SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.08.2021, 10:25   #1181
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Боксер Олександр Хижняк, який поступився у фінальному поєдинку на Олімпіаді в Токіо, дав зрозуміти, що не має наміру зараз переходити в професіонали.

«Був впевнений, що цей шлях приведе до олімпійського золота. Але, знаєте, я пропустив той удар у фіналі. Якщо чесно, не бачив його навіть. Він прилетів нізвідки і влучив. Я швидко відновився, і рішення судді точно не розумію і не поділяю. І мені максимально допомагають, щоб я залишився на ще один олімпійський цикл і виграв золото в Парижі».

«Потрібно продовжити шлях і залишитися в олімпійському боксі, щоб взяти золото. Але, звичайно, згадувати з приводу результату в Парижі не варто. Але ми плануємо і хочемо пройти, напевно, ще один олімпійський цикл і здобути золоту медаль в Парижі».

«Думаю, продовжимо цей шлях», - сказав Хижняк в ефірі телеканалу Дом.

Раніше промоутер Олександр Красюк запропонував боксеру перехід в профі.
Мініатюри долучень
orig_550311.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.08.2021, 10:46   #1182
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Знаменитий мексиканський боксер Сауль Альварес (56–1–2, 38 КО) на прізвисько Канело анонсував бій за титул абсолютного чемпіона світу.

6 листопада чемпіон WBA, WBC і WBO у другій середній вазі вийде на ринг в Лас-Вегасі проти чемпіона світу за версією IBF Калеба Планта зі США (21–0, 12 КO).

Канело повідомив: «6 листопада збираємося вивести бокс у Мексиці у топ. Йдемо за відсутнім поясом».
Мініатюри долучень
orig_550486.jpg  
Старий 22.08.2021, 10:19   #1183
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У неділю, 22 серпня, в Лас-Вегасі проходить вечір боксу.

38-річний американський боксер Роберт Герреро (37-6-1, 20 КО) переміг 34-річного американця Віктора Ортіса (32-7-3, 25 КО) одностайним рішенням суддів. Примітно, що всі судді вказали однаковий рахунок: 96-94, 96-94, 96-94.

Марк Магсайо (23-0, 16 КО) переміг Хуліо Сеха (32-5-1, 28 КО) нокаутом у десятому раунді.

Карлос Кастро (27-0, 12 КО) виявився сильнішим за Оскара Ескандона (26-6, 18 КО). Кастро нокаутував Ескандона також в десятому раунді.

У головному бою вечора зустрінуться Йорденіс Угас (26-4, 12 КО), чемпіон WBA у напівсередній вазі, і Менні Пакьяо (62-7-2, 39 КО).
Мініатюри долучень
orig_550749.jpg  
Старий 23.08.2021, 12:33   #1184
yyyyyhhh
Moderator

Типово

42-річний Менні Пакьяо прокоментував свою поразку від Йорденіса Угаса і розповів про свої плани на майбутнє:

«В останні дні мені довелося внести корективи, це був важкий час для їх виконання. Але це бокс. Відстань була ключовим моментом.

Було важко рухатися, м'язи не реагували найкращим чином. Мені дуже шкода, що я програв сьогодні, але я зробив все, що міг.

Не знаю, чи повернуся на ринг, хочу відпочити, розслабитися, а потім прийняти рішення. В наступному місяці я зроблю остаточне оголошення про свою політичну кар'єру. Я знаю, що це буде набагато складніше, ніж бокс, але я хочу допомогти своїм людям на Філіппінах».
Мініатюри долучень
orig_550784.jpg  
Старий 24.08.2021, 11:24   #1185
yyyyyhhh
Moderator

Типово

42-річний боксер Менні Пак'яо після поразки від Йорденіса Угаса підтвердив, що схиляється до завершення кар'єри.

«Так, зараз я думаю, що, швидше за все, йду в бік завершення кар'єри. Десь 60 на 40 на користь припинення боксерської кар'єри».

«У бою з Угасом через проблеми з ногами я не зміг показати себе на 100%», - сказав Пак'яо.

У разі завершення кар'єри Пак'яо зосередиться на політичній кар'єрі на Філіппінах.
Мініатюри долучень
orig_550951.jpg  
Старий 25.08.2021, 10:34   #1186
yyyyyhhh
Moderator

Типово

24-річний мексиканець Хайме Мунгуйя (37-0, 30 КО) згоден провести бій з українцем Сергієм Дерев'янченком (13-3, 10 КО).

Раніше повідомлялося, що поєдинок повинен відбутися 17 вересня. Спортсмени боксуватимуть за право бути обов'язковим претендентом на титул WBC, яким володіє Джермалл Чарло.

«Завжди мріяв битися за титул WBC. Так що якщо потрібно боксувати з Дерев'янченком, то я готовий. Думаю, цей бій допоможе мені набратися максимум досвіду, адже Сергій дуже сильний опонент, який раніше бився з елітними бійцями дивізіону. А перемога над таким опонентом підвищить впевненість уболівальників в моїх силах. Цей бій однозначно піде мені на користь. Думаю, я переможу», - сказав Мунгуйя.

Нагадаємо, раніше Дерев'янченко тричі боксував за пояс чемпіона світу. В останньому поєдинку Сергій у вересні минулого року бився з Джермаллом Чарло (31-0, 22 КО) і поступився рішенням суддів.
Мініатюри долучень
orig_551104.jpg  
Старий 26.08.2021, 09:47   #1187
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Поєдинок між українським боксером Владиславом Сіренком (17-0, 14 КО) і російським бійцем Олександром Устиновим (36-4-1, 27 КО) перенесений з 4 на 18 вересня.

Бій повинен був пройти в болгарській Варні, але тепер боксери битимуться в Пловдиві.

На кону поєдинку стоятиме титул World Boxing Council Asia.
Мініатюри долучень
orig_551142.jpg  
Старий 27.08.2021, 10:25   #1188
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Промоутер Едді Хірн вважає, що очікуваний мегафайт суперважковаговиків, британця Ентоні Джошуа (24-1-0, 22 KO) і українця Олександра Усика (18-0-0, 13 KO), зміг би продати двісті тисяч квитків, якби така арена існувала.

За словами функціонера, попит на шоу був просто колосальний.

«Це буде шоу монстрів, за якими стежить весь світ, неймовірний бій двох відмінних суперважковаговиків. Давайте подивимося, як все пройде.

Ми могли б зайняти Уемблі, це відмінний стадіон. При можливості ми змогли б продати 200 тисяч місць, без сумнівів. 54 тисячі осіб зараз стоять в електронній черзі за квитками», - сказав Хірн.

Поєдинок Джошуа - Усик відбудеться в Лондоні 25 вересня. Бій пройде на стадіоні «Тоттенхема».

Читайте також: Ентоні ДЖОШУА: «Готуюся до 15-раундового бою з Усиком».
Мініатюри долучень
orig_551258.jpg  
Старий 28.08.2021, 10:52   #1189
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Перемогла росіянку та станцювала гопак:

13-річна українка із Харкова стала чемпіонкою Європи з боксу

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Кіра Макогоненко стала чемпіонкою Європи з боксу в своїй віковій категорії. У фіналі турніру, який проходив у Сараєво, 13-річна спортсменка перемогла росіянку, повідомляють Патріоти України.
У вирішальному поєдинку наша 13-річна співвітчизниця, що змагається в категорії до 42 кг, здолала Анастасію Панєчкіну з Росії. Українку вже в такому юному віці називають вундеркіндом боксу, і цілком по праву, якщо судити за працездатністю, яку вона показує на тренуваннях та в поєдинках.
Після завершення поєдинку дівчина повернулася в ринг і станцювала гопак. Причому не скорочену версію, яку практикують борець греко-римського стилю Жан Беленюк і боксер Олександр Усик, а розширену.

Загалом наша команда здобула на першості Європи 23 медалі з 29 можливих. З них 7 золотих, 9 срібних і 7 бронзових нагород. В загальнокомандному заліку Україна посіла друге місце з 25 країн-учасниць.
Старий 28.08.2021, 11:23   #1190
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сем Джонс, менеджер непереможеного британського суперважковаговика Джо Джойса висловився про українця Олександра Усика, з яким міг боксувати його підопічний.

Джонс стверджує, що команда українця не хотіла вести переговори з ними і затягувала час.

«Пам'ятайте розмови про те, що Джо міг побитися з Усиком? Повірте мені, Усик і його команда робили все можливе, щоб уникнути цього бою. Вони розуміли, що покаже Джойс.

Нікого не потішить бій з Джо, але, на їх превеликий жаль, він посідає перше місце в рейтингу WBO, тому комусь доведеться з ним битися. З Джозефом Паркером вийшов би відмінний бій. Якщо з'явиться така можливість, ми миттєво нею скористаємося. Енді Руїс, Луїс Ортіс - ці поєдинки дійсно можуть відбутися. Джо хоче битися з будь-ким із них. Зараз ми хочемо робити для Джо великі бої. Я чітко дав зрозуміти, що ми бажаємо великих поєдинків, і це те, що ми отримаємо», - сказав Джонс.

Нагадаємо, що в липні Джойс переміг Карлоса Такама. Британець займає перше місце в рейтингу WBO.

Усик в наступному бою зустрінеться з Ентоні Джошуа. Поєдинок відбудеться 25 вересня в Лондоні.
Мініатюри долучень
orig_551398.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:02.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум