SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.01.2012, 14:19   #1531
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Італійські ЗМІ: Шевченко може знову повернутися у "Мілан"
Андрій Шевченко після Євро-2012 може втретє повернутися до "Мілану".

Про це стверджує Італійське інтернет-видання europeo2012.it, присвячене чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі.

Головною причиною такого рішення футболіста називається бажання спробувати востаннє виграти Лігу Чемпіонів, фінал якої у 2013 році відбудеться на "Вемблі".

"Мілан", начебто, готовий з радістю прийняти легендарного форварда, пише 2012ua.net
Старий 15.01.2012, 17:09   #1532
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Барселоні теж потрібен Халк

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, каталонська Барселона включилася в боротьбу за нападаючого Порту.
Нагадаємо, що раніше інтерес до Халку приписували до Челсі, ПСЖ і Інтеру, а тепер ось і до синьо-гранатовим. Більше того, у Барсі бразильця нібито хоче бачити сам Пеп Гвардіола, який, до слова, поки так і не продовжив контракт з клубом.

Передбачається, що якщо іспанський фахівець не змінить місце роботи, то влітку слід очікувати чергове гучне підписання.
Старий 15.01.2012, 21:45   #1533
sacha
Передовик

Типово

ФІФА анулює результат матчу Естонія-БолгаріяОскільки арбітри товариського матчу Болгарія - Естонія визнані винними в пасивній корупції та незаконному впливі на результати гри, матч не буде враховуватися в офіційній статистиці.

Про це рішення ФІФА вже повідомила Естонському футбольному союзу.

Рішення ФІФА означає, що два голи, забиті півзахисником естонської збірної Костянтином Васильєвим з пенальті, анульовані. Матч відбувся 9 лютого 2011 року
Старий 16.01.2012, 10:57   #1534
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Евертон" прогляне американського форварда

"Евертон" запросив на перегляд 30-річного американського нападаючого Едсона Баддла.

Відсутність фінансів для придбання гравців змушує головного тренера "ірисок" Девіда Мойеса шукати інші варіанти зміцнення складу. З цією метою на "Гудісон Парк" був запрошений Баддл. Вже рік Баддл виступає за аутсайдера другої Бундесліги "Інгольштадт". За цей час він забив 9 голів. Втім клуб з Німеччини не став забороняти своєму гравцеві поїздку на перегляд в "Евертон". Перегляд Баддла в "Евертоні" триватиме до кінця тижня. Зараз за "ірисок" виступають співвітчизники Едсона: голкіпер Тім Ховард і нападаючий Лендон Донован.
Старий 16.01.2012, 11:30   #1535
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Гвардіола: Ми опротестуємо жовту картку Іньєсти

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола заявив, що його команда не згідна з рішенням арбітра, який показав Андресу Іньєсті жовту картку за симуляцію в штрафному майданчику "Бетіса".

"Рефері не бачив цей епізод, тому не міг призначити пенальті, проте ми маємо намір опротестувати жовту картку Іньєсти", - сказав наставник.

Нагадаємо, що спірний епізод трапився ще в той час, коли рахунок у поєдинку був 2:2.
Старий 16.01.2012, 11:59   #1536
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Анелька: ця пригода підійшла до кінця

Французький нападник Ніколя Анелька, який підписав контракт із китайським клубом "Шанхай Шеньхуа", подякував за підтримку уболівальникам, гравцям і співробітникам "Челсі", в якому 32-річний форвард виступав протягом чотирьох років.

"Я хочу подякувати всім вам за підтримку, яка мені надавалася. Я провів чотири прекрасних року у великому клубі. Я працював із відмінними гравцями, які стали мені друзями.

Але ця пригода підійшла до кінця ... Напередодні мого 33-річчя я прийняв новий виклик. Я починаю нове життя в іншому світі.

Велике спасибі уболівальникам "Челсі", гравцям і всім тим, хто працював на благо клубу. До зустрічі найближчим часом", - йдеться в заяві, розміщеній на офіційному сайті форварда.
Старий 16.01.2012, 14:54   #1537
sacha
Передовик

Типово

Шевченко: "Приємно, що говорять про мій перехід в "Мілан"
Нападнику київського "Динамо" Андрію Шевченку приємно, що італійські журналісти говорять про його перехід в "Мілан".

Проте, гравець відмовляється коментувати цю інформацію.

"Мені приємно, що медіа так добре говорять... Я не буду нічого коментувати. Нехай говорять. Це ж приємно, правильно?", - сказав він.

На питання, чи все ж такий варіант розвитку подій можливий, Шевченко відповів: "Я ще раз повторю - я нічого не буду говорити", - цитує гравця sport-express.ua
Старий 17.01.2012, 10:21   #1538
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Анрі посварився з уболівальником "Арсеналу" після матчу з "Суонсі"

Легенда "Арсеналу", французький форвард Тьєрі Анрі був втягнутий в конфлікт з уболівальниками "канонірів" після поразки в гостьовому матчі від "Суонсі". Після матчу гравці "Арсеналу" пішли до гостьової трибуни подякувати уболівальникам за підтримку, проте один з фанатів занадто явно висловлював своє незадоволення грою улюбленців. Тоді Анрі жестами став викликати хлопця на поле для розмови. Француза заспокоїли партнери по команді.

Представник "Арсеналу" заявив, що Анрі хотів показати, що незалежно від результату матчу, фанати повинні підтримувати свою команду.
Старий 17.01.2012, 11:38   #1539
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Рамос вже скучив за Луческу

Наставник "Дніпра" Хуанде Рамос побажав якнайшвидшого одужання головному тренеру "Шахтаря" Мірчі Луческу.

"Непростий, але цікавийе початок другої частини сезону нас очікує. Зіграємо з командами, які претендують на титул.

Всі ми знаємо, що сталося під час канікул з містером Луческу, з цим прекрасним професіоналом. Бажаю йому якнайшвидшого одужання, щоб він повернувся до керівництва командою. Особисто мені було б дуже приємно побачити його в день нашого матчу на лаві "Шахтаря", зустрітися з ним", - цитує Рамоса офіційний сайт "Дніпра".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.01.2012, 14:10   #1540
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Марадона госпіталізований в Дубаї

Легендарний аргентинець Дієго Марадона, який в даний час тренує команду з ОАЕ "Аль-Васлуй", госпіталізований в Дубаї у зв'язку з ниркокам'яною хворобою.

Це найбільш часте з урологічних захворювань, що виявляється відкладенням каменів у нирках. Найближчим часом 51-річному Марадоні повинна бути зроблена операція.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:33.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум