SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.11.2011, 21:42   #1331
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Лобановський та Луческу - у десятці найуспішніших тренерів в історії
За кількістю здобутих титулів Валерій Лобановський та Мірча Луческу є одними з найуспішніших тренерів в історії футболу.

Такого висновку дійшов оглядач сайту ESPN Soccernet Норман Хаббард, котрий провів дослідження, метою якого було визначити найбільш успішних тренерів в історії світового футболу.

Шорт-лист лідерів виглядає так (перша трійця вийшла суто шотландською):

Алекс Фергюсон - 47 трофеїв
Вілл Мейлі, Білл Страт - 30
Валерій Лобановський - 28
Джок Стейн - 26
Джованні Трапаттоні - 24
Вандерлей Люшембурго - 22
Мірча Луческу - 21
Старий 27.11.2011, 22:48   #1332
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Бразилія не пустить на чемпіонат світу хуліганів

Влада Бразилії зв'язалися з поліцією семи країн на предмет передачі даних про відомих футбольних хуліганів, які теоретично можуть відвідати мундіаль 2014 року. Про це повідомляє Folha. Потенційно небезпечні вболівальники, що проявили себе як хулігани, потраплять в спеціальну картотеку. Більшості з них не відкриють візу і не пустять до Бразилії, коли там буде проводитися чемпіонат світу.
Старий 28.11.2011, 15:33   #1333
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Динамо" переглядає форварда таранного типу Лассіну Траоре.

Новий спортивний директор київського "Динамо" Олексій Михайличенко був помічений в суботу на стадіоні клубу "Кубань" в Краснодарі. Він переглядав потенційне придбання команди Юрія Сьоміна в зимове міжсезоння - форварда "Кубані" та збірної Кот-д'Івуару Лассіну Траоре.

В останньому матчі російської прем'єр-ліги Траоре забив гол у ворота "Спартака", а загалом за сезон івуарієць забив 15 м'ячів у ворота суперників.

21-річний форвард таранного типу, зріст якого становить 203 см, має відмінну швидкість, відмінно грає на "другому поверсі", а також має високий рівень техніки.

До "Кубані" Траоре перейшов в 2011-му році з румунського клубу ЧФР "Клуж". Сума трансферу становила €3 млн.

Нагадаємо, що влітку "Динамо" вже придбало двох представників Африки - нігерійців Лукмана Аруну та Брауна Ідейє.
Старий 28.11.2011, 15:40   #1334
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Іменем Касільяса назвали вулицю в Іспанії

В рідному місті Ікера Касільяса - голкіпера мадридського Реала та збірної Іспанії одну з вулиць назвали на його честь. Мер міста Мостолес проведе сьогодні урочисте відкриття нового імені авеню.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.11.2011, 19:36   #1335
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Поєдинок 5-го туру Ліги Європи "Динамо" - "Сток Сіті" буде обслуговувати арбітр з Німеччини Флоріан Майер.

Київське "Динамо" повинно бути досить призначенням Флоріана Майєра з Німеччини головним арбітром зустрічі Ліги Європи з англійським "Сток Сіті", яка відбудеться у четвер, 1 грудня. Принаймні, останні два поєдинки за участю киян, на яких працював Майер, завершувалися перемогою "біло-синіх".

У сезоні 2008/2009 "Динамо" обіграло "Фенербахче" - 2:0, а в сезоні 2010/2011 кияни виявилися сильнішими за "Манчестер Сіті". Правда, обидва ці поєдинку "Динамо" провело на своєму полі.

Стали відомі також бригади арбітрів, які обслуговуватимуть ще два матчі за участю українських команд у Лізі Європи. Гру "Металіста" з "Аустрією" розсудить бригада арбітрів на чолі з румуном Крістіаном Балажем.

У 2009 році цей арбітр судив матч в Генуї, в якому "Сампдорія" програла "Металісту" з рахунком 0:1.

Матч "Ворскла" - "Копенгагеном" »обслужить білоруська бригада арбітрів на чолі з Олексієм Кульбаковим.

"Металіст" і "Ворскла" зіграють свої матчі 30 листопада, а "Динамо" - 1 грудня.
Старий 28.11.2011, 21:00   #1336
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Лукас Подольські потрапив в аварію

Капітан "Кельна" Лукас Подольські потрапив в аварію, коли їхав на тренування команди, інформує AP. Автомобіль нападника зіткнувся з іншою машиною, в якій перебували три людини.

У підсумку всі троє були доставлені в лікарню. Сам футболіст не постраждав.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.11.2011, 21:40   #1337
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

За посаду президента Прем'єр-ліги будуть боротися два кандидати
На вибори президента Прем'єр-ліги, які відбудуться 9 грудня, зареєстровано два кандидати, котрі були висунуті клубами Прем'єр-ліги.

Про це повідомляє джерело "Чемпіона" у "Карпатах".

Від "Іллічівця" висунутий нинішній президент Прем'єр-ліги Віталій Данілов.

Львівські "Карпати" делегували в.о президента запорізького "Металурга" Андрія Курганського
Старий 29.11.2011, 14:36   #1338
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

На виборах нового президента Прем'єр-ліги два кандидати.

Дирекція Прем'єр-ліги зареєструвала всього двох кандидатів у президенти української Прем'єр-ліги.

Футбольний клуб "Іллічівець" висунув чинного главу структури - Віталія Денисова. До останнього вважалося, що альтернативи пану Данилову не буде, однак від "Карпат" надійшла заявка на ім'я Андрія Курганського, який являється в.о. президента запорізького "Металурга".

Зазначимо, що планували висунути свої кандидатури Мілетій Бальчос та Юрій Кіндзерський, але в останній момент відмовилися від боротьби.

Звітно-виборні Загальні збори учасників Прем'єр-ліги, на яких прозвучить звіт про діяльність чинного президента УПЛ Віталія Данилова і відбудеться обрання керівника організації на наступні два роки, призначено на 9 грудня 2011 року.
Старий 29.11.2011, 19:13   #1339
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Тренер збірної Хорватії - новий наставник Дніпра?

Як стало відомо Дніпропетровськ відвідає головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч. Офіційний привід - зустріч зі «збірниками». Як відомо, кольори дніпропетровської команди захищають відразу двоє виконавців, які регулярно залучаються під прапори національної збірної Хорватії - це нападник Нікола Калініч, який в останньому турі ПЛ відзначився дублем у ворота луцької «Волині», і лівий півзахисник Іван Стрініч.

Однак, за наявною інформацією джерела, візит буде мати і ще одну мету - неофіційну. Славен Біліч зустрінеться з керівництвом «Дніпра» стосовно місця головного тренера дніпропетровського клубу. Цілком можливо, що контракт буде підписаний вже взимку, але за умови, що хорватський фахівець зможе поєднувати відразу дві посади. Нагадаємо, збірна Хорватії, завоювала право виступати на чемпіонаті Європи-2012. У стикових матчах «картаті» буквально розтрощили збірну Туреччини, обігравши її на виїзді з непристойним рахунком 3:0.

Славен Білич: "Я хотів би бути клубним тренером. Тренувати збірну своєї країни - величезна честь і відповідальність і, напевно, найвище досягнення в моїй тренерській кар'єрі. Але, незважаючи на це, я хотів би тренувати клубну команду. Працюючи в клубі, у тренера набагато більше можливостей для реалізації своїх ідей і напрацювань, більш тісний контакт з гравцями. Підготовка до матчів займає більше часу, а найголовніше, що самих матчів є більше".
Старий 29.11.2011, 19:14   #1340
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Тренер "Динамо" розповів про сильні сторони найближчого суперника киян.

Один з помічників головного тренера київського "Динамо" Сергій Ребров, який побував на останній грі "Сток Сіті" з "Блекберном" в чемпіонаті Англії дав коротку характеристику найближчого суперника української команди.

"Протягом багатьох років "Сток" є атлетичним і збалансованим у всіх лініях колективом. За ці місяці змінилося становище "Сток Сіті" у турнірній таблиці, але в грі явних змін я не побачив.

Суперник "Динамо" робить ставку на стандарти, верхові передачі, аути, кутові. До їх розіграшу "Сток" ставиться дуже серйозно. Зрозуміло, що відпрацьовує на тренуваннях ці компоненти гри. Що ще можу сказати: команда багато забиває зі стандартів, але в цілому нічого нового не показує", - зазначив Ребров.

Також екс-нападник відзначив, що не вірить у те, що "Сток Сіті" буде грати на нічию, яка влаштує господарів.

"Англійці споконвіку не грають від захисту. Незважаючи на те, що нічийний результат цілком влаштує суперника, думаю, "Сіті" не буде відсиджуватися в обороні - це не та команда. Мені здається, "Сток" не здатний обороняться всю гру, така тактика не для англійських клубів", - повідомив наставник.

Також Ребров розповів, з чим пов'язане рішення "Динамо" приїхати на гру за два дні до матчу.

"Вирішили не ризикувати, адже на середу планується невеликий страйк, і цілком імовірно, що в середу ми приїхати на матч не змогли б", - розповів Ребров.

Нагадаємо, "Динамо" вирушило до Англії у вівторок. Юрій Сьомін з собою взяв 20 футболістів.

Матч "Сток Сіті" - "Динамо" розпочнеться 1 грудня в 22:05. На цей поєдинок кияни отримали фартового арбітра.

У першій зустрічі, яка відбулася в Києві і відкривала Лігу Європи для українців, "Динамо" на останніх секундах вирвала нічию.

Головний тренер господарів Тоні Пьюліс порівняв майбутню гру з кубковим матчем.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:50.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум