SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.02.2012, 00:05   #1601
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Експерт ФІФА: В Єгипті все було сплановане

Експерт ФІФА Вальтер Гагг зазначив, що стадіон в Порт-Саїді, де вчора вболівальники місцевого «Аль-Масрі» влаштували масові заворушення, що призвели до загибелі 74 осіб, відповідає всім вимогам з безпеки.

Гагг сам інспектував арену, яка приймала матчі Кубка Африки-2006 та молодіжного чемпіонату світу-2009.

Експерт вважає, що все що відбулося на полі були заздалегідь спланованою акцією, а в такій ситуації органи правопорядку вже не могли запобігти загибелі людей, повідомляє АР.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.02.2012, 11:42   #1602
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Динамо" втратило Вукоєвича, Гусєва і Шевченко

На вчораішньому тренуванні тренерський штаб, крім Михалика та Калитвинцева, не дорахувався ще кількох футболістів.

Огнен Вукоєвич відправився у рідну Хорватію, де проходить відновні процедури на гомілкостопі. Завтра тренерський штаб чекає повернення півзахисника в розташування команди.

Не брав участі в тренувальних заняттях Андрій Шевченко. Після вчорашнього дня нападник відчув біль в передній поверхні стегна. Проведене в місцевій клініці МРТ показало дісторзію (розтягнення) м'язових волокон передньої поверхні стегна. До тренувань Шевченко зможе приступити не раніше ніж через тиждень.

Біль в попереку не дозволила тренуватися сьогодні і Олегу Гусєву. Щоб не ризикувати здоров'ям півзахисника, тренерський штаб рекомендував йому утриматися сьогодні від участі у тренуваннях.
Старий 03.02.2012, 13:27   #1603
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

В Террі забрали капітанську пов'язку в збірній

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
31-річний захисник "Челсі" Джон Террі буде позбавлений капітанської пов'язки в збірній Англії.

Террі повинен продовжувати грати у складі команди, вважають в асоціації футболістів Англії, однак він повинен бути відсторонений від капітанства, поки не закінчиться судовий розгляд.

Террі звинувачується в расистських образах на адресу гравця "Куїнз Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда, хоча сам Джон заперечує звинувачення в расизмі. Захисник "Челсі" повинен постати перед судом 9 липня.
Старий 03.02.2012, 19:09   #1604
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Визначено дати проведення перенесених матчів серії A

В Італії визначили дати проведення ще чотирьох перенесених через негоду матчів 21-го туру Серії A.

Нагадаємо, через рясні снігопади та сильний мороз кілька ігор, запланованих на середину цього тижня, не відбулися.

Таким чином, матчі "Аталанта" - "Дженоа" і "Парма" - "Ювентус" відбудуться 15 лютого, 21 лютого зустрінуться "Болонья" з "Фіорентиною", матч "Сієна" - "Катанія" пройде 22 лютого.

Матч 22-го туру італійської серії A між "Ромою" і "Інтером", відкладений через негоду, все ж відбудеться цього вік-енду. Зустріч, яка була спочатку запланована на суботу, 4 лютого, відбудеться 5 лютого.
Старий 03.02.2012, 22:13   #1605
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Чемпіонат Німеччини. 20 тур. "Нюрнберг" приймає "Боруссію" Д

Чемпіонат Німеччини

20 тур

3 лютого Нюрнберг 0:0 (перший тайм) Боруссія Д

Початок о 21:30

4 лютого Герта -:- Ганновер-96

Початок о 16:30 Шальке-04 -:- Майнц

Початок о 16:30 Байєр -:- Штутгарт

Початок о 16:30 Хоффенхайм -:- Аугсбург

Початок о 16:30 Вольфсбург -:- Боруссія М

Початок о 16:30 Гамбург -:- Баварія

Початок о 19:30

5 лютого Фрайбург -:- Вердер

Початок о 16:30 Кайзерслаутерн -:- Кельн

Початок о 18:30
Старий 03.02.2012, 22:14   #1606
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Marbella Cup. "Динамо" стартувало з перемоги

"Динамо" обіграло на зборах в Іспанії в рамках кубка Марбельї самарські "Крилья Совєтов".

Таким чином, київський клуб вийшов у півфінал турніру.

Marbella Cup

3 лютого

"Крилья Совєтов" - "Динамо" (Київ) - 0:2 (0:0)

Голи: 0:1 - Ідейе (49), 0:2 - Мілевський (85)

"Динамо": Шовковський, Данило Сілва (Алмейда, 24), Бетао, Попов, Алієв (Корреа, 68), Ярмоленко (Лухтанов, 87), Ідейе (Ескобар, 81), Мехмед (Нінковіч, 60), Хачеріді (Рибалка, 46), Гармаш (Аруна, 25), Дуду (Мілевський, 46)
Старий 03.02.2012, 22:23   #1607
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Фердинанд: не хочу бути капітаном збірної Англії

Захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд повідомив, що не хоче знову ставати капітаном збірної Англії.

Нагадаємо, 3 лютого капітанської пов'язки в національній команді був офіційно позбавлений захисник "Челсі" Джон Террі.

Крім Фердинанда в наступники Террі пророкують Стівена Джеррарда, Джо Харта і Ешлі Коула. 33-річний Фердинанд став капітаном в 2010 році, але згодом головний тренер "трьох левів" Фабіо Капелло повернув пов'язку Террі.

"Я не хочу бути капітаном збірної Англії після останніх подій. Я хочу тільки зосередитися на грі за "Манчестер Юнайтед". Якщо мене включать до складу національної команди, я буду щасливий", - написав Фердинанд у своєму "твіттері".
Старий 04.02.2012, 13:17   #1608
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Шахтар" проекзаменує ЦСКА перед матчем з "Реалом"

Столичний ЦСКА визначився зі спаринг-партнером, який проекзаменує команду Лєоніда Слуцкого перед першим матчем плей-офф Ліги чемпіонів проти мадридського "​​Реала".

Ним став останній володар Кубка УЄФА, чемпіон України донецький "Шахтар".

Гра відбудеться 16 лютого у турецькій Анталії. В даний час організатори матчу ведуть переговори про його трансляцію на території Росії, пише sovsport.ru.
Старий 04.02.2012, 13:46   #1609
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Роман Лазарович підписав контракт з Динамо Київ

Ряди молодіжної команди київського Динамо поповнив 17-річний атакуючий півзахисник

Футболіст вперше зацікавив динамівських тренерів ще восени минулого року, коли в складі збірної хлопців 1995 р.н. добре проявив себе в товариському матчі з динамівськими резервістами. Після цього отримав запрошення на перегляд. Роман двічі приїжджав до Києва лише на час, тепер же залишиться в столиці надовго.

Вперше вболівальники побачили футболіста в стартовому матчі Меморіалу Макарова проти «Єдності» з Плисок. Тоді підопічні Олександра Хацкевича поступилися 0:1, а Лазарович провів на полі весь перший тайм. «Моя улюблена позиція в центрі поля, під нападаючими. Але в разі необхідності можу зіграти як крайнього півзахисника, так і форварда».

У складі юнацької збірної України Роман взяв участь в міжнародному турнірі на призи Білоруської федерації футболу. Збірна Україна (U-17) під керівництвом Олександра Петракова здобула чотири перемоги, а Лазарович взяв участь у всіх матчах, відзначився забитим м'ячем і трьома гольовими передачами. По поверненню до Києва з ним був підписаний контракт.
Старий 04.02.2012, 14:54   #1610
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Тотті: Ми потребуємо підтримки уболівальників

Капітан "Роми" Франческо Тотті сподівається, що шанувальники римського клубу не залишать команду у важкий момент.

Нагадаємо, що римляни після гарного початку 2012 року не можуть перемогти вже в двох іграх Серії А поспіль.

"Я прошу фанатів не кидати нашу команду, тому що ми завжди маємо потребу в їхній допомозі і підтримці. Особливо сильно вболівальники нам допомагають в непрості періоди, подібні нинішньому. Ми постійно намагаємося відплатити фанатам своєю грою на полі", - сказав Тотті.
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:45.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум