![]() |
|
|
#61 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
"Динамо" підписало Аруну - офіційно
20-річний опорний півзахисник "Монако" та збірної Нігерії Лукман Аруна перейшов у київське "Динамо" Інформацію про це "Спорт-Экспрессу в Украине" підтвердив президент клубу Ігор Суркіс. За його словами, термін угоди з гравцем, яку підпишуть завтра, становитиме 5 років. Нагадаємо, що в ході поглибленого медичного обстеження, проведеного в четвер у київській клініці "Борис" у гравця були виявлені незначні проблеми з серцевим м'язом. "Монако" стверджував, що ці особливості футболіста ніяк не впливають на його ігрові кондиції, але Суркіс, щоб бути в цьому до кінця впевненим, відправив Аруна у супроводі клубного лікаря Леоніда Миронова в одну з найавторитетніших європейських кардіологічних клінік в Італію для додаткових тестів. Сьогодні вдень італійські лікарі дали висновок, що Аруна може без ризику для здоров'я професійно грати в футбол. Пізно ввечері в суботу нігерійський хавбек прибуде до тренувального табору "Динамо" в Австрії, в неділю вранці надійде в розпорядження Юрія Сьоміна, а в другій половині того ж дня підпише контракт з київським клубом: для цього в Інсбрук відправляється особистий представник Ігоря Суркіса
|
|
|
#62 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Марцваладзе: "Мої голи вам сподобалися? Я намагався"
Нападник "Волги" Отар Марцваладзе після матчу 16-го туру прем'єр-ліги проти "Томі" (3:0), в якому він забив два голи, подякував уболівальників своєї команди, які приїхали її підтримати в Томськ. Форвард також зазначив, що на перерву команда йде з позитивним настроєм. "Радий, що зробив дубль. Але головне все-таки - це перемога команди. Мої голи вам сподобалися? Я старався. Дякуємо тим нижегородським уболівальникам, які, подолавши таку відстань, приїхали нас підтримати, тим, хто переживав за команду у екранів телевізорів. Приємно й те, що на перерву йдемо з позитивним настроєм ", - зауважив Марцваладзе.
|
|
|
#63 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.06.2011
Дописи: 44
|
Лавессі не тримає образи на Марадону
Нападаючий італійського Наполі Езекіель Лавессі не тримає зла на колишнього наставника збірної Аргентини Дієго Марадону за те, що він не взяв його на Чемпіонат світу в ПАР. "?. Який з Марадони тренер З моєї точки зору в цій ролі він виглядав зовсім непогано Свого часу він дуже допоміг, коли в мене були деякі особисті проблеми», - говорить футболіст в інтерв'ю La Nacion. "А те що він не включив мене в список 23-х на Чемпіонат світу, так за це я на нього не в образі". Відзначимо, що нинішній наставник збірної Аргентини Серхіо Батіста, на відміну від дона Дієго, все ж узяв Лавессі на Копа Америка, який стартує на початку липня. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Донецький «Шахтар» підписав контракт з 20-річним бразильським півзахисником Аланом Патріком. Угода розрахована на 5 років, а сума трансферу футболіста склала 4 мільйони євро. Саме стільки довелось викласти за хавбека "гірникам".
Новобранець «Шахтаря» народився в бразильському місті Катандува у 1991 році. Вихованець футбольного клубу «Сантос», у складі якого провів 39 матчів і забив 7 голів. Алан Патрік є гравцем збірної Бразилії U-20. Титули: Володар Кубка Лібертадорес (2011 р.), переможець чемпіонату Південної Америки серед молодіжних збірних U-20 (2011 р.), чемпіон штату Сан-Паулу (2010 і 2011 рр..), Володар Кубка Бразилії (2010 р.) Нагадаємо, що раніше цього літа "Шахтар" уже купив одного бразильця - нападника Дентіньо. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Передовик
Ukraine
|
Португальська "Брага" підписує футболіста "Динамо" Жерсона Маграо. Офіційноно про цей перехід буде обявлено в найближчий час, пише авторитетна газета A Bola.
З приходом Юрія Сьоміна в київський клуб Жерсон Маграо втратив місце в основі. Згодом був переведений в дубль , але й там 26-річний бразилець запам'ятався одними скандалами. Востаннє редагував karpinets2710: 27.06.2011 о 10:06. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
AS: Форлан відхилив пропозицію московського "Спартака"
![]() Керівництво та тренерський штаб мадридського "Атлетико" продовжують перебувати в невіданні щодо майбутнього нападника команди Дієго Форлана, повідомляє AS. Форвард сборной Уругваю вже відхилив пропозиції п'яти клубів: це московський "Спартак", турецькі "Галатасарай" і "Бешикташ", бразильський "Сан-Паулу" і "Аль-Васлуй" з ОАЕ. Футболіст має намір зайнятися цим питанням після завершення розіграшу Кубка Америки. Тим часом наставник столичної команди Грегоріо Мансано розраховує на нього в наступному сезоні.
|
|
|
|
#67 |
|
Передовик
Ukraine
|
Роббен може перейти в Інтер
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "Інтер" хоче об'єднати у своїх лавах лідерів збірної Голландії. До Веслі Снейдера може приєднатися Ар'єн Роббен. "Інтер" уже давно планує купити Роббена. За даними видання Tuttomercato, тепер трансфер голландця з Мюнхена до Мілана став дуже ймовірним. Сам Роббен уже заявив, що хоче покинути Бундеслігу, щоб виступати у Серії А. Однак у Роббена діє контракт із "Баварією" до 2014 року. Щоб викупити контракт Роббена "Інтеру" потрібно викласти 35 мільйонів євро. З 2009 року Роббен провів за "Баварію" 54 матчі і забив 36 голів. До цього голландець грав за Челсі і Реал |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Ташуєв: "Плануємо придбати п'ять - шість нових футболістів"
Головний тренер нальчикського "Спартака" Сергій Ташуєв розповів про трансферні пріоритети клубу. "Плануємо придбати п'ять - шість нових футболістів. Зміцнити не завадило б всі лінії, зберігши при цьому футболістів, які сьогодні визначають обличчя команди. У нас є люди, контракти яких закінчуються в кінці цього року. Залишити їх в Нальчику - одна з тих завдань, які ми хочемо вирішити цього літа ", - розповів Ташуєв.
|
|
|
#69 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Барса все-таки здійснить трансфер Фабрегаса?
![]() У Каталонії втомилися від тривалих переговорів щодо півзахисника лондонського Арсеналу. Барса все-таки здійснить трансфер Фабрегаса? У Каталонії втомилися від тривалих переговорів щодо півзахисника лондонського Арсеналу. Сеск Фабрегас, АР Каноніри відмовлялися приймати суми, які пропонувала Барселона за їх капітана, але тепер, ймовірно, керівництво синьо-гранатових прийняло рішення зробити ще один запит, збільшивши пропозицію. Очікується, що Барселона запропонує 35 мільйонів фунтів стерлінгів за іспанського півзахисника, які повинні влаштувати босів Арсеналу і змусити лондонців відповісти на трансфер згодою. Наставник канонірів Арсен Венгер вже пом'якшав з приводу можливого продажу Сеска, на відміну від минулого літа, коли француз зовсім відмовлявся навіть думати про продаж іспанця.
|
|
|
|
#70 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Реал оголосив про підписання Варана
Мадридський Реал на своєму офіційному сайті повідомив про підписання захисника французького Ланса Рафаеля Варана, але суму трансферу розголошувати не став. Сьогодні футболіст успішно пройшов медобстеження і підмахнув з вершковими контракт строком до 2017-го року. Також Варан вже встиг заявити, що він дуже щасливий виступати у футболці королівського клубу. Передбачається, що Реал відвалив за гравця приблизно 10 млн євро і, швидше за все, позбудеться Езекіеля Гарая, по якому вже є пропозиції. Ну і своє слово сказав Зінедін Зідан, порівнявши молодого захисника з Лораном Бланом.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |