SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.10.2022, 11:32   #1321
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Учора, 15 жовтня, мали відбутися матчі 1-го кваліфікаційного раунду на турнірі серії АТР 250 у Неаполі (Італія).

Гравці відмовилися виходити на ігри через вкрай низьку якість кортів, які виявилися нерівними та м'якими, через що на них залишалися вм'ятини від ніг. Тенісисти заявили, що такі корти – рівень ф'ючерсів, а не АТР турнірів.

Організатори турніру підтвердили проблему з кортами, пославшись на неякісні матеріали, які використовувала компанія, яка займалася встановленням покриття. У зв'язку з цим матчі кваліфікації будуть перенесені в інший тенісний клуб Неаполя, а на ігрових кортах будуть проведені необхідні роботи з відновлення придатності майданчиків.

В основній сітці турніру в Неаполі заявлені гравці топ-30: Пабло Карреньо Буста, Маттео Берреттіні, Роберто Баутіста Агут та Лоренцо Музетті.
Мініатюри долучень
orig_599939.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.10.2022, 08:07   #1322
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У суботу, 22 жовтня, відбулися півфінальні матчі хардового турніру у приміщенні в Антверпені (Бельгія).

Чемпіон US Open 2022 Домінік Тім (Австрія, ATP 132) у напружених трьох сетах поступився Себастьяну Корді (США, ATP 36). Корда другий тиждень поспіль зіграє у фіналі. Минулої неділі американець поступився у матчі за титул у Хіхоні (ATP 250). Загалом для Корди це буде четвертий фінал на рівні Туру. У травні минулого року він став чемпіоном у Пармі (ATP 250).

В іншому півфіналі Фелікс Оже-Альяссім (Канада, ATP 10) на двох тай-брейках виграв у 36-річного Рішара Гаске (Франція, ATP 82). Минулого тижня канадець виграв титул на турнірі ATP 250 у Флоренції. Фелікс у 12-й раз вийшов у фінал (четвертий у сезоні) та спробує оформити третій одиночний трофей.

Корда та Оже-Альясім проведуть третю очну зустріч: минулого року канадський тенісист виграв у суперника на турнірі в Акапулько, а цього сезону представник США взяв реванш в Ешторілі.

ATP 250 Антверпен. Хард у приміщенні. 1/2 фіналу

Домінік Тім (Австрія) – Себастьян Корда (США) – 7:6 (7:4), 3:6, 6:7 (4:7)

Рішар Гаске (Франція) – Фелікс Оже-Альясім (Канада) [2] – 6:7 (2:7), 6:7 (3:7)
Мініатюри долучень
orig_600722.jpg  
Старий 29.10.2022, 14:50   #1323
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Надія Кіченок разом зі своєю напарницею Анна-Лєною Фрідзам (Німеччина) не змогли пробитися до фіналу парного розряду хардового турніру серії WTA 125 у Тампіко (Мексика).

Українсько-німецька пара у двох сетах поступилася тандему Тереза Міхалікова / Алділа Сутджіаді за 1 годину та 45 хвилин.

WTA 125 Тампіко. Хард. Пари. 1/2 фіналу

Тереза Міхалікова (Словаччина) / Алділа Сутджіаді (Індонезія) [1] – Людмила Кіченок (Україна) / Анна-Лєна Фрідзам (Німеччина) [4] – 6:3, 7:6 (7:5)
Мініатюри долучень
orig_601534.jpg  
Старий 02.11.2022, 15:44   #1324
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.624

Типово

У Сербії батько побив дочку-тенісистку на корті
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.11.2022, 07:49   #1325
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сьогодні Дар'я Снігур вийшла до чвертьфіналу хардового турніру ITF у французькому Нанті. У матчі другого кола українка у двох сетах обіграла росіянку Анастасію Тіхонову. Матч тривав лише 53 хвилини.

1/8 фіналу

Дар'я Снігур (Україна, 7) – Анастасія Тіхонова – 6:3, 6:3

Учора у першому раунді Снігур обіграла Хлое Ноель.
Мініатюри долучень
orig_602095.jpg  
Старий 10.11.2022, 08:29   #1326
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Катерина Байндл пробилася до чвертьфіналу ґрунтового турніру WTA 125 у Чилі.

У матчі другого кола українка обіграла четверту сіяну словенку Тамару Зіданшек.

Коліна. Друге коло
Катерина Байндл (Україна) – Тамара Зіданшек (Словенія) – 6:4, 4:6, 6:1

У чвертьфіналі Байндл зіграє з переможницею матчу Деспіна Папаміхаїл (Греція) - Вікторія Хіменес Касінцева (Андорра).

Позаминулого тижня Катерина дійшла до фіналу на 100-тисячнику ITF в Іспанії.
Мініатюри долучень
orig_603017.jpg  
Старий 11.11.2022, 08:32   #1327
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала майбутній матч Кубка Біллі Джин Кінг між збірними Японії та України:

«Стан здоров’я в мене нормальний, я трохи відпочила, набралася сил. Трошки складніше з адаптацією, коли різниця в часі декілька годин уперед, а не назад, але ми всі готові. Сподіваюсь, що моє здоров’я не підведе.

Ми не граємо вдома, збірна Японії – сильна команда, тож я не думаю, що це буде легка зустріч. Тому буде потрібно, щоб десь нам пощастило. Ми налаштовані серйозно, я вірю в себе, вірю в команду. В будь-якому випадку я хочу, щоб глядачі побачили найкращий теніс. Ми вже розібрали гру суперниць і готові до боротьби. В нас позитивна атмосфера в команді. Що дійсно помітно, так це, що в нас маленька делегація, а їх – чоловік 20. Відчувається це контраст, що вони в себе вдома. Раніше нам на тренуваннях доводилось якось домовлятись, щоб всі встигли підготуватись, а тут нас тільки троє й іноді навіть наш капітан стає пограти.

Ігрові умови тут дуже цікаві. Це великий стадіон, де був Олімпійський турнір. До освітлення треба трохи звикнути, воно дещо незвичне. Покриття дуже дорстке, дійсно схоже на асфальт, при таких ударах, як свічка, наприклад, після відскоку м’яч просто зупиняється. Треба було трохи звикнути. Я не розраховую на те, чи ці умови мені підходять краще, чи ні, налаштовуюсь на те, щоб показати максимум своїх можливостей. Тут дуже гарний корт, один із найгарніших на яких я грала. Коли такий гарний майданчик, то завжди хочеться, щоб було багато глядачів, щоб була чудова атмосфера.

Чи важко зараз продовжувати грати? Ми більше переживаємо за молоде покоління українських гравців в Україні, про їх майбутнє, ніж про нас психологічний стан. Я б хотіла їм допомогти, наскільки я зможу це зробити. Для мене це теж моя особиста місія».

Зазначимо, що сьогодні, 11 листопада, Марта відкриє протистояння Японії та України матчем проти Місакі Дої.
Мініатюри долучень
orig_603178.jpg  
Старий 19.11.2022, 10:40   #1328
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Катаріна Завацька не змогла вийти у фінал турніру ITF W60 у Токіо. У півфіналі українка поступилася першій ракетці турніру Ван Сіньюй із Китаю.

Катаріна програла перший сет 3:6 і поступалася 1:3 у другій партії, після чого вирішила відмовитися від продовження боротьби. По ходу поєдинку Завацька мала проблеми з плечем.

Токіо. Півфінал
Катаріна Завацька (Україна) – Ван Сіньюй (Китай) – 3:6, 1:3

Півфінал у Токіо став для Завацької першим на турнірах цієї категорії з 2019 року.
Мініатюри долучень
orig_604125.jpg  
Старий 20.11.2022, 11:58   #1329
yyyyyhhh
Moderator

Типово

19 листопада відбулися півфінальні матчі на Підсумковому турнірі ATP.

У першій зустрічі екслідер світового рейтингу Новак Джокович на двох тай-брейках переграв американця Тейлора Фрітца.

У другому матчі Каспер Рууд з Норвегії виявився сильнішим за Андрєя Рубльова.

Підсумковий турнір ATP. Півфінал

Новак Джокович (Сербія) – Тейлор Фрітц (США) – 7:6(5), 7:6(6)
Каспер Рууд (Норвегія) – Андрєй Рубльов – 6:2, 6:4
Мініатюри долучень
orig_604240.jpg  
Старий 29.11.2022, 09:46   #1330
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Польська тенісистка Іга Свьонтек розпочала 35-й тиждень на першому рядку світового рейтингу.

За цим показником вона випередила вже 14 експерших ракеток світу.

Наступними «цілями» стануть досягнення Амелі Моресмо (39 тижнів) та Вікторії Азаренко (51). Француженку Іга зможе випередити вже 2 січня, представницю рб – після турніру в Індіан-Веллсі.

Зазначимо, що Свьонтек на 6 тисяч очок випереджає Онс Жабер, що йде другою в рейтингу, і, ймовірно, пробуде в статусі першої ракетки світу ще як мінімум півроку.
Мініатюри долучень
orig_605379.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум