![]() |
|
|
#351 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Roland Garros 2013 року. Давид Феррер обіграв Жо-Вілфріда Тсонга
Чоловічий фінал Roland Garros 2013 вийде іспанським Іспанський тенісист Давід Феррер в поулфінале Roland Garros переграв Жо-Вілфріда Тсонга. У фіналі він зустрінеться зі своїм співвітчизником Рафаелем Надалем. Roland Garros 2013 чоловіки півфінал Феррер (Іспанія, 4) - Тсонга (Франція, 6) - 6:1, 7:6, 6:2.
|
|
|
#352 |
|
Moderator
Ukraine
|
Серена Вільямс стала переможницею Ролан Гаррос
У фінальному поєдинку американська тенісистка обіграла росіянку Марію Шарапову У вирішальному поєдинку Відкритого чемпіонату Франції зійшлися перша ракетка світу Серена Вільямс і другий номер світового рейтингу Марія Шарапова. У непростому матчі перемогу у двох сетах здобула досвідчена американка - 6/4, 6/4. Поєдинок тривав 1 годину 47 хвилин. На рахунку Вільямс чотири брейки і десять ейсів, при цьому спортсменка не зробила жодної подвійної помилки. У Шарапової два брейки, два ейси і чотири подвійні помилки. Таким чином, Серена Вільямс завоювала свій 52-й титул на турнірах WTA. За перемогу на «Ролан Гаррос» американка отримає майже $ 2 мільйони призових і 2000 рейтингових очок. Шараповій дістанеться трохи менше $ 1 мільйона і 1200 очок.
|
|
|
#353 |
|
Moderator
Ukraine
|
Рафаель Надаль у восьмий раз виграв Ролан Гаррос
Іспанське дербі у фіналі Відкритого чемпіонату Франції залишилося за Рафою Іспанський тенісист Рафаель Надаль став переможцем Відкритого чемпіонату Франції. У фіналі змагань 27-річний іспанець, який займає в світовому рейтингу четверте місце, зустрічався зі своїм 31-річним співвітчизником п'ятою ракеткою світу Давідом Феррером. Стартові партії матчу залишилися за Надалем - 6/3, 6/2. На початку третьої партії спортсмени обмінялися брейками. Надалі тенісисти досить впевнено тримали свою подачу, поки у восьмому геймі Феррер не допустив подвійну помилку на брейк-поінт. У підсумку за рахунку 5/3 на свою користь Надаль без особливих проблем подав на матч. Рафаель зробив у цьому поєдинку вісім брейків і п'ять ейсів, допустивши дві подвійні помилки. В активі Феррера три брейки і одна подача навиліт, при п'яти подвійних помилках. Спортсмени провели на корті 2 години 16 хвилин. Підсумковий рахунок матчу 6/3, 6/2, 6/3 на користь Надаля. Завдяки цій перемозі Рафаель довів свою перевагу в рахунку за особистими зустрічами з Феррером до 20:4. Для Надаля це восьма перемога на «Ролан Гаррос» і дванадцята на турнірах «Великого шолома». Успіх у Парижі приніс іспанцеві € 1,500,000 призових і 2000 рейтингових очок. Феррер за свій виступ на Ролан Гаррос отримає € 750 000 і 1200 рейтингових очок.
|
|
|
#354 |
|
Moderator
Ukraine
|
Сергій Стаховський обігрує Федерера!
![]() Киянин обіграв екс-першу ракетку світу Український тенісист Сергій Стаховський став автором головної сенсації турніру Уїмблдону. У матчі другого раунду киянин обіграв семиразового чемпіона Вімблдону, 16-тикратного переможця турнірів Великого Шолома швейцарця Роджера Федерера: 6-7 (7) 7-6 (5) 7-5 7-6 (5). Нагадаємо, що Роджер Федерер не програвав на турнірах Великого Шолома раніше чвертьфіналів 36 разів. Українцю вдалося перервати цю рекордну серію У четвертому сеті Стаховський відіграв сетбол в 12-му геймі. Успіх у цьому матчі киянину принесла впевнена гра біля сітки, де він перегравав знаменитого швейцарця.
|
|
|
#355 |
|
Moderator
Ukraine
|
Вімблдон. Долгополов зломив опір Хіральдо
Український тенісист впевнено виходить до третього раунду турніру Український тенісист Олександр Долгополов оформив путівку до третього раунду Вімблдону. Киянин у трьох сетах обіграв колумбійця Сатьяго Хіральдо: 6-4 7-5 6-3. Нагадаємо, що вчора поєдинок був перерваний через дощ за рахунку 6-4 3-0 на користь нашого тенісиста.
|
|
|
#356 |
|
Moderator
Ukraine
|
Сергій Стаховський залишає Уїмблдон
Український тенісист програв австрійцю Юргену Мельцеру Після сенсаційної перемоги над Роджером Федерером український спортсмен Сергій Стаховський не зміг вийти до четвертого раунду турніру в Уїмблдоні. Київський тенісист у чотирьох сетах поступився австрійцю Юргену Мельцеру: 2-6, 6-2, 5-7, 3-6. Боротьба була запеклою, і в четвертому сеті Стаховський теж мав шанси, але Мельцер виявився холоднокровнішим.
|
|
|
#357 |
|
Moderator
Ukraine
|
Долгополов покидає Вімблдон, поступившись Давиду Ферреру
Українців на турнірі не залишилося Перша ракетка України Олександр Долгополов програв Давиду Ферреру у третьому раунді Вімблдону. Матч вийшов видовищним, обидва тенісисти показали якісний теніс, але все ж досвіду іспанцеві не позичати, перемога дісталася йому. У першому сеті Давид Феррер зробив швидкий брейк, і не встигли глядачі ще толком розміститися на трибунах, як рахунок був вже 5:2 на користь кращого на даний момент тенісиста Іспанії. Але без бою Олександр здаватися не збирався і зумів перевести гру на тай-брейк, де і виграв першу партію! У другій партії вже українець вів гру, але визначати переможця довелося знову на тай-брейку, де більш вдалими виявився Феррер. Варто відзначити, що наприкінці сету іспанець двічі не подав на сет - Долгополов робив брейки. Третя і четверта партії розвивалися блискавично і в «одні ворота» - спочатку в іспанські, а потім в українські. У якийсь момент здалося, що іспанця покинули сили, але він зумів зібратися і дотиснути Долгополова, який почав багато помилятися під кінець матчу. Олександр Долгополов був останнім представником України на Вімблдоні. Таким чином, в другий тиждень турніру ніхто з наших тенісистів не пробився. Вімблдон. Третій раунд. Д. Феррер - А. Долгополов - 3:2 (6:7 (8), 7:6 (2), 2:6, 6:1, 6:2)
|
|
|
#358 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
АТР Гамбург. Роджер Федерер: «У Гамбурзі я вперше увійшов до Топ-10»
Швейцарець Роджер Федерер зізнався, що завжди із задоволенням повертається на турнір в Гамбурзі, з яким у нього пов'язані приємні спогади. ![]() Рішення виступити в Німеччині Федерер прийняв відразу після поразки від українця Сергія Стаховського у другому колі Вімблдону. «Я думав, що робити далі? Чи треба мені більше практикуватися? Чи необхідно проводити більше матчів? Що мені підкаже серце? І я дійсно захотів грати більше », - повідав Федерер, вперше приїхав до Гамбурга після того, як турнір перестав входити до числа« Мастерсів »і почав проводитися не в травні, а в липні. «У Гамбурзі в 2002 році я вперше увійшов до Топ-10, - згадав Роджер. - Це щось таке, що не можна відібрати ні у цього турніру, ні в мене. Здійснилася моя мрія. Так що я завжди радий повертатися сюди і перемагати. На цьому турнірі у мене були пам'ятні успіхи, а також я багато чому тут навчився ». Швейцарець перемагав у Гамбурзі чотири рази. Останній успіх датований 2007 роком, коли у фіналі був битий грунтовий король Рафаель Надаль - 2:6, 6:2, 6:0. Через рік іспанець взяв у Роджера реванш - 7:5, 6:7 (3), 6:3. З тих пір гамбурзький грунт Федерера не бачив. «Зараз мені хочеться виграти якомога більше матчів, сподіваюся, вдасться перемогти на декількох турнірах, щоб придбати додаткову впевненість і з нею перейти на хард», - цитує Федерера офіційний сайт АТР. Роджер також зізнався, що не дивився фінал Вімблдону, але привітав британця Енді Маррея з історичним тріумфом. «Я нічого не бачив, але відправив Енді повідомлення. Радий за нього. Він довгий час послідовно рухався до мети. Минулий рік вийшов для Маррея особливим: перемога на Олімпіаді в Лондоні, фінал Вімблдону, тріумф на US Open. Після пропущеного «Ролан Гаррос» успіх на Вімблдоні - це щось неймовірне », - уклав легендарний швейцарець.
|
|
|
#359 |
|
Moderator
Ukraine
|
Еліна Світоліна виграє турнір WTA в Баку!
Українка завоювала другий титул WTA в кар'єрі Українка Еліна Світоліна виграє другий титул WTA в кар'єрі! Сьогодні 18-річна харків'янка перемогла у фінальному матчі на турнірі в Баку, обігравши у двох сетах дослідну ізраїльтянку Шахар Пір. Посіяна на турнірі під сьомим номером Світоліна почала матч проти екс-одинадцятої ракетки світу дуже впевнено. Після обміну геймами на старті поєдинку українка пішла у відрив, зробивши два брейки, і повела з рахунком 5:1. З першої спроби подати на партію не вийшло, але вже в десятому геймі блискуча гра і гейм «під нуль» приносять Еліні перемогу у сеті. У другому сеті події розвивалися не настільки стрімко, суперниці, обмінявшись брейками в дебюті, брали свої подачі. За рахунку 3:4 на подачі у Еліни виникли проблеми і Пір заробила прихований сет-бол, але українка з честю вийшла з ситуації, що склалася, взявши спочатку свою подачу, а потім, зробивши брейк, вийшла подавати на матч. Тут вже проблем не виникло і трофей турніру в Баку відправляється в колекцію Еліни Світоліної. Ця перемога принесла Світоліної 40 тисяч доларів призових і 280 рейтингових очок. В оновленому рейтингу WTA харків'янка стане першою ракеткою України і ввійде в ТОП-50 кращих тенісисток світу. Браво! WTA Баку. Фінал. Еліна Світоліна (7, Україна) - Шахар Пір (Ізраїль) - 6:4, 6:4
|
|
|
#360 |
|
Moderator
Ukraine
|
Відкритий чемпіонат США. Українці дізналися суперників по основній сітці
Долгополов зіграє з Гоффаном, Світоліна зустрінеться з Цибулковою Відбулося жеребкування основної сітки Відкритого чемпіонату США в одиночному розряді. У першому раунді Олександр Долгополов зіграє з бельгійцем Давидом Гоффаном, а Сергій Стаховський з французом Жеремі Шарді. У жіночому одиночному розряді Еліна Світоліна на старті поміряється силами зі словацькою тенісисткою Домінікою Цибулковою (17), а Леся Цуренко зустрінеться з Люсі Шафаржовою з Чехії.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |