АПЛ. У минулому сезоні він забив 14 голів і зробив чотири гольові передачі в 42 зустрічах у всіх турнірах.

Раніше повідомлялося, що «Ювентус» націлився на Жезуса.
Мініатюри долучень
orig_551385.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:45.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум