SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.02.2012, 19:14   #31
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Моурінью: Шахін перейшов в "Реал" не на п'ять місяців, а на п'ять років

Наставник мадридського "​​Реала" Жозе Моурінью заявив, що у півзахисника команди Нурі Шахіна ще буде час проявити себе в команді, передають іспанські ЗМІ.

Нагадаємо, під час передсезонних зборів "вершкових" турецький футболіст отримав травму коліна і надовго вибув з ладу. Але в даний момент висловлюються невдоволення тим, що португальський фахівець не надає спортсмену можливість ігрової практики.

"Шахін перейшов в "Реал" не на п'ять місяців, а на п'ять років. І в нього ще буде час довести, що "Реал" не даремно пов'язував з ним надії. Крім того, ми придбали його за дуже вигідною ціною", - заявив Моурінью.
Старий 03.02.2012, 19:15   #32
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Реал готовий продати Челсі Іґуаїна заради Агуеро

Реал Мадрид має намір придбати Серхіо Агуеро з Манчестер Сіті цього літа. Для цього клуб готовий пожертвувати Ґонсало Іґуаїном і продати його Челсі.

Не зважаючи на те, що Іґуаїн забив у цьому сезоні 17 голів, Перес віддає перевагу Агуеро, який став сенсаційним відкриттям Манчіні і забив за 28 виступів 18 голів.

Доля Агуеро та Ігуаїна вирішиться цього літа, яке може бути періодом серйозних змін в Реалі. За інформацією різноманітних джерел цього літа Моурінью може покинути пост головного тренера, незалежно від результатів його команди в чемпіонаті. Також невідомо як складеться ситуація з Роналду, який зараз переживає ненайкращі часи у відношеннях з фанатами клубу.
Старий 03.02.2012, 23:46   #33
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Кака: у мене були проблеми з психікою

Півзахисник мадридського "Реалу" Кака розповів про свої переживання в ті моменти, коли він через травми не міг виходити на поле у складі своєї команди, передають іспанські ЗМІ.

Нагадаємо, після переходу до "Королівського клубу" у бразильського футболіста були проблеми з коліном і пубальгія.

"Я працював і працював, але не міг подолати біль. Це були важкі моменти, і всі говорили, що я готуюся до чемпіонату світу. Є моменти, коли тобі ніхто не вірить, що б ти не робив. Я часто прокидався вранці без сил і відповідного настрою. Коли ти опиняєшся поза грою, відчуваєш безсилля, тому що не можеш зробити нічого. Я постійно задавався питанням про те, чи зможу повернутися. Це були не тільки фізичні, але й психологічні травми", - сказав Кака.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 04.02.2012, 12:13   #34
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Челсі давав 40 млн, а Реал відмовив

"Челсі" пропонував 40 мільйонів фунтів цієї зими за форварда "Реала" Гонсало Ігуаїна, проте отримав відмову, повідомила сьогодні "Марка".

Розчаровані Фернандо Торресом керівники “Челсі” намагалися підсилити лінію атаки аргентинцем, але іспанці категорично відмовилися його продавати незважаючи на те, що у Моурінью Ігуаїн частіше залишається на лавці. Але при цьому Гонсало забиває досить регулярно - 17 м'ячів у всіх змаганнях, тому від такого бомбардира було б гріхом відмовитися.

В Іспанії очікують, що влітку Роман Абрамович зробить ще одну спробу придбати Ігуаїна, але у "Реала" поки немає ким замінити аргентинця. Тому все залежить від того, яку суму запропонує російський мільярдер і чи купить когось “королівський клуб”.
Старий 04.02.2012, 14:53   #35
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Хетафе – Реал. Прев’ю матчу

Майже мадридське дербі - так називають протистояння "Хетафе" і "Реала" іспанські журналісти та експерти.

Принциповість в ньому, безумовно, є, але назвати його класичним дербі, не вийде. "Сині" представляють передмістя Мадрида, "вершкові" саме втілення столиці, але от футбольне життя цих клубів і їх гравців дещо відрізняється від життя реального.

Вся справа в тому, що зазвичай всі з провінції прагнуть до столиці і кращі або щасливіші туди потрапляють. Щось подібне є і тут, тільки в Мадрид потрапляють одиниці, тоді як з самого Мадрида в передмістя відправляються все нові і нові обличчя.

Принципового настрою на свого скромного сусіда у "Реала" бути не повинно, "вершкових" мотивує інше. Перше місце і бажання зберегти його до кінця поточного сезону, завоювавши нарешті золоті медалі - ось те, що рухає команду Жозе Моурінью.

Після вильоту з Копа дель Рей, де "Барселона", як і в нещодавньому матчі у Прімері, виявилася сильнішою, але вже за сумою двох зустрічей, у мадридців одним турніром стало менше.

З одного боку це мінус, бо завдання перед собою "галактікос" ставлять максимальні, бажаючи перемогти в кожному турнірі, в якому беруть участь, та й виліт від головного ворога - це болючий удар. З іншого, календар "Реала" вже не буде настільки щільним і складним, як приміром у "блаугранас", що дасть Жозе Моурінью більше часу на підготовку своїх підопічних до кожної окремо взятої гри.
Старий 05.02.2012, 11:05   #36
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Реал мінімально перемагає Хетафе

Мадридці не залишили шансу Барселоні скоротити відставання у турнірній таблиці, перемігши на виїзді Хетафе.

Матч розпочався з атак Реала. І вже на 18 хвилині королі повели в рахунку. Езіл навісив з кутового в центр штрафної, де вище всіх вистрибнув Серхіо Рамос, вдало підставив голову і переправив м'яч в дальню дев'ятку.

Далі запал Реалу дещо спав. Мадридці контролювали гру, однак подій не форсували. Втім, у підопічних Жозе Моурінью було достатньо моментів, щоб зняти всі питання про переможця.

Хетафе ж не зміг нічого наднебезпечного організувати біля воріт королівського клубу. Як наслідок, більше голів фани клубів так і не побачили.

Хетафе – Реал – 0:1

Гол: С.Рамос, 18

Хетафе: Мойя, Валера, Діаз, М.Торрес, Масілела, Х.Родрігес, Каскеро (Ласен, 65), Ріос (Гавілан, 57), Баррада (Арісменді, 71), Д.Кастро, Міку

Реал: Касільяс, Арбелоа, Пепе, С.Рамос, Коентрау, Діарра, Х.Алонсо, Езіл (Гранеро, 88), Кака (Кальехон, 63), Крішітану, Бензема (Ігуаїн, 74)

Попереджені: Х.Родрігес, Діаз, Міку, Арісменді, Масілела
Старий 05.02.2012, 11:48   #37
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

"Реал" хоче втримати Моуріньо

Віце-президент "Реала" Еміліо Бутрагеньо після перемоги над "Хетафе" (1:0) в матчі 22-го туру сказав, що в Мадриді твердо мають намір продовжити співпрацю з нинішнім головним тренером Жозе Моуріньо.

- Нас не турбують всі ці чутки про те, що Моуріньо покине команду вже в кінці сезону, - сказав функціонер в ефірі Canal Plus.

- Ми дуже щасливі працювати з ним. Нас все влаштовує, і ми не горимо бажанням відпускати його куди-небудь. Кожного тижня з'являються все нові чутки. Але я не хочу звертати на них уваги і вірю, що він залишиться.

Нагадаємо, що за повідомленнями західноєвропейської преси, Моуріньо не надто щасливий працювати в Мадриді, і має намір найближчим часом очолити один з клубів англійської прем'єр-ліги. З чуток, головними претендентами на керманича "Реала" є Рафаель Бенітес, Йоахім Лев і Арсен Венгер.
Старий 05.02.2012, 12:15   #38
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Реал побив клубний рекорд

Перемога над "Хетафе" (1:0) стала для "Реала" 18-ю після 21 матчу чемпіонату Іспанії. Таким чином, підопічні Жозе Моуріньо повторили клубний досягнення, повідомляє Infostarda.

Рекорд чемпіонату належить "Барселоні", в сезоні-2010/11 каталонці здобули 19 перемог після 21 матчу.
Старий 06.02.2012, 13:00   #39
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Реалу" потрібен хавбек "Барселони"

Мадридський "Реал" може укласти контракт з півзахисником Сейду Кейта, який після закінчення поточного сезону, швидше за все, залишить "Барселону".

Як повідомляє TMW, "Королівський клуб має намір поборотися за 32-річного малійцями з "Міланом", який вважається основним претендентом на його підписання.

Нещодавно сам Кейта зізнався, що "Реал" кликав його до себе ще в 2008 році.
Старий 07.02.2012, 17:43   #40
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Касільяс може зрівнятися з Мануелем Санчісом

Якщо Ікер Касільяс відіграє всі 90 хвилин в найближчому матчі чемпіонату Іспанії проти "Леванте", він повторить рекорд легендарного гравця "Реала" Мануеля Санчіса. Санчіс виступав за клуб в 1983-2001 роках і провів за нього 437 повних матчів (всі 90 хвилин) в чемпіонаті Іспанії.

На даний момент Касільяс зіграв 436 повних матчів (і ще п'ять неповних) в Ла Лізі. Таким чином, матч з "Леванте" може зрівняти показники Касільяса і Санчіса. А якщо Ікер повністю проведе і матч проти "Расинга", то стане одноосібним володарем рекорду.

Зазначимо, що на даний момент Касільяс зіграв 603 офіційних матчі за "Реал" у всіх турнірах.

Закладки

Мітки
realm

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум