![]() |
|
|
#861 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Банкова хвалиться, що план з вручення повісток виконано на 200%
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! В Адміністрації президента заявили, що повістки доставлені вже більше 100 тисячам військовозобов'язаних Про це на брифінгу заявив заступник начальника департаменту з питань нацбезпеки і оборони Адміністрації президента України Олексій Покотило. "В даний час оповіщені більше 100 тисяч осіб, і пройшли медичне обстеження понад 58 тис. осіб. Близько 16 тис. військовослужбовців на сьогодні вже направлено до навчальних центрів і проводиться з ними підготовка", - повідомив він. Також Покотило зазначив, що у військкомати прийшли більше 3700 добровольців. Це також військовозобов'язані, але значна кількість їх за своїм станом здоров'я не відповідає вимогам. Як правило, такі військовослужбовці-добровольці, ті, хто не пройде відповідне медичне обстеження, проходитиме в підрозділах самооборони відповідних областей, районів", - підкреслив Покотила. Нагадаємо, у зв’язку з погіршенням обстановки на Донбасі, президент України підписав указ про мобілізацію. Вона проходитиме у 2015 році у три черги протягом 210 діб із дня набрання чинності указу президента. Мобілізація буде проведена на всій території України, за винятком окупованого Криму... Раніше повідомлялось, під час першої хвилі мобілізації 2015-го року має бути мобілізовано 50 тисяч осіб.
|
|
|
#862 |
|
Передовик
Ukraine
|
Фото тієї, що пережила обстріл, визнали найкращим серед знімків, зроблених у 2014-му
Кращим знімком 2014 року журі міжнародного професійного конкурсу «Фотографія року» визнало роботу «Пережила обстріл» українця Олексія Фурмана, на якому зображена 30-річна мешканка міста Миколаївка, розташованого під Слов'янськом. Фото було зроблене після обстрілу будинку жінки російсько-терористичними військами у кареті швидкої допомоги. Новину повідомляє «Преса України». Журі міжнародного професійного конкурсу «Фотографія року» оголосило імена переможців у номінації «Портрет». «На знімку-30-річна мешканка міста Миколаївка, розташованого під Слов'янськом (Донецька область). Знімок був зроблений 4 липня під час визволення міста від проросійських повстанців у кареті швидкої допомоги, після того, як будинок жінки був повністю розбомблений», - повідомляє автор знімку. Олексій Фурман розповів також, що дізнавшись, що українські війська звільнили Слов'янськ, вони з колегою спробували потрапити туди, але їх не пропустили на блокпосту. «Українська армія тільки-тільки зайняла місто. За день до того звільнили Миколаївку - передмістя Слов'янська. Ми пропустили поїздку, організовану прес-службою АТО, і поїхали самі...Миколаївка, на відміну від Слов'янська, куди з травня регулярно прилітали снаряди, не була готова до артилерії, яка обрушилася на місто на початку липня. Люди були вдома, гуляли по вулицях з дітьми. Місцевий хлопець погодився показати нам лікарню. Коли почали „накривати“, люди сховалися в підвальній лікарняній їдальні, використовували її як бомбосховище. Лікарі оперували там же. Коли ми приїхали, в лікарні все ще не було світла. В коридорі сиділа молода жінка, яка ще не відійшла від того, що сталося. В її будинок потрапив снаряд, і вона прокинулася вже в лікарні. Вона втратила все, що у неї було», - розповів фотограф. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#863 |
|
Передовик
Ukraine
|
Восьмирічний українець звернувся до ворогів: Поки живі такі, як я, вам не перемогти нашу країну!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На відеохостингу YouTube з'явилося відеозвернення 8-річного Іллі з Харкова. Юний харків'янин заявив, що «любить свою Україну», і вірить у її перемогу, новину передає «Преса України». «Мене звуть Ілля, мені 8,5 років. Я люблю свою Україну, я мрію стати музикантом. Я знаю, що ми переможемо!», - заявила дитина. «Я хочу сказати нашим ворогам - поки живі такі, як я, фіг вам перемогти нашу країну. Слава Україні!», - додав він. Після короткого патріотичного звернення до ворогів країни, Ілля зіграв на фортепіано гімн України. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#864 |
|
Передовик
Ukraine
|
Або мир, або - воєнний стан: до припинення вогню залишилось 10 годин
14.02.2015 16:47 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Якщо в Україні не буде встановлено миру, то в усій країні буде введено воєнний стан. Про це заявив президент Петро Порошенко під час передачі техніки українським прикордонникам 14 лютого у Києві, передає Українська правда. "Ще до Мінська на засіданні Кабінету міністрів України я попередив, що нам треба буде в разі, якщо миру не буде, приймати дуже важке, але необхідне рішення про введення воєнного стану", - нагадав Порошенко. "Ще раз наголошую: в цьому разі воєнний стан буде введено не тільки в Донецьку та Луганську, а й по всій країні", - додав він. При цьому Порошенко наголосив, що залишилося 10 годин до того моменту, коли сторони мають припинити вогонь. Також він зазначив, що "уважно проаналізувавши законодавство про воєнний стан", у разі, якщо не буде миру, він негайно внесе до Верховної Ради зміни до законодавства, які дадуть змогу ще сильніше й ефективніше мобілізуватися і об'єднатися для оборони держави. "Передусім, покладаючись на самих себе, будемо координувати наші дії з нашими партнерами та друзями", - додав Порошенко. Як відомо, у ході переговорів нормандської четвірки в Мінську 11-12 лютого досягнуто домовленості про створення 50-км буферної зони та відведення важкого озброєння від лінії протистояння, а також припинення вогню з 00:00 15 січня. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#865 |
|
Передовик
Ukraine
|
Україна вшанує Героїв Майдану загальнонаціональною хвилиною мовчання
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У День пам'яті, 20 лютого, о 19:00 в Україні відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими героями Небесної сотні, під час якої на Майдані Незалежності будуть увімкнені "промені гідності". Про це повідомив під час брифінгу голова оргкомітету з підготовки та вшанування пам'ятних дат Революції Гідності Євген Нищук, передає "5 канал". За його словами, в центрі Києва у визначених місцях, де у лютому 2014 року відбувались масові розстріли, будуть встановлені стовпи з освітлювальними приборами, які створюватимуть "промені гідності", що символізують енергію з небес, яка йде від загиблих героїв Майдану. Цьому передуватиме Всеукраїнський передзвін церков, який розпочнеться о 18:30, як традиція, що заклалася під час штурмів Майдану. Цей передзвін буде знаком початку акції вшанування загиблих під час Революції Гідності. Після хвилини мовчання відбудеться реквієм у виконанні Національного симфонічного оркестру та хору "Думка". Після цього відбудеться покладання квітів до пам'ятних знаків на алеї Героїв Небесної сотні. Нагадаємо, згідно з указом Президента України Петра Порошенка, 20 лютого визначено як День пам'яті. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 16.02.2015 о 15:49. |
|
|
|
|
|
#866 |
|
Передовик
Ukraine
|
«Ефремов, с#ка, у тебя руки в крови, бл#дь», – луганчани ледь не порвали політика в залі суду
Після того, як суддя оголосила рішення по обрання запобіжного заходу Єфремову, луганчани, які прибули на засідання, кинулися з кулаками на підсудного, примовляючи: «Через тебе війна в Луганську почалася, твої руки по лікоть у крові». Переляканому Єфремову довелося тікати з залу, прикриваючись від розлючених луганчан конвоїрами, повідомляють Патріоти України. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#867 |
|
Передовик
Ukraine
|
Радник Авакова закликав українців готуватися до воєнного стану
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Люди мають бути готові до того, що в Україні буде введений воєнний стан. Про це повідомив журналістам радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає кореспондент УНН. “Президент уже неодноразово на цьому наголошував. Ми знаходимось в стані війни. Президент дав зрозуміти, що він готовий до введення воєнного стану в Україні. Я думаю, що люди повинні бути ментально готові до цього, оскільки для кожного українця сьогодні головним пріоритетом має бути збереження України як цілісної європейської держави. Поки говорити зарано, але таке питання не виключається. Агресія повинна бути зупинена, а наша земля повинна бути очищена від терористів РФ”, — повідомив З.Шкіряк. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#868 | |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 05.02.2015
Дописи: 47
Lemberg
Мій ресівер: Orton 9500 (Runigma)
|
![]() ![]() ![]() Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#869 |
|
Передовик
Ukraine
|
В Україні можуть ввести воєнний стан протягом декількох годин: ситуація критична
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Режим припинення вогню порушений і РФ не відмовляється від агресивних планів. Рада національної безпеки і оборони України може прийняти рішення про введення воєнного стану, що буде логічним в умовах зриву російсько-терористичними військами Мінських угод про припинення вогню на Донбасі. Тоді Верховна Рада оперативно збереться на позачергове засідання. Немає сумнівів, що парламентська більшість підтримає пропозицію президента України і РНБО, повідомляють Патріоти України з посиланням на Новий регіон. Консультації з нардепами на цей рахунок вже провели. Про це в коментарі «Новому Регіону» заявив народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка», екс-секретар парламентського комітету з питань національної оборони Сергій Каплін. «Екстрене засідання РНБО, яке скликають за дорученням президента України, перенесли з 19-00 на 21-00 за Києвом. Це говорить про те, що ситуація в країні дійсно вкрай складна, потребує кардинальних рішень. Очевидно, що зараз ведуться консультації з світовими лідерами. Природно, не з країною-агресором, яка розв’язала війну з Україною. Головне, що Росія знову зриває всі домовленості про припинення вогню. У таких умовах, якщо й далі буде відбуватися «дебалізація» України, буде абсолютно логічним рішення про введення воєнного стану. РНБО цілком може прийняти його вже сьогодні», – сказав він. Каплін нагадав, що президент має всі повноваження, щоб рекомендувати парламенту за підсумками засідання РНБО схвалити таке рішення. Адже ескалація не просто продовжується, вона посилюється. Зараз з’явилася інформація про те, що наступним може бути Харків. Диму без вогню не буває. Якщо російська сторона в якійсь формі про це заїкнулася, значить, такі плани насправді є. Тому, якщо і далі будуть порушуватися Мінські угоди, рішення про введення воєнного стану підтримають усі. Консультації на рівні депутатів на рахунок можливого введення воєнного стану ведуться. Всі нардепи на зв’язку. Якщо потрібно буде, то депутати зберуться хоч через пару годин, вранці. Упевнений, якщо буде прийнято рішення на РНБО, то парламент проголосує «за», – прогнозує він. Каплін зазначив, що введення «воєнного стану дасть можливість забезпечити тотальну мобілізацію всієї економіки для відсічі ворогу, це дасть важелі для мобілізації всіх ресурсів, у тому числі інформаційної безпеки. Головне, що введення положення – це точно не подарунок, це дуже складний процес, але він необхідний, щоб адекватно реагувати на ескалацію конфлікту». Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#870 |
|
Передовик
Ukraine
|
Алею Небесної сотні перетворили на неприкрите бл#ядство – Мочанов
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Відомий гонщик і телеведучий – відверто про наболіле. Це не Путін ху*ло, співвітчизники. Як мінімум – не тільки і не стільки Путін, який нам всім дуже винен і у всіх наших бідах з косяками винен. Ху*ли, основні і головні – серед нас, в нас і навколо нас. І ми самі, які не помічаємо. Або робимо вигляд. Поки зручно і не заважає. Ми дозволяємо поставити величезну сцену в злиденній країні. Тому що річниця, і ми чекаємо, коли на цю сцену вийдуть ті, хто і так не вилазить зі сцен і блакитних наскрізь екранів телевізорів, пише у своєму Фейсбук Олексій Мочанов. «А потім будемо їх місяць обговорювати і хр#носос#ть. Щиро і гнівно. Сцену ставлять високо, щоб точно ніхто нічого не докинув. Ні коктейлю, ні тухлого яйця. Так і стоїть вона – над усіма. І над ще живими, і над уже мертвими. Над лампадками і над тими, хто прийшов до них і до своєї gам’яті. Може, правильно над цією вулицею якийсь нелюд запалив чотири справжніх червоних ліхтаря, і пішохідну алею Небесної сотні перетворили на справжнє неприкрите блядство. І з цією сценою, і з цими ліхтарями червоними. І з машинами, які їздять там, де їздити не повинні. Тому що службові, дорожні, організаторів, сотників якихось сотень і ще х#р знає які блатні і важливі. Розсунули клумби і зробили собі ексклюзивний проїзд, під#ри. І ще ментів поставили, щоб вони спостерігали, чи не порушує хтось їх ексклюзивний ексклюзив. І ті, хто це роблять, і ті, хто буде це г#вно слухати, ляскаючи вухами і долоньками. Після Майдану під’їхав до Динамо, в наші “джюнглі”. І там теж реально – оху#л. Іншого слова не підберу. Над острівцем з квітами і лампадками, з білоруським прапором, висить реклама. З боку Грушевскогона перетяжки логотип Дрімтаун і бадьорий напис “У нас як у казці” !!!!!! Над лампадками … З боку Європейської площі – там Громадське харчування, Царське село за підтримки горілки Мороша. Ви б ще туди фірму Танталіт повісили і стоматологічний кабінет Саші Януковича, а чо … Країна Дурнів … Правда. І нікого нічого під носом не дивує і не обурює. Одне Дебальцеве на умі. Воно вам треба? Приберіть у себе в під’їзді і в голові! І не ходіть на майдан під сцену. Там зараз реально – смердить. Живими виродками, які в душі – блатні мерці. І виродки. Моральні. Братів з сестрами – обіймаю. І пам’ятаю кожну секунду, яку ми провели Разом. Доведеться ще раз зібратися. В останній бій», – написав він. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |