SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.09.2022, 14:39   #1091
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Зазвичай у вересні проводиться чемпіонат України з літнього біатлону. Попри оголошений в країні військовий стан через агресію росії, не став виключенням і цей рік - Міністерство молоді та спорту України та Федерація біатлону України знайшли можливість провести змагання.

Щоправда, організатори змушені були скоротити програму чемпіонату: замість звичних чотирьох змагальних днів, цього разу медалі буде розіграно лише в двох дисциплінах:

26 вересня - спринти (чоловіки, жінки)
27 вересня - гонки переслідування (чоловіки, жінки)

Планується, що в гонках чемпіонату братимуть участь представники основи збірної України.
Мініатюри долучень
orig_597043.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.09.2022, 12:12   #1092
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легендарна чеська біатлоністка Габріела Соукалова зникла в Альпах.

Дівчина минулої середи, 21 вересня, вирушила на прогулянку в гори і так і не повернулася того дня. У зв'язку з цим було організовано пошуки.

Наступного ранку, 22 вересня, Габріелу знайшли на висоті 2270 метрів. Дівчина заблукала в горах, а також у неї розрядився мобільний телефон. Проте вона встигла відправити своє місце розташування, що полегшило роботу рятувальникам.

Повідомляється, що Габріела не постраждала.

Соукалова завершила кар'єру у 2019 році у віці 30 років. Вона є дворазовою переможницею чемпіонату світу та триразовою призеркою ОІ. В 2021 році вона народила доньку.
Мініатюри долучень
orig_597312.jpg  
Старий 25.09.2022, 09:32   #1093
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Артем Прима відреагував на знайдені масові поховання в Ізюмі, який тривалий час перебував під окупацією.

«росія – терористична країна №1», - написав Прима.
Мініатюри долучень
orig_597102.jpg  
Старий 26.09.2022, 09:29   #1094
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чинний президент IBU Олле Далін одноголосно переобраний на цю посаду на наступний чотирирічний термін. Це сталось під час другого дня Конгресу організації, який вчора завершив свою роботу в Зальцбургу.

Посаду віце-президента IBU обійматиме Іржі Хамза (Чехія), в якості IBU Treasurer працюватиме Крістіан Шерер (Австрія), а членами Виконавчого комітету на період 2022-2026 стали Франц Штайнле (Німеччина), Тім Фарчнік (Словенія), Торе Бойгард (Норвегія), Фаб’єн Саге (Франція), Наталі Сантер (Бельгія), Катерина Дафовска (Болгарія)

Також до складу Виконкому увійде Голова Комітету атлетів Клер Іґан (США), з правом голосу. Інша відома біатлоністка Кайса Макаряйнен (Фінляндія) стане представником атлетів у Технічному комітеті IBU.

Наступний Конгрес IBU відбудеться восени 2024 року в сербському Бєлграді.

Раніше стало відомо, де пройде ЧС-2027 з біатлону.
Мініатюри долучень
orig_596598.jpg  
Старий 27.09.2022, 10:12   #1095
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Гаррі Гальме, колишній менеджер Кайси Макаряйнен, розповів, що фінська біатлоністка не одержала від національної федерації виграні призові.

«Призові Кайси залишилися у федерації, думаю, ці гроші пішли на оплату інших рахунків. Коли Кайса прийшла вимагати належне, у казні нічого не залишилося. Тому довелося звернутися до олімпійського комітету. Тим більше, що за час її кар’єри всі її прохання були відхилені.

Все завжди було надто дорого, до того ж керівники федерації ніколи не хотіли, ніколи не знали, як скористатися популярністю Кайси, щоб зробити біатлон відомим у країні та залучити спонсорів», - написав Гальме у своїй книзі.
Мініатюри долучень
orig_597602.jpg  
Старий 30.09.2022, 08:56   #1096
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про минулий літній чемпіонат України та підготовку до нього.

«Після літнього чемпіонату світу в німецькому Рупольдінгу ми зробили хороший збір в Обертілліаху в Австрії. Ми переїхали з повного завантаження на тренуваннях на чемпіонат України. Брали участь у цих змаганнях, щоб основа показала себе на рідній українській землі. Тут, у Сянках, хороша траса, профіль хороший. У перший день спринтів трохи завадила погода.

Але я дивлюся на це як на хороше тренування, можливість для спортсменів пробігти в хорошій конкуренції та порівняти їх із командою «Б». Щодо чоловіків, я дуже оптимістично дивлюся на цей сезон. Також важливо стріляти в хорошому пульсі та емоційному налаштуванні. Ці старти нам дуже допоможуть надалі продовжувати працювати, а також виконати роботу над помилками», - сказав Санітра.
Мініатюри долучень
orig_597973.jpg  
Старий 02.10.2022, 14:02   #1097
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Натуралізована Україною росіянка Ольга Абрамова, яку відрахували з нашої збірної через виїзд на малу батьківщину після початку повномасштабного військового вторгнення рф, створила новий інфопривід.

На сторінці Ольги Подчуфарової в Instagram Абрамова лайкнула пост колишньої подруги по команді про друга, який вирішив добровільно могилізуватися.

«Абсурдніше за зміст цього посту лише Ольга Абрамова, яка його лайкнула, будучи громадянкою України», - висловив подив один із користувачів.

Абрамова, мабуть, недовго думаючи, відповіла йому: «Мене захоплюють ті, хто йде добровольцем. А ви як, добровільно чи повістку чекаєте?»

Незабаром, коли реакція громадянки України завірусилася в інтернеті, Абрамова раптом заявила, що її могли неправильно зрозуміти.

«Народ, це був сарказм, не взяла слово захоплююсь у лапки. Свою позицію я не змінюю. Вважаю, що свідомо та добровільно йти на війну – це величезна помилка. Я не підтримую!» – написала Абрамова в сторіс Instagram.
Мініатюри долучень
orig_598237.jpg  
Старий 06.10.2022, 10:08   #1098
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Бронзова призерка чемпіонату світу 2013 року з біатлону Моніка Гойніш-Старенга оголосила, що бере паузу в спортивній кар'єрі на один рік.

«Після кількох років безперервного тренувального режиму я вирішила, що мені потрібна перерва. Хочу відпочити як фізично, так і морально, і немає кращого часу для такого відпочинку, ніж післяолімпійський рік.

Це зовсім не означає, що я йду з біатлону назавжди. Я, як і раніше, планую стартувати на Олімпійських іграх у 2026 році», – сказала Хойніш-Старенга.
Мініатюри долучень
orig_598539.jpg  
Старий 16.10.2022, 11:30   #1099
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відомий швейцарський екс-біатлоніст Сімон Халленбартер наклав на себе руки. Йому було 43 роки.

За інформацією швейцарських ЗМІ, Халленартер останнім часом відчував психологічні проблеми.

Халленбартер розпочинав кар'єру у лижних гонках, перейшов у біатлон у 2002 році. На Кубку світу з біатлону виступав у 2004 – 2014 роках. Взяв участь у трьох Олімпіадах (2006, 2010 та 2014 років) та восьми чемпіонатах світу.
Мініатюри долучень
orig_598922.jpg  
Старий 23.10.2022, 08:00   #1100
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністку збірної Швеції Корделію Мелен Олссон дискваліфіковано на два роки за допінг.

У березні 24-річна спортсменка здала позитивну допінг-пробу на чемпіонаті Швеції. У її пробі виявили тербуталін – препарат зі зняттям симптомів астми.

«Моя мета в біатлоні – виступати на національному рівні і отримувати задоволення. Я не знаю, як заборонений препарат потрапив в мій організм, це жахливо. У мене ніколи не було бажання вживати допінг, мені дуже шкода, що так сталося», - сказала Олссон.
Мініатюри долучень
orig_600533.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум