SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.04.2020, 10:33   #911
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Лідер світового рейтингу серб Новак Джокович розповів, чому глядачі практично завжди вболівають проти нього в матчах з Роджером Федерером і Рафаелем Надалем.

«Роджер, можливо, найвеличніший в історії. Хлопець, який подобається всьому світу. Я не очікую, що в наших матчах глядачі будуть на моєму боці, я з цим змирився, бо це Роджер.

З Рафою та ж історія. Я думаю, що це скоріше їх велич, ніж те, що я роблю щось не так», - сказав Джокович.
Мініатюри долучень
orig_485443.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.04.2020, 08:19   #912
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Швейцарський тенісист Роджер Федерер запропонував об'єднати організації ATP і WTA, які відповідають за чоловічий і жіночий теніс відповідно:

«Я один думаю, що зараз настав час об'єднати чоловічий і жіночий теніс в одне ціле? Я говорю не про злиття турнірів на майданчику, а про злиття двох керівних органів (ATP і WTA), які очолюють професійні тури у чоловіків та жінок.

Для фанатів занадто заплутано, коли існують різні системи рейтингу, різні логотипи, різні сайти, різні категорії турнірів.

Можливо, це повинно було трапитися давним-давно, але, може бути, зараз саме час. Це важкі часи в кожному виді спорту, і ми можемо вийти з цього з двома ослабленими органами або одним сильним».
Мініатюри долучень
orig_485521.jpg  

Востаннє редагував yyyyyhhh: 23.04.2020 о 11:59.
Старий 23.04.2020, 13:11   #913
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна зізналася, що ні крапельки не засмутилася, коли скасували всі тенісні турніри.

- Під час карантину спортсмени живуть зовсім іншим життям. Для тебе це плюс?
- Для мене, так. Тому що я завжди хотіла пожити нормальним життям. Хоча зараз не повноцінне нормальне життя, тому що є обмеження. Наприклад, ти не можеш робити якусь роботу поза домом.

Але, якщо чесно, мені подобається: я займаюся своїми справами і навчанням. Для мене це не проблема, мені це навіть подобається.

Зараз мене зобов'язали підтягти французьку мову. Я і так трошки володію нею, так як вчила перед цим. Але зараз підтягую в інтенсивному режимі. Також я проходжу курс по харчуванню і ще хочу один або з психології, або з фітнесу, - сказала Світоліна.
Мініатюри долучень
orig_485561.jpg  
Старий 24.04.2020, 09:54   #914
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна станцювала під трек «MONATIK - Кружит» під час спільного стріму зі своїм бойфрендом Гаелем Монфісом.

Французький тенісист був трохи шокований, але пізніше Світоліна згадала, що в дитинстві з братом хитала головою ще й під пісні Емінема.
Мініатюри долучень
orig_485575.jpg  
Старий 24.04.2020, 11:29   #915
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відкритий чемпіонат Франції з тенісу перенесений вдруге. За інформацією Le Parisien, Ролан Гаррос планують провести на тиждень пізніше, ніж повідомлялося раніше, тобто з 27 вересня по 11 жовтня.

Нова дата була обрана після консультацій з ATP і WTA. Одна з причин перенесення: додатковий тиждень відпочинку для гравців після US Open (31 серпня - 13 вересня). Також в цей проміжок, можливо, додадуть два турніри, які б проходили в Європі.

Більш того, знаменита велогонка «Тур де Франс» була перенесена на вересень, Двадцятого числа в Парижі має відбутися фініш багатоденки і правоохоронці можуть не впоратися із забезпеченням порядку на кількох змаганнях одночасно. До того ж 19 і 20 вересня запланована автомобільна гонка «24 години Ле-Мана».
Мініатюри долучень
orig_485670.jpg  
Старий 25.04.2020, 07:53   #916
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Еліна Світоліна дізналася своїх суперниць у віртуальному турнірі під егідою організаторів «Mutua Madrid Open», відкритого чемпіонату Іспанії з тенісу.

В результаті жеребкування українка потрапила в групу 2, де її конкурентками будуть Йоханна Конта (Британія), Вікторія Азаренко (Білорусь) та Сорана Кирстя (Румунія).

За перемогу змагатимуться такі відомі тенісисти, як Енді Маррей, Люка Пуй, Анжелік Кербер, Карла Суарес Наварро, Рафаель Надаль, Джон Ізнер, Кікі Бертенс, Фіона Ферро, Давід Гоффен, Карен Хачанов, Кристина Младеновіч, Ежені Бушар, Гаель Монфіс, Фабіо Фоньїні, Медісон Кіз, Александр Звєрєв, Дієго Шварцман.

Благодійні змагання пройдуть з 27 по 30 квітня. Вболівальники зможуть спостерігати за ходом гри онлайн, по телебаченню і на сторінках турніру в соцмережах.
Мініатюри долучень
orig_485730.jpg  
Старий 26.04.2020, 08:35   #917
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Зараз доля US Open-2020 залишається під питанням через пандемію коронавірусу. Нью-Йорк, місто, в якому проводиться турнір, є одним з епіцентрів пандемії.

Тому, організатори US Open розглядають можливість перенесення турніру в Індіан-Веллс, штат Каліфорнія. Щорічно в березні там проходить престижний турнір АТР і WTA.

За планом US Open-2020 повинен початися 24 серпня і завершитися 13 вересня.
Мініатюри долучень
orig_485806.jpg  
Старий 27.04.2020, 09:44   #918
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна і її бойфренд Гаель Монфіс ведуть повномасштабну підготовку до віртуального турніру з тенісу від організаторів Відкритого чемпіонату Іспанії.

Змагання стартують у понеділок, 27 квітня, і матимуть дві сітки (чоловічу і жіночу). Спортсмени змагатимуться в гру «Tennis World Tour» на PlayStation 4. Формат матчів трьохсетовий, до трьох виграних очок в партії з тай-брейком.

Нагадаємо, в дебютному матчі Світоліна зіграє проти Сорани Кирсті. Зустріч пройде в понеділок, 27 квітня. Початок о 18:30 за Києвом.
Мініатюри долучень
orig_485945.jpg  
Старий 03.05.2020, 13:12   #919
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про свої очікування і побоювання під час пандемії коронавірусу.

- Я живу з надією, але трохи з побоюванням, тому що ще невідомо, коли відкриють кордони і як все буде відбуватися. В один день, все-таки, вірус не випарується і це трошки лякає. Будемо дивитися, які заходи будуть застосовуватися для забезпечення безпеки населення.

- Чи відчуваєте ви якісь фінансові труднощі під час карантину?
- Звичайно ж, спонсори поміняли умови контрактів. У нас все залежить від телетрансляцій. Телебачення зараз не транслює спортивні турніри, тому 90% наших контрактів скоротили. Це одна з головних проблем для всіх тенісистів. Звичайно, у нас інші заробітки в порівнянні з другими спортсменами. Люди, які стоять в першій півсотні рейтингу, поки що почуваються нормально. Але у тих, хто знаходиться нижче першої сотні, - важка ситуація. Вони навіть створюють фонд, щоб залучити хоч якісь фінанси і мати гроші хоча б на харчування.

- Чи є у вас бажання брати участь в Олімпійських іграх?
- Так, звичайно. Для мене велика честь виступати на Олімпіаді. Це трохи специфічний турнір для тенісистів. Тому що ми граємо практично щотижня в різних країнах. Там зовсім інша атмосфера, ніж на ОІ. На Олімпіаді відчувається, що вся країна за тобою.
Мініатюри долучень
orig_486446.jpg  
Старий 04.05.2020, 12:39   #920
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Сергій Стаховський висловив свою думку щодо теорії змови, яку нещодавно підтримав відомий в минулому тенісист з Росії Марат Сафін, а також прокоментував небажання Новака Джоковича робити щеплення від коронавірусу (COVID-19).

«Щодо теорії Сафіна, то я, в принципі, дуже далекий від цього. Не думаю, що це реальна річ. Теорія змови такого масштабу просто не реальна.

Щодо щеплень, то це [побоювання] має сенс існувати в наших фантазіях. Це реальні речі. З цією вакцинацією ми можемо отримати і щось інше. Питання в тому, що ми не знаємо, які будуть наслідки цього щеплення через 10 років. Як я розумію, всі ці вакцинації зараз проходять перевірку за прискореним курсом. Не було тестів на людях і на тваринах, які мають тривати 3 чи 6 років. Вони це роблять в екстремальному порядку за 6 місяців. І ми не знаємо, що буде наслідком цього», – сказав Стаховський.
Мініатюри долучень
orig_486578.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:01.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум