![]() |
|
|
#3863 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Приходить до геймера Сатана і каже:
- Я виконаю три твоїх бажання, але після цього підеш зі мною в пекло. Ну геймер погодився. Сатана питає перше бажання. - Хочу 200% життів. Диявол клацає пальцями. - Вуаля. Давай друге бажання. - Хочу повний арсенал зброї! - Тримай. Ну Давайте не тягни, загадуй третє! - В пекло мене швидше, в пекло !!! |
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Moderator
|
Мужик на "Запорі" в'їжджає ззаду в "Мерс".
"А-а, помирати так з музикою", - думає, вискакує з машини, хапає лом і давай мочити "Мерс" як попало. Двоє братків вистрибують з "Мерса" і тікають. Один іншому каже: - А прикинь, що було б, якби ми в нього в'їхали! |
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Moderator
|
- Мужик приходить в аптеку:
- Дайте мені якийсь спосіб, щоб, ну ви розумієте, коротше, щоб стояв бетонно. До мене сьогодні такі дві дівчини прийдуть... - Ось у нас є імпортне, новий засіб "затрахон", тільки що отримали. Бачите, ось написано - надзвичайно сильно стимулює лібідо і небувало підвищуєпотенцію. - От-от, то що треба. Беру. На наступний день приходить ледве живий: - Дайте якусь мазь від потертостей ... - А-а, це для ваших дівчат ... - Та ні, це для рук, дівчата не прийшли. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |