![]() |
|
|
#611 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
В одному купе їдуть українець і два негра-студента. Українець дістає хліб, сало, помідори і починає зі смаком їсти. Тут помічає голодні очі негрів.
- Шо, хлопці, хочете їсти? Ковтаючи слиня, ті кивають. Сусід добродушно розводить руками: - Ізвіняйте, хлопці, бананів нема! |
|
|
|
|
|
#614 |
|
Moderator
|
- Тату, а що в тебе за шапка на голові?
- Це куфія, сину мій. Вона захищає нас в пустелі від нестерпної спеки. - Тату, а що це в тебе за шмотки зверху? - Це джеллаба. Вона захищає нас у пустелі від палючої спеки. - Тату, а чого це в тебе на ногах таке жахливе взуття? - Це бабуши, сину мій. Вони оберігають нас у пустелі від розпеченого піску. - Тату, а чому ти все це носиш взимку в Кельні? - Поправ паранджу, синку, і мовчи. А то поїдемо назад до Донецька. |
|
|
|
|
|
#615 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Зустрічаються гуцул і пані у великому місті.
– О, шановний, який у вас великий капелюх! – Пані, це гуцульський капелюх, я родом з Карпат, у нас гуцулів – все велике! – А яка у вас велика сокира! – Пані, це не сокира, а бартка. Як я вже казав, я із Карпат, у нас гуцулів – все велике. Пані спокусилася… Через кілька хвилин, обтрушуючи спідницю: – А ще казав, що “з Карпат”… – Пані, вибачте, але я ж не знав, що ви теж з Карпат! ======================================== - Володька, шо ти робиш на копиці сіна? - Марійку д@имбаю, мамко! - А-а! Но уважай, обись не курив! ====================================== До кішечки запросили ветеринара. Той приїхав та питає, що її турбує. Хазяйка каже, що в кішечки роздуло живіт. Ветеринар оглянув її та каже, - Вона ж у вас вагітна. Хазяйка з обуренням - Докторе, вона нікуди не виходить з квартири, це абсолютно виключено! І тут з кімнати виходить здоровенний котяря, з великими яйцями. Ветеринар вказує на нього -- О, а оце що таке? -- Докторе, це ж її брат.
|
|
|
#616 |
|
Moderator
|
Зима. Мороз мінус двадцять. У автобусі їде професор університету з дружиною. Навпроти - його студентка з якоюсь подругою. Не вітається. Сидить, базікає. Хвилин через п'ять дивиться на професора:
- Ой! Андрій Петрович! Доброго дня! А я вас одягненим не впізнала! |
|
|
|
|
|
#617 |
|
Moderator
|
- Діду, а шо то правда, що у вас у хліву кулемети заховані?
- Та ти що, то ворог наговорює. - А правда, що у вас танк у сіні стоїть? - Та ні, то все кляті вороги. - Дідусю, а то правда, що в криниці у вас підводний човен? - Ну, чого нема, того нема... |
|
|
|
|
|
#620 |
|
Moderator
|
Програміст після напруженого трудового дня залазить в холодильник, дістає пачку масла, читає на обгортці: "Масло вершкове. 72%". У голові швидко думка:
- "О! Скоро завантажиться!" Повертає масло в холодильник. Закриває дверцята. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |