![]() |
|
|
#411 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Максим Коваль - найперспективніший футболіст Європи
Перше місце в рейтингу 20 найбільш талановитих молодих футболістів, які виступають за європейські клуби, займає 18-річний голкіпер "Динамо" і збірної України Максим Коваль. Про такий результат опитування скаутів та менеджерів ФІФА повідомляє турецька Sabah. У списку фігурують і інші відомі гравці - наприклад, Лоренцо Ебесіліо з "Аякса", хорвати Анте Вукушіч і Сіме Врсалько, бухарестський динамівець Габріель Торже, пише terrikon.com
|
|
|
|
#412 |
|
Передовик
|
Воробей провів 500-й матч в кар'єрі, але хоче грати більше, ніж 10-15 хвилин
Форвард харківського "Металіста" Андрій Воробей досяг позначки у 500 зіграних ігор в в кар'єрі - цьому сприяли ігри в "Шахтарі", "Дніпрі", "Арсеналі" та збірній. Про враження від ювілею сам форвард розповів "Спорт-Экспрессу в Украине". "Навіть не уявляв, що наближаюся до ювілейного поєдинку. Про те, що зіграв 500-й матч, сказали друзі, які дивилися гру по телевізору. Після цього вже, звичайно, почалися дзвінки з поздоровленнями", - згадує він. "Три найбільш пам'ятних матчі? Запам'ятався дуже матч із "Закарпаттям" в Ужгороді, коли "Шахтар" вперше став чемпіоном України. Наступним назву поєдинок проти "Динамо" у фіналі Кубка України, який ми виграли 3:2. З єврокубкових матчів, напевно, найбільш запам'яталася гра проти "Славії" в кваліфікації Ліги Чемпіонів, коли я забив наприкінці зустрічі", - сказав нападник. За статистикою більше ігор за Воробея зіграли Олександр Шовковський, Олег Шелаєв та Владислав Ващук. Дізнавшись про це Андрій зазначив, що йому приємно бути в такій компанії, бо всі хлопці гідні. "Бажання грати ще величезне. Тим більше, зараз, коли в мене мало ігрового часу в "Металісті". Ще хочу пограти на хорошому рівні. Хотілося б виходити не 10-15 хвилин, а набагато більше", - зізнався бомбардир. "Досвідчені гравці, думаю, не завадять будь-якій команді. Але краще, звичайно, приносити користь на поле. В принципі, я можу зіграти на фланзі - це не проблема. Але моє місце все-таки в нападі. Там почуваю себе комфортніше", - вважає він. Щодо встановлення рекорду, то Воробей сказав, що не ставить перед собою завдання досягти певної цифри, а просто хоче зіграти якомога більше, принести користь клубу і досягти якогось серйозного результату.
|
|
|
|
#413 |
|
Передовик
|
Шахтар" зіграє з "Олімпіакосом" в День Незалежності
На 24 серпня заплановано наступний товариський матч донецького "Шахтаря". Про це повідомив головний тренер "гірників" Мірча Луческу. Спаринг відбудеться в Греції, а суперником стане чемпіон Греції - піррейскій "Олімпіакос". Відзначимо, що обидва учасники групового етапу Ліги чемпіонів зіграють напередодні жеребкування, і не виключено, що зможуть зустрітися в цьому році ще раз, але вже на більш високому рівні, пише terrikon.com.
|
|
|
|
#414 |
|
Передовик
|
"Блекберн" прийняв пропозицію "Дніпра" по трансферу Калініча
Англійський "Блекберн" прийняв пропозицію дніпропетровського "Дніпра" про трансфер 23-річного хорватського нападника в команду Хуанде Рамоса. Про це повідомив головний тренер "бродяг" Стів Кін, який підтвердив, що легіонер "Блекберна" продовжить свою кар'єру саме в "Дніпрі", повідомляє AFP. Нагадаємо, "Дніпро" готовий заплатити англійцям € 6 млн. Контракт з англійським клубом закінчується у футболіста тільки через два роки, тому без компенсації хорват покинути клуб не зможе. Відзначимо, що рівно стільки ж "Блекберн" заплатив хорватському "Хайдуку" в 2009 році, коли купував Калініча, пише championat.com.
|
|
|
|
#415 |
|
Передовик
|
Несенюк: "Журналіста штовхнув не охоронець "Динамо", а друг Нінковіча"
Журналіста каналу "Футбол" зачепив не охоронець стадіону, а друг футболіста Мілоша Нінковіча. Про це заявив керівник відділу зв'язків з громадськістю футбольного клубу "Динамо" Микола Несенюк. При цьому, за його словами, інцидент стався не в мікс-зоні, де журналісти мають записувати коментарі футболістів, а на автостоянці. "Ми провели внутрішнє розслідування, подивилися відео каналу "Футбол". Те, що показано на відео, сталося не в мікс-зоні, в якій, за регламентом Ліги чемпіонів, спілкуються журналісти з футболістами, а на автостоянці", - сказав він. "Тобто вони першими порушили регламент і побігли за футболістом Нінковічем на стоянку. Біля Нінковіча був чоловік. Ця людина не є працівником клубу, він є другом футболіста. Журналісти кажуть, що в нього на футболці була емблема "Динамо", але ця емблема на стадіоні у кожного другого", - зазначив Несенюк. Крім того, на думку представника "Динамо", журналіста не били, а лише зачепили. "Я кілька разів переглянув відео, але не побачив удар. Ця людина злегка зачепила його за спину. Якщо це називається побиттям, то журналісти, які ходять на суд над Тимошенко, повинні вже на інвалідність подавати", - підкреслив він. За його словами, зараз "Динамо" приймає заходи, щоб надалі уникнути присутності в недозволеному місці біля футболістів інших осіб, пише telekritika.ua.
|
|
|
|
#416 |
|
Передовик
|
Через кілька днів Чигринський повинен приступити до роботи в загальній групі
Захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський поступово відновлюється після травми. Про це повідомив прес-аташе футболіста Федір Фефелов. Через кілька днів Чигринський вже повинен приступити до роботи в загальній групі. Зрозуміло, перший час футболіст буде займатися в щадному режимі. Поки ж, Дмитро, під ретельним увагою лікарів займається за індивідуальною програмою, пише hotsport.com.ua.
|
|
|
|
#417 |
|
Передовик
|
Франсіско Арсе - новий тренер збірної Парагваю
Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА. Нагадаємо, що колишній керманич національної команди Херардо Мартіно 29 липня подав у відставку.
Востаннє редагував sacha: 29.07.2011 о 23:45. |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Спортинг підписує таланту з Франції
![]() Португальська Спортинг оголосив про підписання лівого захисника французького Гренобля Атіли Турана. 19-річний футболіст приєднався до лісабонці на правах вільного агента. Контракт Турана розрахований до 2016-го року, а сума відступних для всіх бажаючих придбати талановитого гравця складе 30 млн євро. "Досить того, що за Спортинг в різний час виступали такі гравці, як Луїш Фігу, Кріштіану Роналду. До того ж цю команду тренує досить непоганий тренер, який добився певного успіху з Брагою", - заявив француз під час своєї презентації.
|
|
|
#419 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
Серхіо Агуеро: "Манчестер Сіті" - команда майбутнього "
![]() Нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро продовжить кар'єру в "Манчестер Сіті". Аргентинський нападаючий Серхіо Агуеро, який підписав контракт з "Манчестер Сіті", дав своє перше інтерв'ю як гравець англійського клубу. З тих пір як у травні 23-річний нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро повідомив про своє рішення цього літа покинути "Атлетико", в запеклу боротьбу за футболіста вступили багато європейські гранди. Сам аргентинець, здавалося, все-таки хотів залишитися в Іспанії. Явним фаворитом у поєдинку за гравця вважали мадридський "Реал", однак "матрацників" аж ніяк не обрадувала перспектива відпустити одного зі своїх лідерів до табору принципового суперника. У липні стартував розіграш найголовнішого турніру Латинської Америки - Copa America, під час якого футболіст міг ще раз подумати, порадитися зі своїми товаришами по національній збірній і вирішити для себе, де ж він збирається продовжити кар'єру. І, схоже, захиснику Пабло Сабалета, який виступає за "Манчестер Сіті" з 2008 року, все-таки вдалося переконати Агуеро стати його одноклубником. "Я розмовляв з Сабалета, він обіцяв мені гарне майбутнє в" Сіті ", - сказав Кун у своєму першому офіційному інтерв'ю в якості" городянина ". - Він мені розповів про кожного з представників клубу, про те, як всі футболісти щасливі, граючи за цю команду, і тепер я з нетерпінням чекаю на зустріч з ними. Я попросив моїх агентів робити все можливе, щоб мій трансфер в "Манчестер Сіті" відбувся, тому що це дійсно дуже хороший клуб, та й я завжди хотів грати в англійській прем'єр-лізі ". Карлос Тевес, замінити якого і покликаний Агуеро, висловив бажання покинути клуб, щоб бути ближче до своєї сім'ї - дружині і двом дочкам, які залишилися в Аргентині, проте Серхіо вважає, що сам з аналогічними проблемами в Англії не зіткнеться. "Вони будуть жити зі мною, - сказав футболіст, маючи на увазі свою дружину Джанніні (дочка легендарного Дієго Марадони) і сина Бенхаміна. - До того ж до мене завжди будуть приходити мої друзі. Наприклад, в Англії також виступає мій приятель і товариш по аргентинської збірної Максі Родрігес. Я впевнений, що все буде добре, я буду грати і насолоджуватися життям ". Безумовно, на рішення Агуеро перейти в "Манчестер Сіті" також вплинули амбіції клубу, який в майбутньому сезоні має намір боротися з "Юнайтед" за чемпіонство. "Моїй відмінною рисою є те, що я борюся до смерті за кожен м'яч і залишаю на полі всі сили. Коли я щось роблю, зосереджений по максимуму, і не важливо, робота це з м'ячем або без м'яча, удар по воротах або просто пересування по полю. У кожній грі я викладаюся на всі сто ", - розповів Агуеро, який забив три голи в чотирьох зустрічах на невдалому для його команди домашньому Кубку Америки. "По правді кажучи, я не думаю, що в мене виникнуть проблеми з адаптацією в новому колективі, - додав Агуеро, сума трансферу якого, за деякими даними, склала близько 45 мільйонів євро і затьмарила попередній трансферний рекорд клубу, що належав бразильській футболістові Робінью (по неофіційною інформацією, за нього було заплачено більше 40 мільйонів євро). - Я буду намагатися виконувати всі поставлені переді мною завдання, буду працювати так, як він скаже. Природно, він вже знає, як буде використовувати мене в своїй ігровій схемі ". Агуеро, маючи за плечима великий досвід зустрічей його колишнього клубу "Атлетіко" з "Реалом", знає, що таке принциповий матч між командами з одного міста, тому він з нетерпінням чекає дербі з одвічним супротивником "Сіті" - "Манчестер Юнайтед". Перша сутичка між сусідами відбудеться вже 7 серпня на стадіоні "Уемблі" в рамках Суперкубка Англії, і Агуеро має всі шанси прийняти участь в цьому протистоянні. "Дербі - це те, чого кожен вболівальник чекає з особливим трепетом. Мені дуже подобається бути частиною таких подій. Але в той же час необхідно пам'ятати, що в таких матчах, матчах підвищеної відповідальності, кожен футболіст повинен бути максимально зосереджений на грі", - підкреслив аргентинець. Агуеро також зазначив, що контракт з "Сіті" він підписав, щоб боротися разом з командою за найбільші титули. "Я бачив, як" Манчестер Сіті "переміг у минулому сезоні в Кубку Англії. Я думаю, що ми команда майбутнього, яка щороку буде боротися за нагороди вищої гідності".
|
|
|
#420 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
УЄФА пом'якшив покарання Моурінью
Сьогодні ввечері в швейцарському Ньоні була розглянута апеляція головного тренера "Реала" Жозе Моурінью. Також пройшли слухання сторін з приводу дискваліфікації португальця, за підсумками яких було прийнято рішення змінити міру покарання. Тепер 48-річний фахівець пропустить три найближчих матчі Ліги чемпіонів замість чотирьох, а ще два - умовно (замість одного), повідомляє офіційний сайт УЄФА. У травні дисциплінарний комітет ухвалив дискваліфікувати Моурінью на п'ять матчів (останній - умовно), за звинувачення на адресу арбітрів та самої організації в прихованій допомоги "Барселоні" під час півфінальних матчів турніру. Також на тренера було накладено штраф у розмірі 50 тисяч євро, який залишився незмінним.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |