SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.06.2011, 19:03   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Наші менші друзі.....

Наші менші друзі ....

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

«Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері

Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 30.10.2013, 02:59   #251
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Самотня ти бідолаха.
Просто зрадили ... Багато таких.
Ех ви, люди! Що ви наробили?!
Не буває адже кішок таких ...

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 31.10.2013, 09:34   #252
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Чи люблять кішки комп'ютери?

Важко знайти на просторах Інтернету більш популярних тварин , ніж кішки . У фотоальбомах , листівках , блогах , смайликах - скрізь кішки. Від цих « няшек » часом нудить , так їх багато. Але що ж самі кішки думають про Інтернет і про комп'ютери ..?

Уявляєш , - розповідає приятель , - сідаю за комп'ютер , а Васька підходить до мене і басом « Меау ! ». Я йому «Відчепися , не бачиш , зайнятий» . А він як вчепиться зубами в руку ! «Ти що твориш , кажу , боляче ж . Не заважай працювати ». Так він ще й кігті випустить ! Я чудово розумію приятеля , так як стикався з подібним. Моя кішка не настільки категорична. Вона досить довго терпить , поки господар сидить , скорчившись перед світиться шматком пластика , і хаотично посмикує передніми лапами над іншим шматком пластика. Але потім вона шкодує господаря і дає йому подивитися на себе , а не на ці світяться штуки. Інакше кажучи , вона застрибує на стіл і стає в акурат між мною і екраном.

Чув та інші історії , як кішки заважають господарям сидіти за компьютером.В чому ж причина такої поведінки наших вихованців ? Кажуть , коти можуть вилікувати важкі хвороби своїх господарів. Можливо , вони розуміють , що без господарів їх сите життя швидко закінчиться , і прагнуть тримати «старших братів » в тонусі ?

Чув реальну історію , як кішка врятувала господиню від інсульту. Самотню жінку розбив параліч . Вона лежала зовсім одна в своїй квартирі і подумки прощалася з життям. Допомоги було чекати не від кого. І тоді її кішка лягла поруч з її головою, майже на голову. І лежала доти , поки інсульт не відступила . Жінка з подивом зрозуміла , що може рухатися. Потім вона зовсім оговталася , до неї повернулися рухливість і мова . Можна сказати , відбулася легким переляком. А от її кішка незабаром померла. Напевно , це не єдина історія порятунку людей кішками.

Може бути , робота за комп'ютером сприймається ними як важка душевна хвороба господарів , яку кішки намагаються лікувати усіма « подлапнимі » способами? Почасти цю гіпотезу підтверджує інша історія. Коли у нас був єдиний провідний телефон , то кішку страшно дратувало , коли хто-небудь говорив по ньому. Вона просто входила до несамовите стан і починала люто гризти кручений дріт. Адже це так дико : улюблений господар раптом починає говорити з шматком пластика. І не тільки говорити , але ще й сміятися , жестикулювати і вести себе ... як божевільний ! Зрозуміло , коли господарі говорять з нею, з кішкою , гладять її або , буває , ганяють шваброю. Але з шматком пластика? Таке потрібно терміново припиняти !
Ера радіотелефонів позбавила нашу кішку видимого ворога. Вона як і раніше турбується про наш стан , але провід вже гризти не може. Коли прийшов Skype, стало зовсім зле . Господарі почали не тільки кричати в нікуди , але і витріщатися в плоску світиться штуку. А адже за нею , наша кішка перевіряла , нікого немає ! Я бачу , як наші онлайн- розмови доставляють кішці душевні страждання. Але й за двері її не виженеш , буде скребти , поки не пустят.Что цікаво, коли господарі дивляться телевізор , це кішку не дратує.
Під шумок можна забратися в ліжко і пригрітися під хазяйським боком. Та й телевізор - той же камін. Тільки не гріє. Але , як і на полум'я , господарі можуть дивитися на нього нескінченно . І книжки цілком припустимі . Загалом допустимо все , що не перетворює господарів у недоумкуватих червонооких мавп. Але комп'ютер і телефони - вороги однозначно! До речі , хоч я і не кіт , але теж часом здригаюся , коли поруч зі мною хтось починає в повний голос говорити , звертаючись в порожнечу. І тільки наявність гарнітури за вухом заспокоює : це не псих , це «мобільний ». Так що думають кішки про комп'ютери та Інтернет ? Можливо , технічних деталей вони не розуміють , але впливу цієї техніки на господарів дуже не схвалюють ... « Феля , відійди! » Вибачте . Змушений закінчити статтю , так як моя киця знову стрибнула на стіл і встала перед екраном. І дивиться прямо мені в очі своїми золотими очима з питанням : «А чи не зайнятися нам прасуванням моєї чудової шкурки ? » Раніше я проганяв її , щоб не заважала працювати. Але потім ...

Ви пам'ятаєте , скільки можна сидіти безперервно перед екраном відповідно до санітарних норм ? І як часто рекомендується робити гімнастику для очей і для хребта , якщо сидиш перед комп'ютером ? Моя кішка СНіПів не читав, але якось зрозуміла, що треба господаря відривати хоч раз на дві години від цієї гидоти. Тепер я її не жену . Я її гладжу , переводячи погляд від бездушного сховища « няшек » на реальне чудо природи .*Автор : Олександр Ягольник*

Востаннє редагував D-Misha: 31.10.2013 о 11:55.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.11.2013, 09:59   #253
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Корисні поради для кішок по догляду за людиною.

Людина, в якості домашнього вихованця, може доставити кішці безліч приємних хвилин. Але при цьому не слід забувати, що, заводячи у себе вдома одного (або навіть декількох) чоловічиків, кішка бере на себе велику відповідальність. Люди - це такі тварини, які потребують щоденного догляду та уваги.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 02.11.2013, 07:15   #254
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Вози мене, ЗАДАРМА....

Востаннє редагував D-Misha: 02.11.2013 о 11:16.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.11.2013, 22:24   #255
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Що таке краса?
Це дім, де два кота.

Старий 03.11.2013, 10:22   #256
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Собаки – рятівники життів...

«Собаки, бережи їх Господь, вважають, що людина – істота слабка, беззахисна і потребує постійної любові та турботи»
Мері МакГрорі.

17 вересня українські рятувальники відзначали своє професійне свято. Ми від усієї душі і з особливою вдячністю вітаємо цих відважних людей, які, ризикуючи своїм здоров’ям та життям, роблять свою роботу. Завдяки їм тисячі людей знову знаходять найціннішу річ – власне життя.

Рятувальникам-людям часто допомагають спеціально навчені собаки , які також рятують життя людей. Їх підготовка – процес доволі непростий. Він триває близько року. Але результати того варті.

Здатність оперативно реагувати у непередбачуваних ситуаціях, коли на кону стоїть життя, притаманна багатьом чотирилапим героям. Вони діють всупереч своєму інстинкту самозбереження, не вимагаючи за свої подвиги ні похвали, ні нагород. А є й такі собаки, які не проходили спеціальних занять для рятувальників, проте показали себе справжніми героями. Це вияв просто фантастичної відданості людині.

Про сенбернарів і 41-шу людину Колись у ХІІІ столітті в Альпах монахи вивели породу собак, яка призначалася спеціально для порятунку людей в гірських районах. Монастир носив ім’я Святого Бернара. І цей великий, благородний та добрий собака отримав ім’я на честь свого святого. Сенбернари врятували тисячі людей.

Є легенда, яка оповідає про сенбернара Баррі, котрий врятував 40 людей, а 41-й врятований завдав йому важкої травми.

Ніч в Альпах. Собаки, що після снігового бурану були спрямовані на пошуки людей в гірських снігових завалах, нічого не знаходили і знесилені поверталися додому – в монастир. У ту ніч не повернувся в монастир тільки Баррі. Він відчував, що під снігом є люди. І вони потребують допомоги.

Чуття не підвело – Баррі знайшов людину. Він ліг поряд, аби зігріти чоловіка своїм тілом. Став лизати йому обличчя, щоб той прийшов до тями. Чоловік прокинувся і подумав, що перед ним вовк. В результаті Баррі був важко поранений.

Залишаючи після себе криваві сліди і збираючи останні сили, Баррі дістався до монастиря. Але через важке поранення він більше не міг рятувати людей. Баррі похований на одному з паризьких кладовищ. На його пам’ятнику напис: «Баррі, що врятував 40 чоловік і був вбитий 41-м».

Спаніель врятував життя новонародженій дитині Зима у Владивостоці видалася, як і належить, холодна. У припорошеному снігом поліетиленовому пакеті, в холодній норі під корінням дерева лежав клубочок і видавав тихі звуки, схожі на плач.

Його знайшла собака. Вона обнюхала згорток і помчала до свого господаря. Щоб привернути його увагу, Альма міцно вчепилася за штани і не відпускала. Вона вела його до того місця, де лежала замерзаюча новонароджена дитина.

Господар приніс дитину додому і викликав «швидку». Дівчинка була доставлена ​​в реанімаційне відділення (діагноз – серцева та дихальна недостатність, переохолодження). Але вона вижила. І зараз лікарі кажуть, що все буде гаразд.

Ця дівчинка, яку назвали Сніжаною, вижила завдяки диву і … спаніелеві на ім’я Альма.

Запобігти самогубству 63-літня француженка дійшла висновку , що перебування в цьому світі для неї вже позбавлене сенсу, і тому вирішила попрощатися з життям швидко і «по-англійськи». Але її німецька вівчарка, на щастя, не поділяла поглядів своєї депресивної господині. І коли тій залишилося тільки натиснути на курок (мадам вирішила застрілитися), собака підбігла, збила господиню з ніг і таким чином вибила з її рук зброю. Жінка встигла лише поранити себе в груди, але рана на загрожує життю, і незабаром її випишуть з лікарні. Вона зрозуміла, що сенс жити все ж є. Адже вдома на неї чекає ангел-охоронець .

Небезпечне полювання на качок Собака швидко ходить туди-сюди по слизькому льоду. Він стурбований. Йому страшно. Але не за себе, а за того, хто в декількох метрах від нього. Його господар нещодавно провалився під тонкий лід. І якщо він підійде ближче, то теж опиниться в крижаній воді. Але для нього це не важливо. Він не залишить це місце, де 30 хвилин тому під тонкий лід річки Колорадо провалився 60-літній горе-мисливець на качок. Він усього лише хотів підібрати застрелену качку, але крихкий лід не втримав його. Інші мисливці, увагу яких привернув собака, викликали рятувальників. Чоловік залишився живим завдяки своєму собаці .

911 або просто 9 Бігль Белль з Вашингтона був нагороджений за те, що врятував людину. Його господар впав у діабетичну кому. І собаці нічого не залишалося як тільки … подзвонити в службу порятунку. Це не вигадка. Собака зумів набрати зубами на телефоні «9». Саме ця цифра була запрограмована на номер телефону служби порятунку 911. Лікарі прибули вчасно і встигли врятувати життя господарю собаки. Белль отримав премію від телекомунікаційної компанії «Віта». Але найкраща нагорода для нього та, що господар живий і нормально себе почуває.

Таких історій, коли собака рятував життя людині, є тисячі. Пес Мухтар в роки ІІ світової війни витягнув з окопів понад 400 поранених солдатів. Сибірський хаскі Болто врятував сотні життів від дифтерії(!) Глуха собака-далматинець витягнула з річки потопаючу дівчинку. Пес з кличкою Роско вберіг хлопчика від вогню під час пожежі, сам отримавши при цьому 30 % опіків шкіри.

Собаки рятують людину на суходолі, у воді, під землею і навіть в небі. Останнім часом рятувальникам на допомогу приходить найсучасніша техніка, але чуття та інтуїцію, якими володіє собака, ніщо не здатне замінити. Їх здатність – безцінна. Їх дії – це прояви найвищого ступеню відданості і любові до людини.
Старий 04.11.2013, 00:19   #257
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Як впізнати собаку, у якого сказ...

Симптоми:

В буйній стадії сказу тварина не може проковтнути воду через спазми глоткової мускулатури, рясно виділяється піниста або густа слина. Гавкіт стає хрипким, тихим і отривмстим. Збудження супроводжується агресивністю і навіть люттю – собака кидається на людей, тварин та на будь-які предмети, що потрапили в поле її зору. Найменше зовнішнє подразнення (шум, яскраве світло, окрик) викликає новий напад буйства й агресії. Нижня щелепа відвисає, так як розвивається параліч м’язів. Язик вивалюється, рясно тече слина. Спостерігається косоокість. Через параліч вона може похитуватися і пересуватися ледве-ледве, може волочити задні ноги.
Такий стан триває від 2 до 5 днів. Закінчується хвороба менінгоенцефалітом, паралічем і загибеллю.

Що робити, якщо собака вкусив...

Якщо ви не змогли відігнати собаку, і вона прокусила вам шкіру або подряпала, все, що необхідно зробити, — це промити рану, щоб якомога менше вірусів потрапило в кров, і терміново їхати до лікаря.

У процедурі лікування після укусу скаженого собаки немає нічого страшного. Вам введуть вакцину і сироватку, які навчать ваш організм боротися з вірусом сказу, поки він ще не потрапив в нервову систему. Вакцину вводять всього 6 разів з певними інтервалами, і колють зазвичай в плече, а не в живіт, як це було раніше.

Що робити, коли зустріли скажену тварину...

Скаженій тварині невідоме почуття страху, тому лякати її чим-небудь марно, вона кинеться на вас.

Якщо ви підозрюєте, що собака скажена, то краще сховатися з її поля зору. Якщо ж вона вас побачила, то потрібно спробувати знайти укриття або виступ, де вона до вас не добереться і викликати допомогу.
Старий 04.11.2013, 12:56   #258
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Все збудеться, все неодмінно збудеться.
Ти тільки віри в щастя не втрачай.
Печаль піде, а горе позабудеться.
Не падай духом і віри в щастя не втрачай.

Старий 04.11.2013, 21:27   #259
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Кішки люблять гуляти, самі по собі...

Цитата:

Тем, что кошки любят гулять сами, по себе никого не удивишь. Однако английский кот Каспер из графства Девоншир в поисках приключений зашел так далеко, что стал местной знаменитостью. Он регулярно в течение нескольких месяцев совершает самостоятельные поездки на городском автобусе №3.
Каспер терпеливо дожидается автобуса и вместе с другими пассажирами на остановке возле своего дома, а войдя внутрь, сворачивается колечком в кресле. Водители уже привыкли к этому необычному пассажиру и знают, на какой остановке нужно выпустить кота. Котик совершает поездку в 11 миль до центра города и обратно на своем любимом месте в первом ряду салона автобуса.
Кот Каспер самостоятельно дожидается автобусаСюзан Финден, хозяйка Каспера, взяла его в 2002 году из приюта для животных. По утверждению хозяйки, ее кот очень своенравный. По ее словам, она назвала его по имени главного героя мультфильма о добродушном привидении Каспере, которое имело обыкновение внезапно исчезать.
«Он всегда исчезает, - рассказала Сюзан представителям новостной службы BBC - Один раз я была вынуждена больше двух километров тащиться с кошачьей корзиной до автопарка, чтобы забрать его домой. Каспер любит людей, еще ему нравятся большие машины - грузовики и автобусы. Уж не знаю, почему он их так любит».
Старий 05.11.2013, 10:57   #260
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Життя зрозуміле і просте))))

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! Nalot Офтопік (теревеньки) 2 29.01.2015 00:16

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум