![]() |
|
|
#3816 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Ваші документи?
– Мої документи. – Пред’явіть документи! – А нащо вам? – Хочу подивитись. – Купіть собі і дивіться. – Ви що хворий? – А ви що лікар? – Я інспектор ДАІ. – А я електрик. – Ви що пили? – Пив і їв, а що не можна було? – Ви що клоун? – А ви хочете в цирк? – Хочу ваші документи перевірити! – А я хочу на море. – У вас всі вдома? – А ви хочете в гості?.. – Я вам зараз штраф випишу! – А газету теж можете виписати? – Та ви псих! Їдьте звідси щоб я вас не бачив! |
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Moderator
|
Йде чоловік по лісі, раптом бачить – хатинка нa курячих ножкaх, a нa даху вивіскa: “Хатинка-гaдaльня”. Hу чоловік думaє тaй, зaйду, погaдaю. Зaходить, a в хатинці темно, хоч око виколи, раптом з темряви голос:
– Чого прийшов? – Тa от, це. . погaдaти хочу! – Hу візьми зпрaвa від тебе ковш, зaчерпни з бочки попереду і випий. Чоловік сьорбнув і кричить: – Так це ж гі*но! Голос: – Вгaдaв, дaльше гaдaти будемо? |
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Moderator
|
Бабуся в супермаркеті взяла 5 банок з котячою їжею.
Касирка: – Ми не продаєм котячу їжу в такій кількості без доказів наявності у покупця кішки… Старенька побурчавши, сходила додому, принесла кота і забрала покупку. На наступний день бабуся підійшла до каси з трьома великими пакетами з собачим кормом. Та ж історія. Довелося бідної бабусі знову сходити додому і повернутися до супермаркету вже з собакою. На третій день бабуся, увійшовши в супермаркет, відразу попрямувала до каси, тримаючи в руках картонну коробку з отвором вгорі. – Засуньте туди руку, будь ласка, – попросила старенька касирку. Після декількох секунд вагань, касирка все-таки засунула руку в коробку: – У мене підозра, що в коробці какашки… – Ви абсолютно праві, люба! Я зайшла до вас за трьома рулонами туалетного паперу! |
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Moderator
|
Дружина каже чоловікові вранці:
– Уявляєш дорогий мені сьогодні наснилося, що ти подарував мені шикарне діамантове кольє! Що б це значило? Чоловік, цілуючи її, відповідає: – Дізнаєшся ввечері. Увечері дружина прийшла додому, накрила стіл, посмажила м’яса, відкоркувала пляшечку вина, запалила свічки. Приходить чоловік, дарує їй коробку. Дружина відкриває, а там … книга “Тлумачення сновидінь”… |
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Moderator
|
Питає учителька Василька чого не був у школі.
– Був єм на похороні. – Хто умер? – Баба вмерла. – Та як? – Влізла на комин, пак ся сховзла а як падала зірвала усій шіфер. Пак ся ймила за водосточну трубу і ту урвала. Як падала та розбила вікно, вітак ся зачепила за балкон і тот ся зірвав. – Ноооо, а далі? – А далі якби ї дідо не встрілив та завалила бі цілу хату. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |