![]() |
|
|
#2932 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дівчина 14 років переїзджає разом з
мамою, бабусею і собачкою Шаpиком з пpовінціі у велике місто. Дівчина ловить таксі, зупиняється мужик. - Підвезіть нас, будь ласка, – говоpить вона. - Та таких тільки тpа**ть, – говоpить водій і їде. Дівчина в подиві підходить до матеpі і запитує: -Мамо, а що таке тpа**ть??? - Еее… Hу це одним словом підвезти … Дівчина ловить машину. Зупиняється мужик. Дівчина говорить: - Тpах**ть нас будь ласка! - А нас це кого? - Мене, маму, бабусю та Шаpика .. - Тебе із задоволенням, маму – подумаю, а бабусю нехай Шаpик тpах*є!
|
|
|
#2933 |
|
Administrator
Ukraine
|
Анекдот дня: бистро вибитий гол НЕРАХУЄТЬСЯ!!!
*** Запитали арбітра: як звати собаку вашу? - В мене немає собаки. - Як то, сліпий і без собаки?
|
|
|
#2936 |
|
Administrator
Ukraine
|
Ранок. Річка. Туманить. Сидить
мужик, ловить рибу. Нічного не клює, хоть ти стріляй. Тут на човні пропливає інтеллігент, питає : -На што ловіш? -Гриби. -На грібочкі? -ГРЕБИ НАХ*Й!!!
|
|
|
#2937 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 30.08.2010
Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
|
Лише 11 ударів знадобилося Володимиру Кличку, щоб перемогти збірну Англії з футболу.
- Чому Янукович не доїхав до Волині? - Та застереження побачив. - Яке? - От на кордонах інших областей що написано? «Ласкаво просимо до Харківщини!», «Черкащина вітає вас!», або ще щось подібне. А при в'їзді до Волинської області всіх непрошених гостей чесно попереджають: «ВОЛИНЬ - КРАЙ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ»... Циганська кулінарна книга починається словами: "Вкрадіть каструлю".
|
|
|
#2938 |
|
Administrator
Ukraine
|
Приїзджає генерал у віддалену
частину на перевірку.Його водять по території.І питає він в полковника: -Скажіть а у вас є тут красиві дівчата щоб відпочити? -У нас є ослик в хліву... Генерал одразу побіг в сарай.Виходить через 15хвилин,застібає ширінку.А полковник каже: -Взагалі то ми на ослику до дівчат їздимо..
|
|
|
#2939 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Приїзджає генерал у військову частину на перевірку військових оркестрів. Диригент вишикував оркестр. Зіграли різні зустрічні, парадні, похоронні марші. Диригент і запитує генерала:
-Товаришу генерал, чи сподобався Вам на оркестр? -Так сподобався! Але у трубача під час гри на трубі простій мізинчика! За це неподобство звільнити з оркестру!!!! -Так у нього ж техніка, звук... - спробував захистити трубача диригент. -Техніку хай здасть на склад, звук хай залишає собі... ЗВІЛЬНИТИ!!!!! Крилатий військовий вислів: "Гусь свинні не прапорщик" |
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Administrator
Ukraine
|
Батько наставляє сина перед виїздом на курорт: -
- Ти ж синку там пильнуй. Дівчата зараз розбестанні, хвороби різні мають. Будь обережним. Не дай Бог підхватиш якусь заразу. Приїдиш додому - заразиш жінку, невістка - мене, я - мамку. А тиж нашу мамку знаєшь - вимре все село...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |