SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.03.2021, 08:22   #1031
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

У ці дні в Ле-Контамін-Монжуа проходить чемпіонат Франції з біатлону. Пропонуємо ознайомитися з призерами гонок з масовим стартом.

Чоловіки

1. Кантен Фійон Майє – 38.26,8 (0+2+0+3)

2. Фаб'єн Клод – 0,3 (1+0+1+1)

3. Антонен Гігонна – 26,7 (1+2+1+2)

Жінки

1. Жюстін Бреза – 36.25,5 (1+2+1+0)

2. Гілонне Гігонна – 25,8 (0+1+0+0)

3. Анаїс Бескон – 30,2 (0+4+0+1)

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_531050.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.03.2021, 11:35   #1032
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний підвів підсумки своїх виступів в нинішньому сезоні:

«Планую відпочити, але поки ми ще не вирішили де. У світі зараз така ситуація з пандемією непроста, все змінюється кожен день. Тому спочатку зроблю закатку, і вже потім буду вирішувати куди і як їхати відпочивати.

Як виступати без підтримки уболівальників? Звичайно ж складно. Коли є підтримка, коли бачиш українські прапори на Кубку світу - це дає додаткову мотивацію, щоб змагатися. Звичайно, протягом усього сезону уболівальників не вистачало.

Сезон для мене вийшов посереднім. Були плюси і мінуси. Не можна однозначно сказати, що сезон був провальним. У мене третій найкращий результат в кар'єрі в Кубку світу, тому це точно не провал. Сезон був непоганим».

Раніше Підручний став чемпіоном України в мас-старті.
Мініатюри долучень
orig_531274.jpg  
Старий 01.04.2021, 07:14   #1033
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Стало відомо про склад спортсменів, які увійдуть в команду А для підготовки до Олімпійських Ігор 2022 року в Пекіні.

Чоловіки: Дмитро Підручний, Артем Прима, Антон Дудченко, Богдан Цимбал, Артем Тищенко, Тарас Лесюк, Руслан Ткаленко.

Вся чоловіча команда продовжить тренуватися під керівництвом словацького фахівця Юрая Санітри.

Жінки: Юлія Джима, Дар'я Блашко, Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина, Катерина Бех, Ірина Петренко, Ганна Кривонос, Віта Семеренко, Валя Семеренко.

Віта Семеренко і Валя Семеренко проводитимуть підготовку за індивідуальним планом з Григорієм Шамраєм. Всіх інших тренуватиме словенець Урош Велепец.
Мініатюри долучень
orig_531463.jpg  
Старий 02.04.2021, 09:50   #1034
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Новоспечений головний тренер жіночої збірної України Урош Велепец розповів про перспективи роботи з Анастасією Меркушиною.

«Щодо Насті поки є питання. І я не готовий зараз дати точну відповідь, оскільки тільки другий день пройшов з моменту, коли ми домовилися про співпрацю з українською федерацією. Звичайно, Настя результатами минулого сезону повністю заслужила місце в команді А. Але мені ще треба буде поговорити з Олегом (Меркушиним - прим.), щоб обговорити принципи підготовки.

Причому треба буде це зробити заздалегідь, щоб розуміти - як вибудовувати програму і взаємодію в передсезонний період. Ми обов'язково зустрінемося і все обговоримо - по телефону це вирішити досить важко. У будь-якому випадку, ми - команда, і всі, хто знаходяться в цьому човні, повинні гребти веслами в одному напрямку», - сказав Велепец.
Мініатюри долучень
orig_531623.jpg  
Старий 03.04.2021, 12:54   #1035
yyyyyhhh
Moderator

Типово

35-річна біатлоністка збірної України Віта Семеренко розповіла про плани на відпочинок, а також оцінила новий комплекс в Буковелі.

– Чи є найближчі плани на відпочинок?
– В першу чергу, після того навантаження, яке ми отримали в цьому сезоні, потрібно відновити м'язи. Щоб вже до першого тренування олімпійського сезону бути повністю готовою.

– Як оціниш біатлонний комплекс у Буковелі?
– Дійсно, вже багато роботи зроблено, але попереду ще також багато чого доопрацьовувати. В цілому мені сподобалося, траса непроста, є дуже затяжний підйом. Тому круто, що ми в перспективі зможемо мати комплекс такого рівня.

Читайте також Нові зірки біатлону: 5 головних відкриттів минулого сезону
Мініатюри долучень
orig_531771.jpg  
Старий 04.04.2021, 11:25   #1036
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Новоспечений головний тренер жіночої збірної України Урош Велепец поділився думкою про свій тренерський штаб.

«За домовленостями, Олександр Кравченко точно, буде займатися стрільбою: я його поважаю, він досить спокійний і розбирається у стрільбі на високому рівні. Також буде Ігор Ященко: ним задоволений, він молодий тренер, вважаю його дуже перспективним.

Не знаю, скільки часу буду перебувати в Україні, треба буде ще навчити їх роботі, методиці. Але Ігор Ященко - точно здібний, він поки що молодий, потім зможе приймати команду самотужки і готувати», - сказав Велепец.

Читайте також Нові зірки біатлону: 5 головних відкриттів минулого сезону
Мініатюри долучень
orig_531763.jpg  
Старий 05.04.2021, 09:59   #1037
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Новоспечений головний тренер жіночої збірної України Урош Велепец відповів на запитання, чи вистачить йому часу для індивідуальної роботи з кожною спортсменкою.

«У цьому я взагалі не бачу проблеми. Коли я працював зі словенською збірної, я як раз більше уваги приділяв команді, а Юлі тільки допомагав. І зараз всім дівчатам буду приділяти достатньо уваги.

Може, молоді спортсменки вимагають навіть більше часу, тому що досвідченим дівчатам вже не треба нічого розповідати - вони за роки кар'єри вже і самі знають, як їм треба готуватися, краще відчувають свій організм. А до молодих потрібен більш індивідуальний підхід за методикою, по техніці, і уваги, відповідно, теж більше», - сказав Велепец.
Мініатюри долучень
orig_531638.jpg  
Старий 06.04.2021, 11:08   #1038
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував свою роботу на вогневих рубежах в минулому сезоні.

«Рівень стрільби у порівнянні із попередніми сезонами у мене знизився, але я б не сказав, що стрільба була катастрофічна. У мене не було стабільності, і саме у цьому вбачаю основну проблему: одного дня у спринті я міг стріляти на нуль, а через кілька днів у цій ж дисципліні міг допустити чотири хиби на лежці.

Як я вже казав, це психологічні моменти, тому що в естафетних гонках все було гаразд, а ось особисті… я їх часто провалював, особливо на головному старті сезону. Як таких збоїв після чемпіонату світу не було, і вперше у кар’єрі на Кубку світу вдалося закрити всі 20 мішеней. Безперечно, я буду працювати над стрільбою, буду намагатися вирішити ті проблеми, які були у цьому сезоні», - сказав Підручний.
Мініатюри долучень
orig_532087.jpg  
Старий 07.04.2021, 12:29   #1039
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про стан Сергія Семенова, який пропускав сезон-2020/21 через проблеми зі здоров'ям.

«Семенов зараз в Швейцарії, але найближчим часом він відвідає клініку в Угорщині, яка займається реабілітацією після хвороб.

Він колись вже був там. Сподіваємося, це йому допоможе. Сам він каже, що почувається нормально, ніяких ознак хвороби (мононуклеозу - прим.) немає, але як тільки починає тренуватися, з'являється слабкість. Тому ще потрібен час», - сказав Бринзак.
Мініатюри долучень
orig_532354.jpg  
Старий 08.04.2021, 15:05   #1040
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про Катерину Бех, яка достроково завершила минулий сезон через проблеми зі здоров'ям.

«Катя зараз поїхала до батьків, вони вирушили в Геленджик (Росія - прим.), де у них є будинок. Вона проходить реабілітацію, а щойно розпочнеться підготовка до нового сезону - вона буде тут», - сказав Бринзак.

Нагадаємо, раніше Бех виступала за Росію, але була натуралізована влітку 2018 року.
Мініатюри долучень
orig_532483.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум