![]() |
|
|
#171 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
На відкритті НСК "Олімпійського" виступить Леді Гага і два цирки?
Організатори відкриття НСК "Олімпійський" повідомили, що офіційну церемонію можуть відвідати Леді Гага, Кеті Перрі, Шакіра, Ріанна, Гвен Стефані, Джей Ло або Пінк. Адміністратори шоу відкрили деякі секрети щодо того, яких же зірок зможуть побачити кияни та гості міста в день відкриття стадіону "Олімпійський", повідомляє 2012ua.net з посиланням на ictv.ua. "Леді Гага, Кеті Перрі, Шакіра, Ріанна, Гвен Стефані, Джей Ло або Пінк, хтось з цієї всесвітньовідомої сімки точно відвідає захід з концертом", - прокоментував один з менеджерів цього заходу. Гостей вечора чекають незабутні шоу-програми від 2-х найвідоміших цирків світу, повітряні гімнасти, каскадери, візуальне шоу, виступ українських артистів і багато іншого.
|
|
|
|
#172 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
На НСК «Олімпійський» розстелили газон (ФОТО)
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#173 |
|
Передовик
|
Хорошковський очолив Штаб з безпеки Євро-2012
Голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський очолив штаб забезпечення міжнародної взаємодії і координації заходів безпеки з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це йдеться в указі Президента Віктора Януковича, опублікованому в п'ятницю на офіційному сайті Глави держави. Згідно з указом, основним завданням штабу є забезпечення міжнародної взаємодії у сфері боротьби з тероризмом для запобігання, протидії та мінімізації наслідків терористичних проявів під час підготовки та проведення в Україні фіналу Євро-2012.
|
|
|
|
#174 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
«Ой, no, no ... Боже ...»
Київські служби таксі поки не готові обслуговувати іноземців Рівень володіння англійською мовою серед диспетчерів більшості столичних служб таксі недостатній для того, щоб безперешкодно обслуговувати іноземних гостей, які наступного року приїдуть до Києва на Євро-2012 Напередодні підготовки Києва до прийому фінальної гри Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 Фокус.ua дізнався, наскільки київські служби таксі готові обслуговувати іноземних гостей. Для цього редакція обдзвонила 15 столичних фірм, що займаються візництвом, і спробувала викликати машину на англійській мові. Найбільш приємне враження справило «Таксі Шансон». На початку розмови диспетчер ввічливо попросила говорити повільніше, але подальше спілкування протікало легко і без труднощів. Замовити машину тут для говорить по-англійськи іноземця не складе проблем. Непоганий рівень володіння англійською продемонстрували і в службі «Алло таксі». Правда, довелося диктувати назва вулиці, куди було потрібно подати машину, по буквах. Пізніше диспетчер вже російською пояснила, що іноді буває досить складно розібрати назви київських вулиць, вимовлені англійською мовою, через що в деяких випадках доводиться просити клієнта вимовити адресу по буквах. Крім цих двох служб, приблизно в половині випадків диспетчери столичних служб таксі демонструють рівень володіння англійською мовою достатній для того, щоб дізнатися у клієнта, куди він прямує і звідки, а також уточнити зручний для нього час і назвати суму, в яку обійдеться послуга. До таких служб належать «Народне таксі», «Kyiv City Taxi», «Експрес таксі», «Бізнес таксі» та «Еліт таксі». Однак і тут не обійшлося без невеличких курйозів. Наприклад, диспетчер «Народного таксі» час від часу намагалася задавати питання і уточнювати дані замовлення російською мовою. У той же час, диспетчери більшої половини служб, до яких додзвонилася редакція Фокус.ua, на жаль, не можуть прийняти замовлення на англійській мові. Так, в «ТОП-таксі» та «Блюз таксі» диспетчери, почувши іноземну мову, з переляку повісили трубку. У «Гепард таксі» та в «Євротаксі» чітко сказали по-російськи: «Я вас не розумію». Диспетчери «Пан таксі», «Панда таксі» та «Прем'єр таксі» сказали те ж саме, але по-англійськи. У «DeLuxe таксі» на фразу: «Hi! I'd like to order a cab »відреагували:« Ой, no, no ... Боже ... ». На даний момент досить складно судити про готовність київських служб таксі приймати замовлення від англомовних клієнтів. Проблеми у диспетчерів можуть викликати, наприклад, сильний акцент, невиразна мова або просто низький рівень знання англійської самими клієнтами. Можливо, до початку проведення фінальної гри Євро-2012 столичні візники і зроблять необхідні кроки для підвищення якості обслуговування іноземців, але на даний момент з цим можуть виникати проблеми як у самих служб таксі, так і у англомовних пасажирів.
|
|
|
|
#175 |
|
Передовик
|
На полі НСК "Олімпійський" розстелили 100% газону
У четвер, 15 вересня на полі НСК "Олімпійський" завершились роботи з влаштування газону. Майже 800 рулонів натурального трав'яного покриття площею 8395 м2 розстелили за усього 8 днів, повідомляє сайт НСК. Грати на новенькому газоні "Олімпійського" можна буде вже через 2 тижні. Цього часу буде цілком достатньо для його вкорінення. Нагадаємо, що натуральне рулонне трав'яне покриття для стадіону було привезене зі Словаччини. На його вирощування знадобилося більше 2 років. На час проведення на НСК "Олімпійський" концертів та інших культурно-розважальних заходів газон буде накриватись спеціальним покриттям з світлопрозорого дихаючого пластику, здатним зберегти трав'яний газон до 7 днів без порушення його життєдіяльності.
|
|
|
|
#176 |
|
Передовик
|
У Вроцлаві офіційно відкрили стадіон
В суботу, 17 вересня, у Вроцлаві було офіційно відкрито новий футбольний стадіон, який побудовано до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. З цієї нагоди на арені, яка прийме три матчі групового етапу континентальної першості, виступив зірковий та всесвітньо відомий співак Джордж Майкл. Вроцлавський концерт став частиною світового турне музиканта під назвою "Symphonica". Побачити на власні очі новенький стадіон та виступ Джорджа Майкла виявили бажання близько 30 тисяч глядачів. "Я дуже радий нарешті сказати: стадіон у Вроцлаві - відкрито! Цей стадіон - ваш, дорогі мешканці Вроцлава", - сказав під час урочистої промови мер приймаючого міста Рафал Дуткевич. Офіційне відкриття арени ознаменували постріли гармат. Двогодинний виступ Джоржа Майкла супроводжувався шоу феєрверків. Артист кілька разів був змушений повертатися на сцену і виконувати свої хіти на біс. "Це був фантастичний концерт! Фантастична атмосфера та яскраві емоції! Я захоплена й самим об'єктом", - поділилася враженнями в розмові з кореспондентом телеканалу TVN24 одна з мешканок Вроцлава. "Це булла грандіозна церемонія відкриття за участю світової зірки Джорджа Майкла. Я дуже задоволений і тішуся тим фактом, що в Польщі вже є три євростадіони", - цитує директора місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Польща" Адама Ольковича 2012ua.net.
|
|
|
|
#177 |
|
Передовик
|
Колесніков обіцяє феєричне відкриття стадіону у Львові
Відкриття Львівського євростадіону у суботу, 29 жовтня 2011 року, відбудеться в історичному дусі і буде феєричним. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков під час брифінгу в Києві. Не розкриваючи сюрпризів церемонії відкриття, він зазначив: "Відкриття арени у Львові буде феєричним. Воно пройде в історичному дусі, починаючи від Данила Галицького до сьогоднішнього дня". Нагадаємо, під час відкриття київського НСК "Олімпійський", яке відбудеться 8 жовтня, Борис Колесніков обіцяв двогодинне шоу з елементами повітряних гімнастичних трюків на великих висотах. Загалом у церемонії будуть брати участь 2100 артистів і волонтерів.
|
|
|
|
#178 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
На львівському стадіоні розпочали стелити газон
Фахівці планують повністю завершити роботу на поточному тижні На поле стадіону Євро-2012 почали стелити футбольне покриття. Натуральний, рулонний газон, площею 7992 м кв привезли зі Словаччини. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект). За словами директора з будівництва стадіону ДП «Західінфрапроект» Володимира Карпяк, фахівці планують повністю простелити газон на поточному тижні. Нагадаємо, подібне футбольне покриття вже влаштували на НСК «Олімпійський». Газон, який вирощували протягом двох років має скріплену кореневу систему, яка забезпечує виконання необхідних технічних вимог, що робить його цілком оптимальним для українського клімату.
|
|
|
|
#179 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
Новий фотозвіт із будівництва стадіону у м. Львові від 19.09.2011 року:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#180 |
|
Передовик
|
У вересні Платіні перевірить лише Україну
Найближчий інспекційний візит президента УЄФА Мішеля Платіні до приймаючих країн чемпіонату Європи з футболу 2012 року України і Польщі відбудеться у два етапи. Спочатку, 26-27 вересня, шеф європейського футболу відвідає Україну, а за два тижні потому - Польщу. Про це повідомляє британській портал World Football Insider. Водночас, як розповіли в прес-службі Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна", таке рішення УЄФА виглядає цілком логічним. З огляду на те, що 13 жовтня у Кракові пройде жеребкування раунду плей-офф за право зіграти у фінальній частині континентальної першості-2012, візит Мішеля Платіні до Польщі припаде на 11-13 жовтня. Під час інспекції країн-господарок Євро-2012 президент УЄФА огляне головні об'єкти інфраструктури. Крім того, передбачається зустріч Мішеля Платіні з відповідальними за підготовку до чемпіонату представниками урядів та місцевих органів влади, пише Інформаційний центр Україна-2012.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |