SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.09.2022, 14:50   #571
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Команда Формули-1 Альфа Таурі оголосила, що японський пілот Юкі Цунода підписав новий контракт і зберіг місце основного гонщика на сезон-2023.

У поточному чемпіонаті 22-річний Цунода набрав 11 очок, а найкращим результатом було 7-е місце на Гран-прі Італії.

Поки що немає інформації, хто буде напарником Юкі. Перший номер команди П'єр Гаслі, ймовірно, залишить Альфа Таурі, маючи можливість перейти до Альпін.
Мініатюри долучень
orig_597067.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.09.2022, 12:22   #572
yyyyyhhh
Moderator

Типово

26-річний французький гонщик П'єрр Гаслі виступатиме за дочірню команду Ред Булл до завершення терміну дії свого контракту з австрійським брендом.

Гаслі хоче стати пілотом першої команди родини Ред Булл. Якщо цього не станеться, то француз має намір піти.

До Альфа Таурі (тоді — Торо Россо) П'єрр приєднався 2017 року. На його рахунку три подіуми у Формулі-1. У сезоні 2020 року Гаслі здобув свою прем'єрну перемогу на Гран-прі Італії.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що другим пілотом Альфа Таурі буде японець Юкі Цунода, який дебютував у Формулі-1 попереднього року.
Мініатюри долучень
orig_597123.jpg  
Старий 25.09.2022, 09:44   #573
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент команди Формули-1 Феррарі Джон Елкан впевнений, що найближчими роками Скудерія виграє мінімум по одному титулу в пілотському заліку та Кубку конструкторів.

При цьому Елкан впевнений, що пілотський титул виграє Шарль Леклер, а не Карлос Сайнс.

«Ми повернулися до перемог у перегонах, Феррарі вже конкурентоспроможна команда. Але я не можу сказати, що задоволений, бо хочу більшого. Цього сезону ми бачимо і помилки, і проблеми з надійністю боліда».

«Але я впевнений, що до 2026 року Феррарі виграє і пілотський титул, і Кубок конструкторів. І Шарль Леклер буде тут фаворитом», - сказав Елкан.

Феррарі не виграє титулів з 2008 року.
Мініатюри долучень
orig_596394.jpg  
Старий 26.09.2022, 09:39   #574
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Формули-1 Стефано Доменікалі вважає, що зараз серії не потрібно розширюватись і десяти команд цілком достатньо для повноцінного чемпіонату.

«Завжди потрібно шукати баланс. І завжди є ліміт. Наразі нинішнього числа команд цілком достатньо, немає потреби у нових учасниках».

«Я не кажу, що цього ніколи не станеться, але поки що ми нічого такого не плануємо», - сказав Доменікалі.

Раніше стало відомо і про прихід у Ф-1 компанії Ауді, проте вона займатиметься виробництвом двигунів.
Мініатюри долучень
orig_596951.jpg  
Старий 27.09.2022, 10:22   #575
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон, незважаючи на невдалий сезон, має на меті виграти 8-й чемпіонський титул і стати рекордсменом в історії Формули-1.

«Хочу стати першим, хто виграв 8 чемпіонських титулів. Мене інтригує ідея, що ніхто цього ще не досяг. Буду гордий, якщо мені вдасться це зробити з Мерседесом».

«Думаю, я до кінця кар'єри буду з цією командою», - сказав Хемілтон.

Зараз по 7 чемпіонських титулів мають Хемілтон та Міхаель Шумахер, але цього сезону Льюїс своєї мрії точно не здійснить.
Мініатюри долучень
orig_597603.jpg  
Старий 30.09.2022, 09:05   #576
yyyyyhhh
Moderator

Типово

24-річний нідерландець Макс Ферстаппен розповів, чого чекає від майбутнього Гран-прі Сінгапуру, який відбудеться з 30 вересня до 2 жовтня. Він зізнався, що не думає про можливе чемпіонство, хоч і розуміє, що воно можливе.

«Ми давно не виступали в Сінгапурі, тож буде цікаво подивитися, як за цей час розвивалася траса. Це безперечно одна з кращих гонок року, а саме місце просто чудове. На такій трасі важливо провести хороше кваліфікаційне коло, тож зосередимося саме на цьому.

Під час гонки нам потрібно бути готовими до всього, тому що зазвичай тут буває багато машин безпеки. Загалом це складна траса, де чималу роль відіграє вологість. Проїхати ідеальне коло через круті повороти і те, наскільки близько розташовані стіни, дуже важко. Щодо можливого чемпіонства, то насправді я не думаю про нього, а просто хочу здорово провести вікенд і проходити гонку за гонкою. Поспішати нікуди», - заявив Ферстаппен.

Наразі Макс Ферстаппен у загальному заліку чемпіонату-2022 випереджає свого найближчого переслідувача - Шарля Леклера з «Феррарі» - на 116 очок.
Мініатюри долучень
orig_597950.jpg  
Старий 02.10.2022, 14:10   #577
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Топ-10: Леклер, Перес, Хемілтон, Сайнс, Алонсо, Норріс, Гаслі, Ферстаппен, Магнуссен, Цунода

Відбулася кваліфікація Гран-прі Сінгапуру, який повернувся до календаря Формули-1 після дворічної перерви.

Поул виграв пілот Феррарі Шарль Леклер, який випередив Серхіо Переса всього на 0,022 секунди і Льюїса Хемілтона лише на 0,054 секунди. Оце щільність боротьби.

А ось Макс Ферстаппен, який за певних варіантів вже завтра може стати чемпіоном, закінчив кваліфікацію 8-м.
Мініатюри долучень
orig_598252.jpg  
Старий 03.10.2022, 09:17   #578
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Топ-10: Перес, Леклер, Сайнс, Норріс, Ріккардо, Стролл, Ферстаппен, Феттель, Хемілтон, Гаслі

Відбулася гонка у рамках Гран-прі Сінгапуру. Перемогу здобув пілот Ред Булла Серхіо Перес, який стартував другим, але швидко випередив Шарля Леклера та втримав перевагу.

Наприкінці Леклер серйозно насідав на Переса, але гонщик Ред Булла насилу відбився від атак суперника і здобув 4-ту перемогу в кар'єрі.

Після гонки стюарди розглядали порушення Переса під час машини безпеки. Пілот отримав штраф у 5 секунд, але Серхіо мав запас у 7,6 секунди перед Леклером, тому зберіг перемогу.

Топ-3 доповнили Леклер та Сайнс.

Макс Ферстаппен, який міг уже сьогодні стати чемпіоном, стартував 8-м та фінішував 7-м. Наприкінці гонки Макс претендував на топ-3, але припустився помилки і був змушений їхати на додатковий піт-стоп.
Мініатюри долучень
orig_598358.jpg  
Старий 04.10.2022, 09:38   #579
yyyyyhhh
Moderator

Типово

За підсумками Гран-прі Сінгапуру пілот Альпін Фернандо Алонсо випередив Кімі Райкконена та став рекордсменом Формули-1 за кількістю проведених гонок.

У Фернандо 350 гран-прі. Щоправда, у ювілейній гонці Алонсо не фінішував. 2-разовий чемпіон світу у Ф-1 здобув 32 перемоги та 98 разів фінішував на подіумі.

Наступного сезону 41-річний Алонсо виступатиме за Астон Мартін.

Топ-5 за кількістю гонок

1. Фернандо Алонсо – 350
2. Кімі Райкконен – 349
3. Рубенс Баррікелло - 322
4. Міхаель Шумахер – 306
5. Дженсон Баттон - 306
Мініатюри долучень
orig_598363.jpg  
Старий 06.10.2022, 10:15   #580
yyyyyhhh
Moderator

Типово

За інформацією ЗМІ, Формула-1 не знайшла серйозних перевищень стелі на витрати, яку минулого сезону було встановлено в серії на рівні 145 мільйонів доларів на сезон.

В останні тижні Мерседес і Феррарі почали активно звинувачувати Ред Булл у тому, що Бики суттєво перевищили стелю на витрати за підсумками 2021 року та мають бути покарані.

Проте Ф-1, проаналізувавши платіжні відомості всіх команд, винесла вердикт, що серйозних порушень ніхто не допустив. У середу всі команди мають отримати сертифікат про те, що їм удалося вкластися у бюджет.

Якщо команда Ф-1 перевищує ліміт на витрати на 5%, то їй загрожує штраф, а також втрата очок у Кубку конструкторів.

Ред Булл у першому сезоні після введення нового технічного регламенту домінує у Ф-1. Пілот команди Макс Ферстаппен та самі Бики вже за підсумками Гран-прі Японії можуть гарантувати собі пілотський та командний титули.
Мініатюри долучень
orig_598655.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум