![]() |
|
|
#4702 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4705 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Цитата:
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
У неспокійному Донецьку поставили пам’ятник собаці...
У розпал АТО на бульварі Шевченка в Донецьку з’явився бронзовий собака. Скульптура, що зображає чоловіка, який прикриває пса парасолькою, називається «Друг». Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Пам’ятник був створений художником Равілем Акмаєвим на основі його ж картини «Друг». Бронзовий ескіз скульптури спершу був виставлений на ювілейній експозиції в Художньому музеї. Там «Друга» побачив міський голова Донецька Олександр Лук’янченко і висунув ідею прикрасити композицією центральний бульвар. Відливали пам’ятник у Харкові, тому в Донецьк везли через усі блок-пости і зони бойових дій, впоралися за добу, відзначив автор скульптури. Зі слів Равіля Акмаєва, чоловік з собакою під дощем народився кілька років тому, холодного осіннього дня, коли за вікном струмувала негода. Тоді ж він і взявся ліпити «Друга» з пластеліну. Війна мистецтву не завада, як і почуттям взаємної прив’язаності людини і собаки. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4710 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Гімн Ляшка
DЩе не вмерли москалюки, але ми поможем! Тож беремо вила в руки і лопати тоже! Згинуть всі сепаратисти як і не бувало! Винищимо наче глистів, бо вони дістали. Викинемо десь до брухту їхні всі останки, А коли потрібні гроші несіть в Приватбанки. Граблі, вила і лопати - все несіть із дому, В Україні панувати не дамо нікому! Заметемо сміття й мусор далеко в Росію, У багнюці москалюки жити все ж уміють. Якщо скаже хтось погане слово за Вкраїну, То повісьте як наживку сучу ту скотину. Чорне море їх потопить та й Дніпро поможе, Хоч забруднювати воду цим гівном не гоже. А якщо у них не вийде, бо гівно не тоне, Ви відкиньте всякий сумнів, всякі забабони І давайте розведемо вогонь разом, браття, Спалимо нечисту силу в нашому багатті, Хай вона собі летить в космос, пекло, рай, Бо тут її чекатимуть вила й коровай. Згинуть всі сепаратисти з рідних нам провінцій, В Україні панувати будуть українці!!!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |