![]() |
|
|
#231 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Очоливши трохи більше двох тижнів тому «Карпати», Володимир Шаран провів з новими підопічними перший тренувальний збір. За цей час львів'яни зіграли три контрольних матчі - з польською «Ягеллонією», румунським «Динамо» і російським «Спартаком» з Нальчика.
- Як пройшло знайомство з командою? - Першим ділом цікавлюся в Шарана. - Вважаю, нормально. Хлопці зрозуміли, що хоче від них головний тренер. За час збору футболісти мали можливість не тільки дізнатися, якому саме футболу я віддаю перевагу, а й переконатися в моїй вимогливості. Я прихильник порядку і дисципліни. До речі, що стосується мого бачення футболу, то воно збігається з ігровим арсеналом наявних в моєму розпорядженні виконавців. - Непорозуміння в роботі з футболістами не виникає? - Незначні шорсткості були, адже без них в футболі не обходиться. Однак це були дрібні проблеми, які ми вже вирішили: я поспілкувався з гравцями, і ми один одного зрозуміли. Вони прекрасно усвідомлюють, що від них вимагається. Кожен з них хоче рости в професійному відношенні, заробляти гроші і піднімати імідж футбольного клубу «Карпати». Футболісти прагнуть грати в основному складі, підтверджуючи свій високий рівень майстерності і доводячи невипадковість своєї появи у львівському клубі. - Як була побудована робота «Карпат» на тренувальному зборі в Туреччині? - Перш за все, ми відштовхувалися від функціональної і психологічної готовності футболістів, які необхідно було підтягнути. Що стосується другого аспекту, то в осінній частині чемпіонату було багато поразок, які наклали відбиток на психологію хлопців. У тактичному ж плані гравці навчені - видно, що вони працювали з хорошим тренером. Та й школа «Карпат» відрізняється тим, що робота в ній завжди ведеться в правильному напрямку. - У трьох матчах ваша команда здобула три перемоги із загальним рахунком 10:2. За місяць до відновлення чемпіонату вважаєте це хорошою ознакою? - Безумовно. Перемоги в спарингах вплинули на колектив позитивним чином. Особливо варто відзначити два останніх контрольних матчі - з румунами і росіянами, в яких ми продемонстрували досить непоганий рівень гри. Найбільше радує те, що в них зіграли «на нуль». Це важливо, адже я завжди акцентую увагу підопічних на те, щоб команда не пропускала. - З десяти м'ячів, забитих «Карпатами» в спарингах, левова частка - дев'ять - припала на другий тайм. Про що свідчить цей факт? - Ми давали можливість пограти всім футболістам, які перебували на зборі. В ході кожного спарингу проводилися заміни - виходили «свіжі» хлопці, які підсилювали гру в другому таймі. І хоча суперники чинили так само, найголовнішим для «Карпат» було прагнення до перемоги. Особливо це проявилося в першому матчі з «Ягеллонією», в ході якого ми програвали з рахунком 0:2. Проте футболістам, які мали з'явитися на полі, я сказав, що поточний рахунок це ще не підсумковий результат. Мої слова подіяли на підопічних - вони вийшли і зуміли довести, що здатні перемогти. Значить, у людей є характер. - Умовами, наданими організаторами збору, залишилися задоволені? - Так. Навіть незважаючи на примхи погоди, яка іноді вносила корективи в наші плани, якість тренувальних полів дозволяла виконувати намічену роботу. - Чи є позиції, які викликають у вас занепокоєння? - Це стосується крайніх атакуючих півзахисників. Ще один кваліфікований гравець даного амплуа не завадив би нашій команді. - З групи новачків лише один - грузин Муртаз Даушвілі став повноправним членом колективу ... - Вірно. Він підписав контракт ще раніше, до мого приходу в «Карпати». Крім нього, на даний момент угоду з клубом більше ніхто поки не оформляв. Ці питання перебувають на стадії вирішення. - Що скажете про інших, поки ще потенційних новачків - Олександра Касьяна, молдаванина Вадима Болохана, литовця Федора Черних і словенця Романа Безяка? - Перших двох я хотів би бачити в своїй команді. Це непогані футболісти, які виявляють старанність і повністю віддаються грі. Найголовніше, що обидва дуже хочуть грати в «Карпатах». Не завадить нам і молодий Черних. Він поки хоч і не гравець основного складу, проте за умови добросовісної роботи вже через рік хлопець може стати класним футболістом. Перспектива у нього є. Що стосується Безяка, то він нашій команді не підійшов. - Яке враження справили на вас молоді футболісти, що представляють різні ланки - воротар Роман Мисак, захисник Степан Гірський, півзахисники Ігор Озарків, Роман Подоляк та нападник Володимир Костевич? - Більшість із них - здатні хлопці, на яких ми покладаємо великі надії. Упевнений, з часом вони можуть підсилити нашу гру. Мисак, Гірський, Озарків, а також голкіпер Олександр Ільющенков і нападаючий Володимир Гудима - майбутнє «Карпат». А от юні Костевич і Подоляк на черговий тренувальний збір з головною командою не поїдуть - обидва будуть працювати з дублем. - Яка доля білоруса Ігоря Кузьменка, який значився в списку можливих новачків? - Він був з нами на першому зборі. Ми хотіли подивитися його ще якийсь час, проте в Туреччину приїхав його нинішній клуб - «Гомель», представники якого побажали бачити гравця в розташуванні своєї команди. Враховуючи, що в «Карпати» вони відпускали Кузьменко до певного часу, ми заперечувати не стали. - Черговий збір «Карпати» також мають намір провести в Туреччині? - Так. З тією лише різницею, що в тому ж Сіде будемо дислокуватися в іншому готелі. На першому зборі ми жили в «Blue Waters», а на другому скористаємося послугами іншого - «Сamelia». До Туреччини вирушимо 12 лютого, а додому повернемося через два тижні.
|
|
|
#232 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У своєму заключному товариському матчі в рамках навчально-тренувального збору на базі готельно-спортивного комплексу «Камелот» у селі Кам’яниця Закарпатської області молодіжна команда «Карпат» поміряється силами з клубом ФК «Середнє», що виступає у вищій лізі чемпіонату Закарпаття. Гра відбудеться завтра, 10-го лютого, о 12:00 на штучному полі ГСК «Камелот».
От і підходить до свого завершення другий етап підготовки молоіжної команди «Карпати» до весняної частини сезону 2011/2012, упродовж якої на резервістів «зелено-білих» чекають десять заключних турів молодіжної першості України. На Закарпаття підопічні Андрія Сапуги та Олександра Чижевського прибули клубним автобусом у перший день лютого. А вже наступного дня на них чекав серйозний іспит – контрольний спаринг з ужгородською «Говерлою-Закарпаттям», представником Першої ліги, яка з ймовірністю 99 відсотків у наступному сезоні гратиме в Прем’єр-лізі. Зазначимо, що для підопічних Олександра Севідова це був останній товариський матч перед виїздом на тренувальний збір до турецької Анталії. Як і слід було очікувати, гра пройшла за певної переваги ужгородців. Втім, карпатівці упродовж всіх 90 хвилин чинили гідний опір значно старшим та досвідченішим суперникам. Однак в підсумку все ж зазнали поразки з рахунком 1:3. Упродовж наступних чотирьох днів «зелено-білі», незважаючи на мороз та сніг, працювали у дворазовому режимі на штучному полі ГСК «Камелот». А в понеділок, 6-го лютого, «Карпати» провели сівй другий спаринг на Закарпатті. Цього разу їхнім суперником був чинний чемпіон Закарпатської області «Берегвідейк» з Берегове, який в нинішньому сезоні встиг вже засвітитися і на всеукраїнській арені. Зокрема, берегівчани, в складі яких грає добре знаний на Львівщині екс-гравець «Карпат» Михайло Гурка, пройшли два кола в розіграші Кубка України і лише в 1/16 фіналу вдома поступилися харківському «Металісту», якого у наступному раунді обіграли «Карпати». Цей поєдинок, який за взаємною домовленістю сторін відбувся у форматі два тайми по 40 хвилин, пройшов у рівній боротьбі. Рахунок на початку другого тайму відкрили карпатівці. Гол на свій рахунок записав Тарас Пучковський. Але втримати перемогу нашим хлопцям не вдалося. Більше того, «Берегвідейк» не лише відігрався, а й за сім хвилин до фінального свистка вирвав перемогу – 2:1. Звісно, молодим карпатівцям, навіть незважаючи на товариський статус спарингів, аж ніяк не хочеться повертатися зі зборів додому без жодної перемоги. Тому можна не сумніватися, що підопічні Андрія Сапуги та Олександра Чижевського у завтрашній грі постараються не лише продемонстувати достатньо якісний, як для лютого місяця, футбол (це вони в принципі зробили і в двох попередніх матчах), а й обіграти суперника. Адже завжди в подібних ситуаціях найбільше запам’ятовується остання гра. Додамо, що додому команда повернеться у суботу, 11-го лютого. А вже у вівторок, 14-го числа, карпатівська молодіжка поїздом відправиться до Криму, де в Євпаторії на базі «Ліана» проведе заключний етап підготовки до весняної частини першості України.
|
|
|
#233 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
За результатами опитування, яке проходило на нашому сайті можна зробити висновок, що львівські вболівальники не вірять у позитивне вирішення проблеми з Федецьким.
39% користувачів вважає, що Федецький дограє на правах оренди за "Карпати" до кінця сезону і залишить клуб, а 38% проголосувало за варіант, що "Карпати" і Федецький не зможуть досягнути згоди, що спровокує новий скандал в українському футболі. 22% користувачів, які взяли участь в опитуванні вірять, що вдасться знайти компроміс і Артем підпише з "Карпатами" повноцінний контракт.
|
|
|
#234 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Перестановки у штабі львівських Карпат
Спортивний директор «Карпат», легендарний нападник «зелено-білих» Степан Юрчишин відтепер працюватиме у тренерському штабі Володимира Шарана. «Хочеться допомогти клубу, тим паче, що Володимира Шарана я вже давно знаю. Коли відроджували «Карпати», ми навіть встигли з ним разом пограти. Згодом він грав в «Карпатах», коли я був тренером «зелено-білих». Разом ми дійшли до фіналу Кубка України. Тепер будемо разом робити все можливе, щоб вивести команду на серйозний рівень. У нас немає поділу на першого чи другого помічника, ми одна команда – Шаран, Беззубяк та Васютик – усі уродженці Західної України. Походження та любов до своєї справи, свого клубу нас єднає» - зазначив Степан Федорович у коментарі Інформаційному центру. Натомість голландський фахівець Павло Кучеров, що готував команду до поєдинків чемпіонату та Кубку України наприкінці першої частини сезону, відтепер зосередиться на роботі з дитячими та юнацькими командами ФК «Карпати». В обов’язки спеціаліста, що 20 років здобував відповідний досвід роботи у Західній Європі, входитиме вибудовування оновленої клубної піраміди з підготовки талановитих гравців для першої команди, вдосконалення навчально-тренувального процесу. Павло Володимирович координуватиме команди карпатівської СДЮШОР та Академії, команду U-19 та молодіжну команду «Карпат». «Я вдячний керівництву клубу за довіру, тренерському штабу, футболістам та усім, хто допомагав нам, за співпрацю, – прокоментував своє призначення Павло Кучеров. – Відтепер я з максимальною самовіддачею, енергією та відповідальністю виконуватиму нові функції у клубі». |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Батько Артема Федецького Андрій розповів про конфлікт його сина із керівниками "Карпат".
-Найближчої неділі, 12 лютого, основа львівських "Карпат" відлітає на другий тренувальний збір у Туреччину. Чи замовлено у цьому літаку квиток для вашого сина? - Це знає тільки Всевишній і почесний президент "Карпат" Петро Димінський. Артем на даний момент тренується з молодіжним складом команди в Ужгороді. Пан Димінський дзвонив йому і сказав: поки не підпишеш контракт, нікуди не поїдеш… Львівські уболівальники, яких Артем дуже поважає, дорікаючи моєму синові, не розуміють, що футболіст не може мати одночасно двох підписаних контрактів (із "Шахтарем" в Артема є угода до 2016 року). Два контракти мого сина автоматично означатимуть його дискваліфікацію. Петра Петровича це чомусь не турбує. Все впирається у його принцип… -Є великий ризик, що через цей конфлікт Артем з весни буде відлучений від великого футболу… - Через одну людину син може загубити свою давню велику мрію – зіграти на Євро-2012. Бо через відсутність ігрової практики Артем може втратити місце у національній збірній. Більше йому ніщо не загрожує. Тож, швидше за все, Артем, контракт якого з "Карпатами" завершується у кінці травня, потерпить ще три місяці у "дублі" і повернеться у "Шахтар". Для "Карпат" та їхніх уболівальників він зробив багато. "Карпати" теж для нього зробили чимало. Але так чинити з Артемом, як з ним поступають зараз у клубі, не можна. Ми живемо не за феодального і не за кріпосного ладу… -Чи може у найближчі три дні змінитися ситуація і Артем таки залишиться у "Карпатах"? - Я думаю, що нічого не зміниться. Цілком реально може статися так, що через чотири дні Артем поїде на тренувальний збір - але уже з іншою командою. -З якою саме? - Цього наразі сказати вам не можу. Якщо 12 лютого Артем не полетить з "Карпатами" у Туреччину, наступного дня ви дізнаєтеся назву цієї команди. Заодно прошу вас донести таку інформацію до львівських уболівальників: мій син рветься грати у великий футбол і хоче у повну силу до кінця відпрацювати свій орендний контракт у Львові. Однак певні люди через власні амбіції не дають йому цього зробити.
|
|
|
#236 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
На офіційному сайті «зелено-білих» закінчилося доволі напружене за кількістю голосів опитування. Уболівальники команди сперечалися – хто ж, на їхню думку, має захищати ворота «Карпат» у новому році.
Більшість з них віддало свої голоси (44%) за македонського голкіпера Мартіна Богатінова. Другим, за підсумками опитування, став перспективний воротар Олександр Ільющенков, який наразі не провів на полі за «Карпати» в офіційному матчі жодної хвилини; він захищав ворота лише в товариських матчах. Сашко зібрав 24% голосів. Третім став найдосвідченіший ветеран команди, один з її лідерів Андрій Тлумак (20%), а четверте місце дісталося ще одному молодому воротарю Роману Мисаку, який вже засвітився в молодіжній збірній України і отримав компліменти від тренерів за проведені матчі на зборах. Все ж, лише головний тренер вирішуватиме – хто гідний того, аби захищати ворота «Карпат». І вибір у нього, треба зазначити, буде справді непростий.
|
|
|
#237 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Сьогоднішнє тренування підопічні Володимира Шарана провели у режимі двосторонньої гри – команда поділилася на «червоних» та «зелених». Гра складалася з чотирьох таймів, які тривали по 15 хвилин. Відбувся матч на стадіоні «Україна», поле якого було цілком придатне до гри.
Володимир Шаран взяв на себе функції головного арбітра і не лише вказував на порушення правил, але й підказував своїм гравцям. Загалом «Карпати» провели доволі цікавий матч, який закінчився бойовою нічиєю. Рахунок відкрив Андрій Ткачук, який підловив кіпера, пробивши з 40-а метрів. Невдовзі Ерік та Михайло Кополовець вивели «зелених» вперед. Цікаво, що гол Кополовця нагадував той, який він забив у ворота дортмундської «Боруссії». Але перемогти «зеленим» не вдалося. За кілька секунд до фінального свистка Володимир Костевич увігнав м’яча в «дев’ятку». Кількість голів могла бути й більшою, але Ерік влучив в поперечку, а Батіста у штангу. Нагадаємо, що команда продовжить заняття у Львові до неділі, 12-го лютого, після чого візьме курс на Туреччину, де відбудуться другі навчально-тренувальні збори.
|
|
|
#238 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У п'ятницю ЗМІ повідомили, що захисник львівських "Карпат" Грегор Балажіц може перейти в петербурзький "Зеніт".
Інтерес до словенця проявляли багато клубів, але на даний момент можливий переїзд захисника тільки в Росію. "Так, Балажіцем цікавляться російські топ-клуби, але є серед них "Зеніт", я вам не можу сказати, - заявив Дедишин. - У нас є конкретні пропозиції, і на наступному тижні все має остаточно вирішитися. В "Карпатах" розраховують на Грегора, але якщо буде можливість для зростання футболіста, ми його відпустимо. Трансферну вартість Балажіца я не буду озвучувати, це наша внутрішня справа", - роз'яснив ситуацію генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин.
|
|
|
#239 |
|
Передовик
Ukraine
|
Федецький може перейти у Дніпро?
![]() Захисник донецького "Шахтаря" Артем Федецький, який перебуває в оренді в "Карпатах", може відправитися з делегацією дніпропетровського "Дніпра" на тренувальний збір до Іспанії. Про це повідомляє видання "Наш Район", проте прес-служба "Дніпра" зазначає, що його немає в списку тих, хто готуватиметься до відновлення сезону в складі команди Хуанде Рамоса. Нагадаємо, Федецький не поїхав з "Карпатами" на перший збір і зараз тренується в Ужгороді з молодіжним складом львів'ян. Футболіст скаржиться: "я хочу грати у футбол, а мені цього не дають робити." Артем Федецький, права на якого до 2016 року належать донецькому «Шахтарю», перебуває у львівських «Карпатах» в оренді. Її термін завершується наприкінці цієї весни. За півроку до закінчення оренди керівництво «Карпат» запропонувало Артему остаточно перейти у львівський клуб. Футболіст відмовився, посилаючись на те, що без згоди донецького керівництва зробити цього не може. Втім, у «Карпатах» не сприймали таких пояснень, цитували пункти контракту, які спростовували його слова. І давали зрозуміти, що у Федецького надмірні фінансові апетити. Відмову «прописатися» у Львові сприйняли майже як образу і вирішили покарати футболіста, відлучивши від першої команди. За даними «Високого Замку», у львівському клубі пропонували своєму капітанові дуже вигідні умови - такі ж, як і у «Шахтарі». Оплата його футбольної праці мала іти по наростаючій. Однак Артем не повірив у ці обіцянки. |
|
|
|
|
|
#240 |
|
Передовик
Ukraine
|
Карпати вийшли з телевізійного пулу ТК "Футбол"
Керівництво львівських "Карпат" оголосило про вихід з телевізійного пулу телеканалу "Футбол", в якому вони брали участь протягом першої половини нинішнього сезону, повідомляє "Динамоманія". Нагадаємо, в нинішньому сезоні ТК "Футбол" показував всі домашні матчі таких клубів української прем'єр-ліги: "Шахтар", "Металург", "Оболонь", "Чорноморець", "Карпати", "Ворскла", "Іллічівець", "Зоря", "Олександрія" та "Таврія" |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 11.04.2016 20:38 |
| "Мультифід" або декілька голів на 1 антену. | Porter | Вибір супутникогово обладнання | 14 | 17.07.2015 11:50 |
| Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? | Porter | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 3 | 30.08.2010 00:24 |